Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (90)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Multam mult fetelor pentru raspunsuri.

Stiti ceva si de IR-urile astea? Voi ce aveti pe ecografe?

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

syl la mine pe ultima eco(adica la morfologie) IR-urile au 0.55. mie dr mi-a spus ca sunt f bune.

25+ si ingeras in ceruri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

ratusca, ale tale sunt super. Eu am 0.63 si 0.8 dupa masuratorile de la Iosup. Mai vad maine

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Symo ce vrei sa zici cu "astia s-au sesizat ca Euroclinic acopera cu CAS 2800 lei la nastere si ca nu e normal sa fie asa la privat, ca iau unii comisioane." E contract cu CASA - e legal..nu stiu de ce nu e normal asta la privat.Da si tu detalii.

sugubina 24+ cu Puficele

A fost la pranz o discutie pe Realitatea si erau f indignati ca Euroclinic deduce 2800 lei, iar un spital de stat doar 1700 lei de la Casa. Eu am citit la Euroclinic contractul si deducerea este 1800 lei pt mama si 1000 lei pt bebe....la nastere, insa a fost sunata o angajata Euroclinic si a spus suma per total, iar astia s-au sesizat. Vom vedea ce va fi... Tu o sa nasti acolo?

Symo 30+ Diana Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

A mai fost cineva la Uscatescu la Fundeni, de curand? Trebuie sa ajung la ea zilele astea si nu stiu daca este.

Mercic.

Symo 30+ Diana Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore76 spune:

Burtici am si eu o intrebare: voi v-ati umflat la picioare, maini, fata? Eu una m-am umflat de vreo 2 saptamani, si de 3 zile picioarele sunt perna, nu se dezumfla deloc, am facut niste dusuri reci, ma rog, nu foarte reci, iar la maini ma dor ft tare incheieturile de la degete cand strang pumnul, si la picioare ma dor gleznele...voi ati patit asa ceva? Ma gandesc sa nu sun dr daca e ceva intalnit si la alte fete...Pls dati-mi cateva raspunsuri
!

Madalina24+
[/quote]si mie mi se umfla picioarele rau dar numai daca stau mult in picioare sau daca merg mult pe jos

Lore 22 + &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui lore76

Burtici am si eu o intrebare: voi v-ati umflat la picioare, maini, fata? Eu una m-am umflat de vreo 2 saptamani, si de 3 zile picioarele sunt perna, nu se dezumfla deloc, am facut niste dusuri reci, ma rog, nu foarte reci, iar la maini ma dor ft tare incheieturile de la degete cand strang pumnul, si la picioare ma dor gleznele...voi ati patit asa ceva? Ma gandesc sa nu sun dr daca e ceva intalnit si la alte fete...Pls dati-mi cateva raspunsuri
!

Madalina24+
si mie mi se umfla picioarele rau dar numai daca stau mult in picioare sau daca merg mult pe jos

Lore 22 + &

[/quote]
madalina fugi la doctor...fata umflata..picioare..maini...doctorul tau stie??????..nu vreau sa te sperii dar astea sunt simptome de preeclampsie

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 27+ cu

Mergi la inceput

http://www.preeclampsia.org/symptoms.asp

si 27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Symo asa e se da 1800 pt mama si 1000 pt bebe.Asa tre sa fie si la spit de stat automat, da astia acu cauta nod in papura peste tot..Eu nu nasc acolo ca dr mea fara de care nu fac nimic e la Municipal (nu naste si in Ecl). Dc mai sunt si putin prematuri ca sunt gemeni la Ecl as plati enorm pentru terapie intensiva la bebei ..ceea ce nu am.

De ce te-a trimis la Uscatescu? Eventual da un tel acolo si vezi intreaba sa nu fie in concediu.

Lore tu stai in casa sau esti activa (servici, mers pe jos)? Eu am obs ca la efort mi se umfla. Cand stau linistita is ok

sugubina 24+ cu Puficele

Mergi la inceput

toate retinem lichide si avem piciare umflate mai ales dela caldura..darcand edemele apar si la fata si la maini si mai si dureaza e clar ca cvea nu e in regula..

si 27+ cu

Mergi la inceput