Dovlecei in sarbatoare *183*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Uka ma bucur nespus pentru tripleti!
Dana au intrat banii azi si la Raiffeisen...cu 15% mai putin....

Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009

Mergi la inceput

Cuscra acum mi-e clar,Mihnea si Ama sunt sortiti inca din maternitate...ca si Mihnea s-a nascut tot acolo...
Aseara nici n-am mai putut sa ma uit la stiri,ca m-a apucat ...
Ce face nora mea,e bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crocodana spune:

buna ziua, cat poate fi ea de buna..

felicit si eu dovlecei independenti si siguri pe ei! se inmultesc pe zi ce trece si ma bucur tare!

fetelor plecate, concediu placut si vreme excelenta, dupa dorinta si nevoi!

indemnizatia a intrat si la mine ieri la BCR, mult mai mica .

v-am mai zis ca vreau sa fug de aici?

, de Amilici Crocodilibici
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

neatza

trist, foarte trist ce s-a intamplat...cand ma uitam ieri la stiri am tinut-o strans strans in brate pe Ebru

acum faceam curatenie si am zis sa fac o pauza...am citit in viteza....

IUlika, ff frumoase pozele, exact la cele mai frumoase nu am putut comenta...sunteti niste frumosi, cu Brucu in frunte, of course

Irina, tare filmuletul, merge si Andrei destul, are curaj baiatu'drag!

Uka, ce veste buna!!!

Raluca, uf, ce greu e si pt tine....bine macar ca a invatat Stefam sa se autoserveasca, scumpul de el

noi am fost ieri la med de fam, ne-a zis sa-i dam nurofen, aerius si cu spray pivalone...a zis ca are o mica inflamatie la gatut, dar nu e de anitibiotic....ieri m-am chinuit sa-i dau toate astea, ca era tare maraici aseara si cred ca jumate le-a dat afara....
apoi am fost la o dr oftalmolog de aici (am zis initial ca mergem la Buc, dar med de fam a zis sa mergem mai intai la tipa asta care cica e specializata pe copii si doar daca i se pare ei ceva in neregula sa mergem si la Buc...)...ne-a zis ca ii cam fuge ochiul drept, eu i-am zis ca mie mi se pare ca ii fuge ala stang, si a spus ca daca e alternativ e bine, inseamna ca nu e strabism....si oricum, chiar daca este, nu are ce face pana la 2 ani....din ce a putut s-o examineze, ca a noastra n=a stat deloc la control, a zis ca are cu semnul intrebarii si o dioptrie cu plus, ceea ce o mai ok decat daca era cu minus....acum nici nu stiu daca sa ma mergem la Buc acum sau direct pe la 2 ani....
printre altele, m=a examinat rapid si pe mine,sa vada daca e ceva genetic si mi-a zis ca am miopie falsa si n-ar trebui sa port ochelari, sau macar niste dioptrii mai mici cica nu am defect de vedere propriu-zis, ci o oboseala a muschilor din cauza lucrului la calculator.....bineinteles ca m-a chemat la alt consult ca sa-mi zica si dioptriile, ca doar nu era fraiera in 70 de lei sa dea doua consultatii

in alta ordine de idei, AM GASIT MAGAZIN BIO IN CT!! am luat pasta de dinti pt mandra, quinoa, niste paste bio pt copii si detergent universal, ca sa spal cada si pe jos...din cate am vazut, e cel de pe elemental.ro....avea multe multe chestii, inclusiv cus cus, hrisca, etc, dar nu aveam eu atatia bani la mine constantence, daca va intereseaza, va explic exact unde....

ma intorc la trebile mele....e mai racorel azi, macar nu mor de cald in timp ce aspir....

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Buna, pup fetele si dovleceii! uka, ce bine cu tripetii...Offf! Eu am plans de am rupt 2 zile. Stiu prea bine cum sunt prematurii, cum este in sectiile de terapie intensiva si cat sunt ei de fragili. Ai mei erau acolo la categoria grea, nu cred ca va puteti inchipui cum arata un bebe de 1 kg si totusi cum se chinuie el sa se adapteze. Nu vreau, nu pot sa imi inchipui durerea...

Da, mi-au intrat si mie banii...Intrati la apa...Intrati la Boc...

In fine, eu ma gandeam sa le gatesc baietilor ceva in care sa pun vinete, au voie la varsta asta? Cascaval le-ati dat? Prune mananca ai vostrii? le dati bucatele in mana? Ai mei nu prea au fost incantati. Le blenduiti mancarea in continuare? Eu am inceput sa le dau si albusul de la ou si suntem OK.

In alta ordine de idei, cine zicea ca vrea la munte in septembrie? Si noi vrem sa mergem. Dupa 15, sa intre banii. Insa mie mi-e groaza ca nu gasim un loc in care sa avem loc cu 2 copii. La mare am avut un patut cu noi si un copil a stat in patul mare, unul in patut. Dar am mers cu o duba, ca altfel nu aveam loc. Acum nu avem decat fiatul. Stiti cumva, exista si pensiuni care ofera un patut in camera? Si un pat maaaare pentru mami, buni si un mascul feroce?
Daca stiam ca fac gemeni cumparam,naiba, un microbuz...

Mami ultra-fericita de Matei Aram si Luca Ezram (31.07.2009)
hi5
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Salutare!

Uka, ma bucur tare pentru tripleti! Te ia groaza cand vezi ce se intampla cu bebeii astia. Nu cred ca as putea supravietui unei astfel de tragedii - sa-mi vad copilul intr-un asemenea hal. Mititeii de ei, cat trebuie sa sufere si ce dureri cumplite tb sa aiba...
Sincer, ma mir ca acei copii arsi pe aproape tot corpul inca mai supravietuiesc. Este o minune de la Dumneazeu si ma rog sa se faca bine, bine...desi...se pare sansele sunt minime sa se recupereze total.
Nu-mi vine sa cred ca au lasat bebelusii nesupravegheati si ca nimeni dintre cadrele medicale nu a fost acolo sa simta mirosul de fum, sa vada..., sa auda zbieretele copiilor. Iti imaginezi ce clipe de groaza au trait acele fiinte mici si neajutorate. Dumnezeu sa aiba grija de ei si de parintii lor! Cu cat ma gandesc mai mult, cu atat ma intristez, dar am si eu bb, sunt si eu mama si nu pot sa nu vibrez .

Salutari la toata lumea si multumim pt felicitari. Acum nu va imaginati ca Maia alearga ca David. Nici macar nu merge ca el. Se ridica in picioare si face singura cativa pasi, tremurand pe talpitele ei dragi. Apoi cade in fundic. Stiti cum e o nuielusa de salcie in bataia vantului? Asa e si Maia mergand . Si cand se ridica in picioare fara sprijin, sta putin apoi incepe sa tremure..., nu sta foarte sigur si mult cum am vazut la gemenii Techilei . Dar e scumpica foc s-o vezi pasind. Cred ca mai avem pana sa spunem ca "mergem", dar e un inceput. Acum doar pasim....

Sa aveti o zi buna1

---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Hepi iti spun sincer,ca am nascut acolo...
Din pacate,toti copii sunt separati de mame,ei nu au sistem de roaming in...Chiar daca aveau,micutii de la terapie,tot separati ar fi fost.
La copii se intra doar cu cartela...adica sun baricadati,nu gluma...
Acum daca asistentele au plecat de acolo si au ramas singuri,uite rezultatul!
Nu-ti zic cum ne tratau pe noi,cu toti banii impinsi......
Eram mame la primul copil,le era foarte ,,greu'' sa ne arate cum sa alaptam...Erau foarte nemultumite ca nu pot sa faca fata,ca sunt foarte putine...
Dar de aici pana la asemenea tragedie....e distanta mare!
Eu sper ca mamicile cu ingerasi sa treaca cu bine peste acest moment...desi este foarte,foarte trist !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui suede

Merci mult. Sper sa-mi fi intrat si mie. Mama lor de hoti nenorociti...ne-au furat 15%. Le doresc numai suferinta si saracie! Am zis!

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent

Mergi la inceput

Niste nenorociti...si eu le doresc la fel!!!

Citat:
citat din mesajul lui Danuta1979

Citat:
citat din mesajul lui suede

Merci mult. Sper sa-mi fi intrat si mie. Mama lor de hoti nenorociti...ne-au furat 15%. Le doresc numai suferinta si saracie! Am zis!

Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://community.webshots.com/user/Danuta1979/albums/least-recent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

in alta ordine de idei, AM GASIT MAGAZIN BIO IN CT!! am luat pasta de dinti pt mandra, quinoa, niste paste bio pt copii si detergent universal, ca sa spal cada si pe jos...din cate am vazut, e cel de pe elemental.ro....avea multe multe chestii, inclusiv cus cus, hrisca, etc, dar nu aveam eu atatia bani la mine constantence, daca va intereseaza, va explic exact unde....

Hello Selen!
Zici de cel de pe Tomis? Stiam de mult de el, dar nu am stiut ca esti in cautare de asa ceva. Si mai este si Casa Brancoveneasca cu mancarica bio.
Pup fetele frumoasele!

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Mergi la inceput