Ghiocei de martie-aprilie ***239***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

cu multa placere, mami de printesa rinjita si ingradinitita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

http://www.acasatv.ro/emisiuni/tragedia-de-la-maternitatea-giulesti-a-mai-lovit-o-familie-video.html

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mireal

Chatonel felicitari pt. implicare.

;) merci, somn usor copilasului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ayla21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

cu multa placere, mami de printesa rinjita si ingradinitita

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Uite, asta pt tine.

Ma gandeam zilele astea ca...daca n-o iubesc destul? Daca nu-i arat destul ca o iubesc? Oare stie, intelege ea cat de mult am iubit-o si o iubesc?

www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mami de Claudiu si Luana - raza mea de soare
Adun cioburi de fericire. Poate candva isi vor da mana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

simonapro, am vazut ca vii la tl. as vrea sa ne cunoastem ca rar (adica niciodata )nu vine nimeni in frumosul meu oras. daca vrei stabilim o intalneala...

simina kin, votat!

timi, super vaca voastra!poate asa fac vacile irlandeze, a noastre stiu cu m si sa stii ca ma amuz si eu de cate ori ne spui ce trasnai mai fac/zic printesele tale...

cu privire la petitie eu cred ca trebuie spuse lucrurile direct adica nu ca sa dea bine...nu mai gasesc prima postare unde zicea chatonel ca sa puna ceva de spaga da sa nu fie chiar pe fata. daca am inteles corect eu cred ca trebuie chiar asa, sa planga cand or citi. cu toate ca ma gandesc ca nu vor citi cei carora le va fi adresata.
intr/o petitie poate fi pus si un indemn de genu "haideti sa ne solidarizam ptr...si aici merg punctate ideile cu reforma" sau "TREBUIE sa ..."
si daca nu va suparati ca ma bag dupa modul de adresare asta e o scrisoare deschisa. daca e o petitie atunci e pe legea 233/2002 daca imi amintesc bine de cand nu mai sunt la munca si e altceva...
"Art. 2. In sensul prezentei ordonante, prin petitie se intelege cererea, reclamatia, sesizarea sau propunerea formulata in scris ori prin posta electronica, pe care un cetatean sau o organizatie legal constituita o poate adresa autoritatilor si institutiilor publice centrale si locale, serviciilor publice descentralizate ale ministerelor si ale celorlalte organe centrale, companiilor si societatilor nationale, societatilor comerciale de interes judetean sau local, precum si regiilor autonome, denumite in continuare autoritati si institutii publice."
Art. 6. (1) Autoritatile si institutiile publice prevazute la art. 2 sunt obligate sa organizeze un compartiment distinct pentru relatii cu publicul, care sa primeasca, sa inregistreze, sa se ingrijeasca de rezolvarea petitiilor si sa expedieze raspunsurile catre petitionari.

silvi mama CRINEI

CRINA MINUNEA MEA
am mai crescut!
si mai mare!!!
Crina la mare!

Povestea CRINEI

Mergi la inceput

ayla, fii pe pace, stie printesa cit de tare o iubesti. Cred ca de-asta simte si ea nevoia de a rasfata un bebelus, pt ca vrea sa faca "ca mami". Si in poza e superba, cu papusica la piept

silvi, multumim pentru sublinierea si aducerea aminte a ceea ce inseamna o petitie. O sa incercam sa o facem bine, daca ne poti da si o mina de ajutor ar fi super extra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Am schimbat aspectul blogului, dar pe fuga si cum am apucat. Sper sa fie mai bine, nu am timp acum sa il bibilesc, ca nu-mi place cum arata acum...daca sinteti curioase, discutia continua in comentarii

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Very good

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Chatonel, meriti un buchet mare de !! Bravo !!

Mie imi place cum ai formulat, idei mai bune nu am, eu ma bag la marketing daca aveti nevoie de ajutor !

Monnvas si tie multi pt implicarea ta, inclusiv in campania lui Siluan !

Am semnat si eu petitia !

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

novus, poti sa-mi spui de ce traiesc cu impresia ca ai "pile" la tv? ca io nu stiu de unde am ideea asta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

novus, poti sa-mi spui de ce traiesc cu impresia ca ai "pile" la tv? ca io nu stiu de unde am ideea asta

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

No, nu m-ai nimerit ! da' fac rost daca trebe si de pile, nu-i bai ca-s descurcareata

Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput