Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (11)
Raspunsuri - Pagina 16
Reallaura spune:
Vai, acum vad
IoanaT la multi ani, sa fii sanatoasa si fericita, sa te bucuri de copilasii tai!
Veronicach la multi ani cu scuzele de rigoare pentru intarziere
bubu30 spune:
Neata !
Eu sunt tare stresata pana trece si ziua de azi ca dupa masa mergem la neurologie infantila la un control de rutina.
Doamne-ajuta sa treaca cu bine !
n_a_n_a spune:
Oana, o sa fii o super mireasa, cu balute cu tot ! Si Adelina "pedaleaza" si "dirijeaza" de parca e bagata in priza; azi de exemplu a regurgitat tot ce a papat dupa ce v-am scris voua de la atata agitatie, asa ca i-am facut baita, tzitzi reloaded si acum nani (oare cat timp?). www.youtube.com/watch?v=mlncMQyzEXc" target="_blank">Acesta e cantecul preferat, cu "Ghivei", mai ales partea cu "ham-ham" . Ii tot explic ca Ghivei nu razbeste cu osul pentru ca el e de fapt un pui mic de Ghivei, si nu are dinti, asa ca si Adelina, si ca prostutul ar trebui sa pape laptic de la tzitzi de mami lui, ca si fetita mica .
Laurita, noi avem "dezlegare" de la ortopedul pediatru sa stam la 45 de grade, cu capsorul sprijinit de perna, dar nu mai mult de trei-patru reprize de cateva minute pe zi. Oricum nu sta mai mult, ca se zbate, se impinge, face "podul" pana ajunge la orizontala , pe urma face scandal sa o ridic la loc... De fapt pozitia asta e cea din scoica sau leganut, asa ca nu consider ca o fortez. Insa aproape tot timpul stam pe spate, cu mami care face mutre funny deasupra . O tin pe perna mea de gravi, facuta colac (ii ridic putin si piciorusele) - o sa pun niste pozici sa vedeti cum. Sa aveti un botez frumos ! Unghiile, mandria mea, sunt de mult o amintire ...
Ale , ma bucur ca v-ati simtit bine si micuta voastra a fost cuminte!
Intre timp: s-a trezit bebe iubirici - pupici, suzica, iar pupici - a adormit la loc !
Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
n_a_n_a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bubu30 Neata ! Eu sunt tare stresata pana trece si ziua de azi ca dupa masa mergem la neurologie infantila la un control de rutina. Doamne-ajuta sa treaca cu bine ! Ruxi super fericita de Alexandra Maria si Alexandru Andrei - 2 mai 2010 |
Doamne-ajuta!
Frumoase pozicile din Parcul Mare ! Imi e si mie asa de dor! Mai ales de gradina botanica - cand eram la faculta la bio eram mai tot timpul pe-acolo... eheee, ce vremuri!
Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010
r_ocsy spune:
Neata !
Am facut si noi vaccinul acum 2 zile, nu a avut febra, nu a fost maraita ... si a revenit la somnicul de lunga durata noaptea, adica fara papa pana la 6 dimineata . Avem 6250 gr si 61 cm .
In rest ... nimic nou , acelasi program ... papa, joaca, somn. Mint ... a fost ceva nou, am dus-o la cumparaturi in Selgros si a fost foarte incantata de toate culorile de pe rafturi ; s-a zghait la marfuri pana a adormit ... vorba lui Florin, i-a placut in scoica ca era mai la inaltime ( o pusesem in caruciorul de marfa al magazinului ).
Veronicah
Ioana T
R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )
r_ocsy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bubu30 Neata ! Eu sunt tare stresata pana trece si ziua de azi ca dupa masa mergem la neurologie infantila la un control de rutina. Doamne-ajuta sa treaca cu bine ! Ruxi super fericita de Alexandra Maria si Alexandru Andrei - 2 mai 2010 |
Asa eram si eu , in final a fost ok ! Daca nu mi-as fi facut atatea ganduri era mai bine !
R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )
dana81 spune:
Sper sa nu ne fi uitat....
Intru repede sa va mai salut
La multi ani T_IOANA,sa fii sanatoasa si iubita!!!
Despre noi...am crestinat mezina, am sa pun poze, a fost foarte cumintica...petrecerea o vom face in octombrie, dar si asa a fost destul "tambalau" cu masa de dupa biserica,ca a iesit o petrecere in toata regula.
AVEM PROBLEME CU LIMBUTZA INCARCATA, mai stie cineva vreun remediu in afara de glicerina cu nistatin?Ca nu se curata deloc.
In rest papam crestem..are 5.5kg o grasanca, o sa mai pun poze..
Imi pare rau ca nu intru prea des,va citesc aproape zilnic dar in mare graba, cu 2 copii fara nici un ajutor e mnai dificil sa am timp si de calculator.
Pupici dragi..
MAMI de CLARA si RIANA