Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (90)
Raspunsuri - Pagina 13
ALEXA1985 spune:
Nu e de stat. E particular.
Citat: |
citat din mesajul lui inacat ALEXA1985 la ce institut lucrezi? La stat? Eu sunt bugetara si inca nu am apucat sa ma interesez daca la mine la munca se aplica completarea cu 15% pe o durata de 6 saptamani la CM si daca se poate acorda si un salariu mediu pe institutie. Oricum, mi-am primit fluturasul pentru iulie si-mi vine sa plang, caci banii sunt atat de putintei . Nu-mi va fi usor fara 25% in urmatoarele luni si cu scaderea la 70% a indemnizatiei, dintr-un salariu scazut deja cu 25%... sper sa nu ajung la balamuc. 25+ |
27+
ALEXA1985 spune:
Aspenter se opreste la intrarea in trimestrul 3. Mie dr. Uscatescu mi-a spus ca pana in saptamana 28. Asa ca voi merge si eu luni la dansa sa vedem ce e de facut mai departe. Intre timp, vineri ajung si la medicul meu sa vedem ce imi spune.
Citat: | ||
citat din mesajul lui MSymo
Fiindca anul trecut am pierdut 2 sarcini, de data asta am luat aspenter de la inceput si am facut si pregnyl pana la 12 saptamani. Aspenter-ul se opreste la 29-30 sapt. Symo 30+ Diana Nicole |
27+
lore76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sugubina Symo asa e se da 1800 pt mama si 1000 pt bebe.Asa tre sa fie si la spit de stat automat, da astia acu cauta nod in papura peste tot..Eu nu nasc acolo ca dr mea fara de care nu fac nimic e la Municipal (nu naste si in Ecl). Dc mai sunt si putin prematuri ca sunt gemeni la Ecl as plati enorm pentru terapie intensiva la bebei ..ceea ce nu am. De ce te-a trimis la Uscatescu? Eventual da un tel acolo si vezi intreaba sa nu fie in concediu. Lore tu stai in casa sau esti activa (servici, mers pe jos)? Eu am obs ca la efort mi se umfla. Cand stau linistita is ok sugubina 24+ cu Puficele |
iar azi am pus la loc pahare, vaze, statuete si alte cacatisuri si am stat mai mult in picioare si ma resimt
Lore 22 + &
sugubina spune:
Simo si eu iau aspenter/1zi pt acelasi motiv. Nu am mai fost cam de la 18s la Uscateasca. Nu stiam ca tre oprit la 29-30s. o sa intreb si eu dr mea.
adipapazi cu dr.Cirstoiu-SUUB voi naste.Tu la cine esti?
Lore pai si asta e un motiv. Take it easy, sa te mai ajute si sotu sau cei din jur.Suntem mamici la dublu tre multa atentie si odihna.
Si mie imi e greu. Azi am fost cu masheena la analize si dupa cu Pufescu putin la MEga-si am ajuns rupta acasa.
sugubina 24+ cu Puficele
crisis81 spune:
Doamne cat at scris iar.... mi-a luat o ora sa recuperez desi nu eram mult in urma.
Vad ca sunt in rindul lumii: nu-mi convine nimic, ma cert cu oricine, toata lumea ma enerveaza si imediat ma aprind. Dispozitia mea e cam asa: si cu asta cred ca am spus totul.
Nu mai pot sa respir daca stau un pic aplecata in fata, asa cum stau la PC. Ma simt ca o balena esuata si retardata pe deasupra.
De umflaturi nu sufar decat la glezne si asta doar daca stau mult in picioare. Dar eu nu mananc sare si poate asta ajuta.
Maine imi vine pachetul cu tot ce am comandat pt bebe si pt Teo. 46 kg de hainute si alte chestii necesare pentru copilasi. Asa ca sunt mai entuziasmata ca un copil.
Pana la urma merg si eu pe nasterea in apa, la privat, dar o sa merg in paralel si la doctorul la care ma hotarasem pentru maternitatea de stat....asa....just in case....
Nu mai vine nimeni sa nasca in apa la Constanta? Vad ca au mai multe paciente din Bucuresti decat de aici.
pe burtici!
Cris mami de Teodora si 29+ cu Sebastian Mihai
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
lore76 spune:
sugubina, asa e, tu ai dreptate. dar al meu iubit e plecat mai tot timpul in delegatii, iar mama nu conduce masina
deci toate cad pe mine, multumesc lu D-zeu ca sunt bine si nu am nici o problema
apropo de Ir-uri, ce sunt de fapt??
m-m uitat in hartoage si am aceste ir-uri 0.40 si 0.37 - sunt bune?
Lore 22 + &
ana_o spune:
Dimineata la 9 am programare la Iosup, nici nu-mi vine sa cred ca s-a reusit o astfel de programare fulger. Va pup pe toate si ne-auzim dupa echo. M-ati speriat si pe mine cu aceste IR-uri. Bine ca merg pregatita, stiu la ce sa ma astept de la domnul doctor... si n-o sa mi se para ceva ingrijorator.
Somn usor&linistit!
Ana
29s, viitoare mami de, David Ciprian
amelia_ilie spune:
Buna dimineata burtici !
Azi din nou stau acasa, poate imi trece tusea...
Va astept la o cu sau fara lapte.
22+