Dovlecei in sarbatoare *183*
Raspunsuri - Pagina 11
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Fragutza
Ma, da' house asta rezista asa noapte de noapte? Pentru puiul tau |
da ma! si 3-4 episoade, jur!
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
selen80 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui happy_uka
da ma! si 3-4 episoade, jur! _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
da, da, confirm! merge si ziua io l-am terminat
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
happy_uka spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui selen80
da, da, confirm! merge si ziua io l-am terminat de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA! |
de-aia e asa obosit seara...off
_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo
selen80 spune:
Iulika, super prima zi de gradi! sa aiba grija Brucu pe ce fetite se catara pe acolo, da?! ce frumos ai zis ca-i pun in ghiozdanel hainute...
Fragutza spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui happy_uka
da ma! si 3-4 episoade, jur! _ www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo |
Gata, pana aici, ma duc sa am o discutie cu coautorul ca el mi-a zis ca astea-s basme!
Pentru puiul tau
selen80 spune:
Uka, nu din cauza mea mami, eu l-am "solicitat" in alta perioada...acum sunt la "disperate", termin seria 5 si sa mai vin eu sa ma plang vreodata la voi ce viata grea am cu copil mic
Iulika29 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Fragutza
Gata, pana aici, ma duc sa am o discutie cu coautorul ca el mi-a zis ca astea-s basme! Pentru puiul tau |
da' ai timp???
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 11+
Bruce, minunea noastrå
mamideandrei spune:
Citat: |
citat din mesajul lui selen80 Uka, nu din cauza mea mami, eu l-am "solicitat" in alta perioada...acum sunt la "disperate", termin seria 5 si sa mai vin eu sa ma plang vreodata la voi ce viata grea am cu copil mic de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA! |
eu am gatit toate seriile din disperate!!!
ANDREI
selen80 spune:
Fragutza, nu certa coautoru, ca doar unu-i House