Floricele de Liliac mai - iunie 2010 (11)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns n_a_n_a spune:

'Neata mamici si bebici !

Ioana (T)

In primul rand, pentru ca tot avem onoarea de a primele in dimineata asta (edit:eram cand ne-am apucat de scris ), eu si Ade bebe invitam mamicile la o www.incasa.ro/_files/Image/galerie/5/cafe-758223.jpg" target="_blank">cafeluta , la alegere.

Ade bebe mic si dulce e in continuare o nabadaioasa si jumatate! De la vaccin incoace se trezeste in continuare de enshpe ori pe noapte sa manance: 1, 3, 5, 7 sau 12, 2, 4, 6 (doarme cu noi in pat, ca daca nu n-as mai fi buna de nimic dimineata). Azi noapte am avut programul cu numere pare, asa ca ne hlizim, gangurim, chiuim si facem "gimnastica" cam de multisor... Ii dau fier incepand cu 20 august si din cauza asta s-au intors colicile - imi urla (ca nu pot sa spun plange) in fiecare seara vre-o doua ore incepand cu ora noua. Vreau sa spun ca ori am uitat cum erau colicile de bebe mic, mic, ori intr-adevar acuma urla cel mai tare... In rest cel mai important lucru este ca incercam sa vorbim, adica sa imitam ce auzim, nu sa gangurim la intamplare : cand ii cant melodia cu Grivei (aka Ghivei), striga ghiiii, azi dimineata se juca tata cu ea ascunselea dupa perna si ii spunea "cucu-bau!" - imediat si Adelina: chu-chu-chu-chu; si tot asa. Mama mea zica ca eu am spus prima data "mama" la patru luni jumate (v-am mai pove ca eu am fost extrem de precoce la vorbit ); acuma nu am pretentia de la ea sa vorbeasca la fel de repede, dar sper totusi ca la un anisor sa lege doua cuvinte de genul "mama tzitzi!" , daca nu, si mai tarziu e bine, oricum ne "antrenam" zilnic. Si era sa uit: s-a ridicat singura, singurica in fundulet de doua ori zilele astea , nu de la orizontala, dar de pe plan inclinat la 45 de grade. Numai ca nu reuseste sa stea foarte mult, in mai putin de un minut se rastoarna .

Incerc sa ai citesc, sper sa ma lase (acuma e langa mine in leganut, se strofoaca nevoie mare sa bage in gurita jucariile de pe bara ) si revin!

Nana, mamica de ubirice dulce , Adelina Ioana - 11 mai 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanarus spune:

Nanatie si Adelinei! Asa frumos povestesti de Adelina! Si Mihai "povesteste" vrute si nevrute si se cearta cu "tom si Jerry" pe care ii are pe perete si ii zambeste gales lui Donald!Si noua ne plac cantecelele , dar preferatul lui e "Ceata lui Pitigoi",Inca nu se ridica si nici nu da semne ca ar vrea,insa pedaleaza intr-una si da din maini si din picioare, cateodata ma intreb cum de nu face febra musculara la cat da din ele!
Noi inca n-am facut vaccinul,abia sapt viitoare il facem!Acu doarme bine,de la 10 pana la 5,papa un pic si iar doarme pana la 9!Iar ziua papa in medie cam la 3 ore! pt mine e super asa, numai ca de vreo cateva zile , eu nu mai adorm de la 5, nu stiu ce am.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata fete

oanarus ms de tratatie
NAna dar ce cauta Adelina la plan inclinat de 45 de grade ? Mie imi e teama sa o tin asa, o tin la 30 de grade pentru ca ea de mica a avut reflux si se cam ineaca. Dar nu e bine sa fortam. si ea se cam ridica, e voinicuta. Ma bucur ca sunteti bine
ck_29 ai dreptate, asa cu rosul in gat ma termina. Dar vine toamna cu racelile ei, chiar daca nu de la aerul conditionat. of!

Noi avem in we botezul intr-un fel astept sa se termine sa revina totul la normal. Cu copilul mic e tare greu sa te aranjezi sa stai aranjata, sa socializezi. mda.Si vreau sa-mi tai odata unghiile pe care le-am lasat pentru botez!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Reallaura

Neata fete

Noi avem in we botezul intr-un fel astept sa se termine sa revina totul la normal. Cu copilul mic e tare greu sa te aranjezi sa stai aranjata, sa socializezi. mda.Si vreau sa-mi tai odata unghiile pe care le-am lasat pentru botez!

Laurita, mami de Mircea Ioan, 15 mai 2008 si Ilinca, 19 aprilie 2010

hahaha,.....imagineaza-ti ca eu voi fi si mireasa in ziua botezului! Vai de ea rochie, ca o sa fie plina de balute

Mergi la inceput

Oanarus greu, va fi greu pentru tine. si asa din ziua nuntii nu intelegi nimic. trece cat ai clipi. Lasa, sa fie intr-un ceas bun si sa va iasa bine!!

Mergi la inceput

Oricum sunt relaxata ca va fi restrans,ceva foarte simplu,doar ca cu aceasta ocazie facem si noi cununia religioasa!Rochia nu va fi ea una de mireasa clasica, ci o rochie in stil grecesc , care ar aduce oarecum cu o rochie de mireasa!
Scuze de off -topic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

neata fetele!!!
am revenit si eu...
Karina a fost la botez o super scumpica, a ras intru-una si i a aratat preotului cum stie ea sa inoate
la restaurant a fost in centrul atentiei k radea la toata lumea pana knd s a culcat bineinteles la ora ei.23.00 si a dormit pana la 06.00 knd am plecat de acolo...
ce sa zc...a iesit totul super extra mega frumos.... distractie de nota 10.....mai vreau!!!!
peste 2 sapt am si pozele....si am sa le pun sa le vedeti si voi..
acum se cearta cu o broscuta care o are agatata la patut!!!
inca nu se ridica in fundulet...dar are tot timpul sa o faca!!
cam atat despre noi!!
va multumesc pt urari!

fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!
http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/printesica-mica-2445

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aleesicoo spune:

Oanarus casa de piatra si multi ani fericiti!!
Bucura-te de ficare clipa din aceea zi k totul trece extraordinar de repede!!

fericita de printesa Karinutza Scorpiutza (01.06.2010)
multumesc Doamne pentru aceasta minune sanatoasa!

Are mama o fetita frumusica foc, are mama o fetita cat un ghemotoc!!
http://mamica24h.desprecopii.com/galerie-foto/printesica-mica-2445

Mergi la inceput

Ale sa va fie de bine CAsa de piatra! inca odata.MA bucur ca totul a iesit cum sperati. asteptam poze
oanarus interesant cu rochia greceasca. asteptam poze si de la tine. SI noi botezul il facem mai simplu decat la Mirci, adica mai putini invitati, mai in familie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicach spune:

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Vero, am inteles; imi cer scuze ca nu m-am gandit asa.

Ioana & PYS

eu? dar ce am zis/facut?

mamica fericita de cuminte Matei Sebastian
10.05.2010

Mergi la inceput