Dovlecei in sarbatoare *183*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Fragutza, nu certa coautoru, ca doar unu-i House

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Nu-l mai cert, m-am razgandit, il cred pe el, de ce sa-mi fac singur sange rau

Pentru puiul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Luci www.13enterprise.co.uk/La%20plimbare/haine%20pentru%20copii%20si%20bebelusi/turcoaica" target="_blank">ASTIA sunt cu dedicatie??

Irina, eu dupe HOuse vazui si Weeds...apoi Grey's Anatomy....si acum Desperatele! beat that!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Selene nu stiu cum e in Romania dar så stii ca aici strabismul pt ei e normale pana pe la un an si ceva.De fapt sunt cei trei de S: strabism, stranut si sughit.Si nu apeleaza la nici o interventie pana la o anumita varsta.Eu sper så nu fie nimic desi in Romania mi se pare ca mereu cand mergi la dr ii spune ca ai ceva chiar daca esti sånåtos, dar numai ca så te trimita la vreun coleg så faci vreo analiza costisitoate.

Eu sper ca Brucu så nu se catere desi sunt cam multicele ..6 la 4 baieti.

Pup dulce printesuca.

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 11+

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:

Luci www.13enterprise.co.uk/La%20plimbare/haine%20pentru%20copii%20si%20bebelusi/turcoaica" target="_blank">http://www.13enterprise.co.uk/La%20plimbare/haine%20pentru%20copii%20si%20bebelusi/turcoaicaASTIA sunt cu dedicatie??

Irina[/b], eu dupe HOuse vazui si Weeds...apoi Grey's Anatomy....si acum Desperatele! beat that!

normal

Ce, a atipit sotul ? de esti asa activa ? te-ai napustit pe calc ?

Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Iulika29

Selene nu stiu cum e in Romania dar så stii ca aici strabismul pt ei e normale pana pe la un an si ceva.De fapt sunt cei trei de S: strabism, stranut si sughit.Si nu apeleaza la nici o interventie pana la o anumita varsta.Eu sper så nu fie nimic desi in Romania mi se pare ca mereu cand mergi la dr ii spune ca ai ceva chiar daca esti sånåtos, dar numai ca så te trimita la vreun coleg så faci vreo analiza costisitoate.

Eu sper ca Brucu så nu se catere desi sunt cam multicele ..6 la 4 baieti.

Pup dulce printesuca.

Bruce, minunea noastrå

nu a fost chiar asa, sa ne trimita aiurea, noi am insistat la med de fam sa ne recomande un oftalmolog, mai mult pt linistea noastra...iar dr oftalmo ne-a zis ca pana la 2 ani, chiar daca ar avea, nu are ce-i face..si ca sa asteptam sa vedem cu evolueaza....sa-i pregatim poze din fiecare luna, luate din fata (ca i-am zis noi ca in poze am observat mai mult...), sa nu-i punem jucarii sau alte lucruri f aproape de ochisori, si TV cat mai putin..cam astea au fost recomandarile....
multumesc pt grija, pupam si noi cavalerul

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:

Luci www.13enterprise.co.uk/La%20plimbare/haine%20pentru%20copii%20si%20bebelusi/turcoaica" target="_blank">http://www.13enterprise.co.uk/La%20plimbare/haine%20pentru%20copii%20si%20bebelusi/turcoaicaASTIA sunt cu dedicatie??

Irina[/b], eu dupe HOuse vazui si Weeds...apoi Grey's Anatomy....si acum Desperatele! beat that!

normal

Ce, a atipit sotul ? de esti asa activa ? te-ai napustit pe calc ?

Lucia, mami de David ocupata cu Shopping la Londra

e pe afara, cu vecinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fragutza

Bun gasit, dragelor!

Sunt rupticica de somn, am dormit cam doua ore azi noapte, pisi a supt intr-una si in rarele momente cand se oprea plangea rau de tot.

Azi a fost tot in forma, a dormit cam o ora, spre ca la noapte sa fie ok.

Mai e cineva care "viseaza" bone, bunici care sa ajute si intors la serviciu?
Hai va rog eu, macar una sa raspunda afirmativ!

Pentru puiul tau

Astia ai nostri parca is frati. Da ia lamureste-ma si pe mine cum m-ar ajuta serviciul, bonele, bunicii... ca noaptea sanii mei sunt importanti si bratele mele la readormit si plimbat... Eu din contra, m-as gandi la un concediu dupa asta de doi ani, sa nu merg la servici, sa ma odihnesc si eu putin, uite, sa mai vad un film la tv poate, visez de mult...

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Iulika am uitat sa spun cat imi place ce ne-ai zis de la gradi!

Si buna seara fetelor! Va anunt ca nu rezist (la bautura) mult acuma seara... (mai da unde o fi Moni? Cred ca e a treia oara cand intreb...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Raluk, join us mami ! Uite, in seara suntem singure acasa toate, vorbim prostioare, da Epi un vinutz..Haide, companie asa selecta nu mai gasesti!
Epi, scoate vinu' ala ca ma fac de ras..

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Iulika am uitat sa spun cat imi place ce ne-ai zis de la gradi!

Si buna seara fetelor! Va anunt ca nu rezist (la bautura) mult acuma seara... (mai da unde o fi Moni? Cred ca e a treia oara cand intreb...)

te pup mami!acum te-am citit pe blog.Te imbratisez cu mult drag!

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput