Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (90)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

Mi-e greu sa scriu ceva. Scriu, sterg.. o iau de la capat. Imi mangai burtica, simt viata din mine pentru viata copilului meu, lacrimile imi inunda sufletul. Stiu ca-i fac rau inimioarei din burtica mea, dar il linisteste mama cu ochii indreptati spre Bunul Dumnezeu , cerand mila .Mila pentru toti ce au fost si nu mai sunt, pentru toti care se zbat intre viata si moarte , pentru toti ce vor veni. Neintinati, nevinovati!
DE CE ,DOAMNE, DE CE?!
Obsesiv imi repet ca totul va fi bine.Nici nu mai stiu pe cine vreau sa linistesc.Sufletul meu se zbate intre temeri si intrebari. Cu ceilalti sapte bebelusi ce va fi?Dar cu al meu?Dar cu restul?Doamne, ai indurare si mila !
Aseara, a fost prima data cand mi-am vazut sotul disperat .Plangea. Imi mangaia burtica in nestire .Lacrimile curgeau. Fara cuvinte. Plangea cum rar plang barbatii!
Copiii lor, copilul nostru.... Doamne, indura-Te !
Mi-e greu sa continui.E prima data cand imi doresc ca bebe sa miste continuu, sa ma loveasca cum si unde vrea. E certitudinea care ma face sa merg mai departe.Cu putere . Cu lacrimile care nu se mai opresc.Chiar daca flacaul mamei imi simte disperarea si neputinta fata de ceilalti care au fost si nu mai sunt, fata de cei care inca mai exista o sansa.Doamne, nu-ti intoarce fata Ta de la ei!

Gabriela
23 +

"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"

Am aflat si eu, fetelor, ce s-a intamplat la Maternitatea Giulesti si sunt absolut consternata, perplexa, este dureros si revoltator in acelasi timp! Multa putere parintilor le doresc, imi este f greu sa imi imaginez ce ar putea fi in suletul lor. Numai Dumnezeu ii poate alina, nimeni si nimic nu ar putea acum. Groaznic, cumplit, oribil!

Gabriela

Noi suntem bine, nu am reusit sa citesc ca sunt prinsa cu puiutul- o sa vedeti si voi cele la primul bebe cum e- cu activitatile mele, cu pregatirea concediului, etc. Aici in partea asta de Europa vremea a devenit rece si f instabila, tocmai planificam si noi o saptamana la Londra si se anunta o saptamana ploioasa rau acolo ca nici nu mai stim ce sa facem...

Marti am si eu eco morfologica de 23 saptamani, nu mi-am mai vazut puiul de muuuuult si abia astept! Sa imi tineti pumnii!!! Va pup pe toate!

Eva & Luca (08.09.2008) acum 21+ cu Noah (30. 12. 2010)

"To fill the hour -- that is happiness." (Ralph Waldo Emerson)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

ana, parerea mea strict personala este ca nenea Iosup e umflat cu pompa si singurul motiv pentru care este cunoscut este acela ca colaboreaza cu dr tutunaru care a avut o ascensiune f puternica tot datorita acestui forum unde i s-a facut o imensa publicitate. si eu am fost la prima sarcina la el. uite ca de data asta am ramas si eu fara programare pentru 32 de saptamani si nu stiu ce o sa fac. la limita daca nu costa aberant de mult poate o sa merg si eu la iosup doar asa sa bifez ca am facut-o. poate ca sunt cazuri extrem extrem de rare cand o astfel de eco poate depista ceva relevant pentru sanatatea voastra asa ca nu vreau sa minimizez de tot importanta ecografiei asteia. si eu astept cu f f mare nerabdare sa imi tin in brate puiul chiar daca am deja bratele ocupate. ma tot gandesc cum o sta el acolo singurel in burtica, plictisindu-se doar cu manutele, piciorusele si cordonul ombilical

Mami de (28.10.2008) si bb2 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Am reusit si eu sa ajung la zi cu cititul, insa mai am restanta la vazutul pozelor cu burticile care si-au adaugat poze. Mi-am facut lista si cum pot, intru sa va vad.

Si acum sa dau cateva mesaje:

Alinushca: Nu stiu daca stii de masaj perineal cu ajutorul unui dispozitiv Epi-no. Suna interesant, dar e foarte scump, dupa parerea mea. Ma batea gandul la un moment dat, dar apoi am renuntat, desi ma pot razgandi, ca se foloseste in perioada de final a sarcinii. Iti dau si tie link-ul, poate pe tine te tenteaza www.epi-no.ro.

Inacat: La multi ani cu intarziere! Sper ca ai petrecut bine concediul si ca si tu si bebe sunteti bine. Astept mesaj de la tine daca tot nu ai identificat mail-ul meu.

Si acum vesti despre mine: Am fost vineri la eco si am fost foarte dezamagita de dr. Haiduc. Desi la programare mi-au spus ca pt ecografie de sarcina au nevoie de 30 de minute si m-au amanat putin, ca gasisera doar 20min martea trecuta. Si in final totul, consultatie + ecografie, au durat 15 minute. Le-am rugat pe tipele de la receptie sa ma lase ultima, dar dupa mine a intrat o doamna, pe care cred ca medicul o cunostea. Poate de-asta se si grabea. M-am ofticat tare ca mi se pare ca am aruncat cu 265 RON total aiurea! Si o chemasem si pe mama, sa vada si ea cum arata o ecografie, ca nu a vazut niciodata (pe vremea ei normal ca nu erau...). Si nu ne-a aratat decat in 2D capul, osul piciorului, inima, a masurat putin si apoi s-a luat putin curentul, incat pe monitorul din fata mea nu mai vedeam nimic, i-am spus si m-a informat senin ca ecografia s-a cam terminat! Am ramas fara replica, desi nu imi venea sa cred! A incercat putin o redare 3D a fetei, dar nu i-a iesit nimic si apoi m-a rugat sa ma sterg de gel! Nu mi-a spus decat ca bebe e dezvoltat ok, dar ca sunt putin anemica, in rest nimic: lichid amniotic suficient sau nu, col lung, scurt, nimic... O asa rapida ecografie puteam face si la Filantropia la camera de garda, de aia mi-e ciuda, ca am zis ca ma duc la privat, sa se uite la tot cu rabdare. In fine, a trecut... Acum mai am o ecografie de 32 sapt. la Alina Veduta, pe 8 sept, si, daca sunt probleme, mai am una la Pop, pe 10 sept. Daca totul va fi bine cu mine si bebe, nu ma mai duc si la Pop si va cedez programarea. Daca sunteti interesate, spuneti-mi, incat sa va informez la momentul potrivit.

Va pup pe toate si va urez o zi frumoasa!

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

In sfarsit am timp sa ma lungesc si sa fac exercitii de memorie

Ratusca, Madalina

Ana, azi am citit si eu despre Iosup, AICI in ideea ca nu stiam inca daca ma reprogrameaza la Herghelegiu. Am fost socata ca sunt pareri radical diferite despre el, cu o constanta totusi, este fixat cu IR-urile. Eco pana la 32 de saptamani nu este necesara, de fapt daca e sa o luam asa nici cea de la 32 de saptmani nu este... Ideea e ca pana la 32 de saptamani pot aparea alte malformatii, care se vad in ultima parte a sarcinii dar oricum nu mai poti face nimic. Eu una merg din fixatie fata de doctor si ca sa stiu, in mare, daca are loc

Lorin sunt socata! Ai fost internata cu fata doar pentru rosu in gat??? Sunt anormali. Anul trecut am fost internata cu Ema pentru enterocolita. Neavand locuri ne-au trimis la sectia de HIV SIDA. Peste noapte copilul si-a revenit perfect si dimineata am cerut sa fim externati urmand sa ii fac antibiotic pe vena acasa (adica la Medlife). M-au facut in toate felurile, am semnat tone de hartii si am iesit in insulte lor din spital. Mai trist a fost ca razbunarea a cazut si asupra copilului, nu i-au lasat branula ca au zis ca cine stie ce ii bag si la 30 de min iar il intepam. Nu pot sa inteleg pasiunea de a tine oamenii internati cand nu este necesar, mai ales ca oricine, mai ales un copil, isi revine mai bine si mai usor acasa, daca se poate face tratamentul. Nu stiu daca Miruna s-ar descurca dar pentru gatul inflamat la mine a mers perfect gargara cu apa si sare/ceai de musetel si sare. E mai buna decat orice medicament si are efect imediat.

Am promis ca ma lungesc si am reusit...

Ma duc sa construiesc o masina Lego, activitatea de dupamiaza. Maine imi cumpar si ceai din frunze de zmeur desi descrierea cu gunoiul nu e incurajatoare

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Fetelor si eu mai am o programate la Herghelegiu pe 21 sau 24 septembrie, nu am agenda acasa. Cum dr mi-a spus ca ar fi bine sa fac mai devreme ecografia o sa renunt la aceasta, doar nu fac 2 in aceiasi luna

Daca exista doritoare ma anuntati.

MIRUNA cu Emanuel Alexandru si Iustin Adrian 27 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Buna burtici, bine v-am regasit.
Cu toate ca nu am mai scris totusi v-am citit. V-am urmarit chiar si din concediu.
Acum am nevoie sa ma ajutati si pe mine. Am fost ieri la eco la Iosup si a bagat sperietii in mine cu IR-urile de la arterele uterine. Am la stanga 0,63 si la dreapta 0.8. Ma duc maine si la Bradean la Academica, deci o sa mai am o opinie. Din ce am citit pe net sunt o gramada de dravidute cu probleme de acest fel dar ce ma nemultumeste este ca toate vin de la Iosup - Tutunaru.
Ieri m-a primit f bine Iosup pana in momentul in care m-a intrebat cine ma supravegheaza ( Vladareanu) si din momentul in care i-am spus am simtit o oarecare raceala si chiar a facut aluzie la greutatea mea. Am 21 de saptamani si 3 zile si am luat 7 Kg si a spus ca este enorm de mult ca medicul Vladareanu ar trebui sa fie mai atent la detaliile astea. I-am explicat ca am avut probleme cu arterele uterine si la Ati ( fetita mea de 3 anisori) si ca nu am luat tratament doar mi-am urmarit tensiunea zilnic ca asa mi-a zis Vladareanu. A ramas perplex ca n-am urmat un tratament, ca exista tratament pt asa ceva si ca de ce Vladareanu nu mi-a dat. De aici o intreaga nebunie pana acasa cu sotul care i s-a pus pata pe Vladareanu ca nu are grija de mine si asmd.

Va intreb si pe voi, care aveti probleme din astea sau ati avut la sarcini anterioare. Exista un tratament dedicat sau doar anumiti medici adopta dupa stiintele lor tratamente precum vasodilatatoarele gen: Magne B6, Bio-marine, injectii cu Clexane si Pregnyl. Ultimile 2 sunt dezbatute intens pe net de anumite gravidute, cica nu scrie in prospect a se folosi pt asta.
Nu stiu ce sa mai cred, si pe cine sa cred. Se stie ca Vladareanu nu este suportat de f multa lume ca e un medic scump ca are numai paciente din lumea mondena, eu n-am simtit asta, cu mine s-a purtat bine, dar ce te faci cand in jurul tau sunt numai pareri proaste venite de la medici? Va spuneam la un moment dat ca sotul a cunocut prin prisma serviciului o doctorita de la Filantropia care este atat de inversunata pe Valdareanu incat a ajuns sa ne povesteasca cate amante are, ca a ajuns mare pe barba lui socru-su, nu inteleg de unde atatea detalii, insista f mult sa ma duc la Filantropia sa ma vada si ea, ca are ecografisti buni acolo, desi cand am cerut la Alina Venduta a zis ca nu e buna, ma duce ea la alta mai buna, de care nu am auzit vorbindu-se nici aici , nici in alte parti.

Sper ca nu v-am obosit dar as vrea si parerea celor care l-ati cunoscut pe Vladareanu. Poate s-a schimbat si nu vad eu? E medicul meu din 2003. Nu vreau sa va mai povestesc, unele dintre voi poate va amintiti ca l-am cunoscut cand am renuntat la acea sarcina cu malformatii. A fost singurul care m-a ajutat atunci. Poate din cauza asta eu nu vad realitatea?

21+

Mergi la inceput

Elfica, stiu de epi-no. Nu stiu cat costa efectiv comercializat de site-ul romanesc (dar sigur tre sa le iasa si lor un profit grasutz) insa pe site-ul original e cam 5-6 milioane deci cam de domeniul SF-ului avand in vedere ca apoi il cam arunci... ramanem la manual, pentru ca am senzatia ca deja are efecte benefice.
E cam aiurea ce s-a intamplat cu dr H. Dar stai linistita, 15 minute e cam de 3-5 ori mai mult timp decat ti-ar fi acordat la Filantropia. Eu sincer trag nadejde ca ajunse in ultimele saptamani se va schimba situatia si va acorda mai multa atentie. Altfel voi fi fortata sa il cred un medic superficial. Eu nu am prins loc la 32 de sapt la Alina Veduta. Nu stiu ce o sa fac. Stiu deja de la ea ca e vorba mai mult de o eco de evaluare a greutatii fatului si cam atat asa ca nu ma grabesc sa dau cine stie cate milioane de pomana. Cred ca a devenit usor popular. Numai daca numaram cate din odiseea noastra merg la el. Sper sa il ajute asta sa devina un medic mai grozav si nu mai indiferent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEXA1985 spune:

Burtici am si eu o intrebare. Poate voi va pricepeti mai bine.

Eu am intrebat la serv de compensatia aceea de 15% depusa odata cu primul prenatal pentru cele 6 saptamani si mi-au spus ca in contractul colectiv de munca e specificat ca firma poate da ori compensatia aceea de 15%, ori cum se da la noi la institut doua salarii minime adica insumate 1250 lei dar dupa ce nasti si duci certifiatul de nastere. Nu e normal sa se dea amandoua? Voi aveti idee de asa ceva?

27+

Mergi la inceput

syl, mergi pe mana doctorului tau. Iosup nu este ginecolog si nu are nici un drept sa se bage si sa dea sfaturi referitoare la datele pe care le furnizeaza ecografiile lui. gandeste-te ca majoritatea absoluta a medicilor nici nu verifica IR-urile si nici nu se streseaza cu ele. de ce au o fixatie imensa si totala iosup si tutunaru, nu stiu...
eu nu-l cunosc pe vladareanu si nu am ce sa iti zic in plus de el. dar chiar si asa este f f populara pe forum discordia intre el si tutunaru. cum tutunaru e foarte iubit pe forum probabil ca in egala masura vladareanu nu e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Elfica, eu ca se mai zic ca la euroclinic, cd m-am dus eu o data fara programare, dr. Haiduc era in cabinetul ala de langa casierie, si avea un eco performant. Asa ca la 27sapt si 3 zile, m-am programat si eu la eco. m-au intrebat la tel dc e eco morfo, sau o simpla eco. Cd am ajuns la clinica, am avut surpriza sa vad ca dadea consultatii in alt cabinet. Si acolo mi-a facut un eco2D, super rapid, eu cocotata pe 'capra' ...nu aveau masa pt eco si nici ecran pt mine. eu aveam fixatia colului, ca-mi fusese f rau, si vroiam sa-mi spuna dc e inchis OI si dc e ok. S-a vazut in schimb placenta, ceva cam imbatranita (adica asa am vazut-o eu, dar el mi-a spus ca e inca ok, sa nu-mi fac griji). Eco a durat cam 5 minute si a costat cu 15% reducere, 134 lei. Dar pe mine nu m-a deranjat durata, ci conditiile.Pana la urma am plecat impacata, pt ca in cabinet am stat f mult, ca am discutat diverse (pitici de ai mei). La 265 lei, tu ai facut la MedicalCity o eco simpla, nu morfo care dureaza 30 min. iti spun ca asa ma programau pe mine, 20 min eco simpla, 30 min morfo. Eu am renuntat sa merg la ei ca e mai departe de mne, dar dupa ce am fost la Euroclinic, la urmatoarea eco tot la Medical merg.
Alinushca, de asta mi-e si mie teama. Acum 2 ani nu era asa cunoscut. Acum are f multe paciente, e mai obosit. Ma tem deja de momentul nasterii, dc e ocupat cu alta pacienta???? Eu data trecuta eram pregatita si pt Filantropia, acum, dupa tragedia de la Giulesti, vreau clar sa nasc la privat. Sa stau eu cu bebe, ele sa ma ajute. Sa ma isterizez dc vreau, sa apas butonul ala la ce ora vreau.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 28+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput