Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (90)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

Doura, Ana_o, Vmadelain, Elfica multumesc pentru urari.
Elfica ai PM.
Eu inca citesc din urma sa recuperez. Mi-e foarte greu caci am un calculator traznit care se blocheaza frecvent si-mi vine sa dau cu el de pereti .

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

[/quote]
madalina fugi la doctor...fata umflata..picioare..maini...doctorul tau stie??????..nu vreau sa te sperii dar astea sunt simptome de preeclampsie

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si 27+ cu
[/quote]

Buna burtici,

Multumesc pt raspunsuri! Acum sunt un pic confuza...voi ziceti ca se umfla pe alocuri, dar reveniti la normal...eu de 3 zile sunt umflata si doare cand ma apas...dar cine stie...?!

Doura De asta mi-era si mie frica...insa stiu ca la preeclampsie trebuie sa ai si tensiunea marita...lucru care nu e valabil la mine...tensiunea mea e cand 10 cu 7 sau 11 cu 7.

Dar maine voi suna dr, sa o intreb daca ma duc sa ma vada ca imi fac griji ca nu ma desumflu...macar pe alocuri...

Am vazut ca ati discutat de IR pe arterele uterine...si eu am problema asta...respectiv tensiunea marita pe artera uterina stanga...ultima oara avea valori de 0.82 si mi s-a zis sa fac echo mai des sa supraveghez dezvoltarea bebelinei...din fericire, bebelina creste bine, ramasese in urma cu 3 zile, iar acum UM este corespunzatoare cu varsta echografica! Fetele cu probleme: ce v-au sugerat dr sa faceti?

Va pup, ma duc sa platesc intretinrea si apoi imi voi vizita nasii si sa le vad fetita, care e absolut super dulce!

Madalina25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Citat:
citat din mesajul lui sugubina

Symo asa e se da 1800 pt mama si 1000 pt bebe.Asa tre sa fie si la spit de stat automat, da astia acu cauta nod in papura peste tot..Eu nu nasc acolo ca dr mea fara de care nu fac nimic e la Municipal (nu naste si in Ecl). Dc mai sunt si putin prematuri ca sunt gemeni la Ecl as plati enorm pentru terapie intensiva la bebei ..ceea ce nu am.

De ce te-a trimis la Uscatescu? Eventual da un tel acolo si vezi intreaba sa nu fie in concediu.

Lore tu stai in casa sau esti activa (servici, mers pe jos)? Eu am obs ca la efort mi se umfla. Cand stau linistita is ok

sugubina 24+ cu Puficele

Trebuie sa merg la Uscatescu sa-mi opreasca Aspenter-ul si sa vada ultima eco. Poate merg maine.

Symo 30+ Diana Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

ALEXA1985 la ce institut lucrezi? La stat?
Eu sunt bugetara si inca nu am apucat sa ma interesez daca la mine la munca se aplica completarea cu 15% pe o durata de 6 saptamani la CM si daca se poate acorda si un salariu mediu pe institutie.
Oricum, mi-am primit fluturasul pentru iulie si-mi vine sa plang, caci banii sunt atat de putintei . Nu-mi va fi usor fara 25% in urmatoarele luni si cu scaderea la 70% a indemnizatiei, dintr-un salariu scazut deja cu 25%... sper sa nu ajung la balamuc.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Symo, de ce iei Aspenter?
Am citit si ca pentru IR pe arterele uterine unii medici recomanda aspenter. Este vasodilatator.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Vmadeline, ti-a dat tratament pentru IR-urile astea?
Eu inca nu mi-am sunat ginecologul pentru ca eu merg de capul meu la Iosup iar ginecologul meu lucreaza cu d-ra Bradean de la academica si abia maine ajung la cea din urma.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Citat:
citat din mesajul lui syl

Symo, de ce iei Aspenter?
Am citit si ca pentru IR pe arterele uterine unii medici recomanda aspenter. Este vasodilatator.

21+

Fiindca anul trecut am pierdut 2 sarcini, de data asta am luat aspenter de la inceput si am facut si pregnyl pana la 12 saptamani. Aspenter-ul se opreste la 29-30 sapt.

Symo 30+ Diana Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui inacat

ALEXA1985 la ce institut lucrezi? La stat?
Eu sunt bugetara si inca nu am apucat sa ma interesez daca la mine la munca se aplica completarea cu 15% pe o durata de 6 saptamani la CM si daca se poate acorda si un salariu mediu pe institutie.
Oricum, mi-am primit fluturasul pentru iulie si-mi vine sa plang, caci banii sunt atat de putintei . Nu-mi va fi usor fara 25% in urmatoarele luni si cu scaderea la 70% a indemnizatiei, dintr-un salariu scazut deja cu 25%... sper sa nu ajung la balamuc.

25+

sunt amandoua obligatorii la nivel national. nu exista nici o institutie/companie care sa poata oferi angajatului mai putin de atat.

Mami de (28.10.2008) si bb2 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui syl

Vmadeline, ti-a dat tratament pentru IR-urile astea?
Eu inca nu mi-am sunat ginecologul pentru ca eu merg de capul meu la Iosup iar ginecologul meu lucreaza cu d-ra Bradean de la academica si abia maine ajung la cea din urma.
21+

Syl Nu mi-a dat tratament...caci nu am tot timpul valorile astea...alta motivatie a fost faptul ca bebelina se dezvolta ok, iar tensiunea mea este buna, un pic hipotensiune, 10 cu 7. Monitorizam, dr a zis ca 2-3 zile in urma nu se considera o problema, mai ales ca acum este in regula! Daca Doamne fereste apar probleme atunci putem pune problema de tratament...ca masuri de precautie mi-a zis cat mai putin efort si stres!
Hai ca nu am plecat...sunt ft aeriana! Acum plec ca o sa fiu in intarziere!

Pup pe toate cu drag!

Madalina25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns celesta spune:

Citat:
citat din mesajul lui vmadelain
Burtici am si eu o intrebare: voi v-ati umflat la picioare, maini, fata? Eu una m-am umflat de vreo 2 saptamani, si de 3 zile picioarele sunt perna, nu se dezumfla deloc, am facut niste dusuri reci, ma rog, nu foarte reci, iar la maini ma dor ft tare incheieturile de la degete cand strang pumnul, si la picioare ma dor gleznele...voi ati patit asa ceva? Ma gandesc sa nu sun dr daca e ceva intalnit si la alte fete...Pls dati-mi cateva raspunsuri
!

Madalina24+

Eu m-am umflat la fata si picioarele se faceau pana seara de nerecunoscut... Cu fata nu pot rezolva problema, dar pt picioare am cumparat ciorapi de compresiune (nu stiu cum sa-i numesc, sub ce nume se vand in RO) si isi fac perfect treaba... nu se mai umfla si nici nu ma mai dor... Dr mi-a recomandat si sa stau cu ele ridicate atunci cand ma odihnesc...

28+

Mergi la inceput