Ghiocei de martie-aprilie ***239***
Raspunsuri - Pagina 5

Gianina34 spune:
Gianina34 spune:
 simina - am vazut ca pot vota si astazi asa ca sa intri zilnic pe la noi sa nu uitam sa votam aranjata

Gianina  - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
             avem 1 anisor, patru luni si-un pic

Ayla21 spune:
Ayla21 spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui Gianina34 simina - am vazut ca pot vota si astazi asa ca sa intri zilnic pe la noi sa nu uitam sa votam aranjata   Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009 avem 1 anisor, patru luni si-un pic | 
Ce bine ca ai observat, nu am stiut. Simina, votul 54 e de la mine.

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Ayla21 spune:
Ayla21 spune:
 Mababei, sper sa nu fie nimic grav si sa-si revina burtica lui Calin. Multa sanatate!
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare

Ayla21 spune:
Ayla21 spune:
 "Ranile sufletului se deosebesc de celelalte prin aceea ca se acopera, dar nu se inchid; mereu dureroase, mereu gata sa sangereze cand le atingi, ele raman in inima vii si deschise" De 3 zile plang
De 3 zile plang ...mi-e atat de dor de Alma!
...mi-e atat de dor de Alma!
Doamne, o sa treaca vreodata cu adevarat durerea si dorul?

Timi07 spune:
Timi07 spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 "Ranile sufletului se deosebesc de celelalte prin aceea ca se acopera, dar nu se inchid; mereu dureroase, mereu gata sa sangereze cand le atingi, ele raman in inima vii si deschise"  De 3 zile plang  ...mi-e atat de dor de Alma!  Doamne, o sa treaca vreodata cu adevarat durerea si dorul?  www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana. | 
 draga de tine...
 draga de tine...Timi, Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

simina_kin spune:
simina_kin spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Ayla21 
 Ce bine ca ai observat, nu am stiut. Simina, votul 54 e de la mine.  www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana. | 
MULTUMIM MUUULLLTTT

Tare mult mi-as dori o sedinta foto profi

SI AZI ,VA RUGAM SA NE VOTATI!!!!!
 fericita de
  fericita de  ranjita delicioasa   Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
ranjita delicioasa   Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

simina_kin spune:
simina_kin spune:
| citat din mesajul lui Ayla21 "Ranile sufletului se deosebesc de celelalte prin aceea ca se acopera, dar nu se inchid; mereu dureroase, mereu gata sa sangereze cand le atingi, ele raman in inima vii si deschise"  De 3 zile plang  ...mi-e atat de dor de Alma!  Doamne, o sa treaca vreodata cu adevarat durerea si dorul?  www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana. | 
offf Doamne

SI AZI ,VA RUGAM SA NE VOTATI!!!!!
 fericita de
  fericita de  ranjita delicioasa   Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
ranjita delicioasa   Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!

pisigri spune:
pisigri spune:
 Dau si eu raportul, dupa ce o pup pe Timi, ca ma tot tin de 3 zile si tot omit. Deci, o gashca de 
Azi-noapte Pisilinca s-a trezit cam des si cam agitata si cam cu "nu mami" pe buze. Banuiesc ceva stress cu gradinita.
De dimineata in schimb, iar s-a trezit la 8.30. Ma jur ca tot concediul, in afara de cele 7 zile la mare, s-a trezit maxim la 7; la mare unde visam aerosoli si acum cind avem treaba, se trezeste tirziu....
Ma rog; s-a trezit, eu am taiat-o urjent la baie pentru o treaba de maxima importanta...si ea a cazut prima oara din pat. Din cauza ca a vrut sa se dea jos peste pilota facuta sul la picioare... N-a plins, cred camai mult s-a speriat...
Am plecat val virtej la gradinita, in drum m-am oprit putin la o farmacie, cind am pus-o inapoi in scaunelul de masina (in care sta super linistita daca e singura in spate, asta am descoperit de 3 zile, dupa ce tot concediul am lasat scaunul acasa ca nu era deloc chip sa stea in el nici un minut) mi-am scapat portofelul intr-o mega balta, de a fost acoperit de apa cu totul. L-am pus la scurs in portiera...
Pe drum, a inceput cu "nu mami". In timp ce eu ii povesteam ce frumos o sa se joace si azi la gradinita...
Cind am ajuns in salita lor, s-a pus pe plins de-a binelea si iremediabil, vroia numai sa plecam, asa ca am plasat-o la o educatoare, am pupat-o, i-am zis ca mami pleaca la servici si vinesa o ia dupa ce papa la prinz borshulet, ...si am pindit de dupa usa vreo 2 minute pina s-a linistit.
Si am plecat acasa sa o pindesc pe camera de supraveghere...si am pindit-o asa de bine ca n-am mai facut nik in casa; am uitat rufele ei cu vanish pe ele vreo3 ore, am ars 2 rinduri de paste si o oala jumate...pericol public am fost azi.
Ma rog; am recuperat-o, nu a prea mincat dar cica a plins mai putin ca ieri, i-a placut tare mult spectacolul cu cintecele pentru copii organizat in gradinita, astept sa puna pe blogul gradinitei poze de la nu stiu ce activitate cu papusi...
Cam atit. Eu am capatat interdictie sa mai intru azi in bucatarie :)))...iar maimutzica vad ca a invatat sa adoarma seara in patut linga mine, cu mingiuta in brate. Am scapat e leganatul de seara...dar mi-e asa de dor de vremurile cind dansam cu ea in brate, si ea sugea si se uita la mine cu ochii mari...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)

Anaan spune:
Anaan spune:
 Pisigri,"nu mami" asta al Pisilincai ma doare si pe mine, ce sa mai zic de tine?! Toate pastele alea arse si rufele uitate, si tristetea, si nostalgia ta, toate sunt justificate... si
si pentru cea mai recenta postare a ta de pe blog. Ma regasesc in cele scrise...
 pentru cea mai recenta postare a ta de pe blog. Ma regasesc in cele scrise...
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)

pisigri spune:
pisigri spune:
| citat din mesajul lui Anaan Pisigri,"nu mami" asta al Pisilincai ma doare si pe mine, ce sa mai zic de tine?! Toate pastele alea arse si rufele uitate, si tristetea, si nostalgia ta, toate sunt justificate...  si  pentru cea mai recenta postare a ta de pe blog. Ma regasesc in cele scrise... Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) | 
Multumesc

If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)