Colectia de toamna - iarna 2005, acum mari!!! (12)
Raspunsuri - Pagina 22
Noki_Lara spune:
Anda, dap, iti recunosc si respect pioneratul! Sper totusi ca io sa fiu ultima din topic care divorteaza. Cat despre plecat in strainatate...ehehehe, bine-ar fi de-ar urma si asta!
Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
There are no shortcuts to happiness!
lavi02 spune:
Alinus ce mai faceti voi, ce mai face bb mititel?
N-ai mai scris in ultima vreme.
Sunt curioasa ce s-a intamplat la Silvi la scoala. Eu m-am intalnit cu invatatoarea in fata scolii si mi-au zis ca nu au banci, Silvi o zbughise deja spre clasa, sunt curioasa cum s-a descurcat cu cei 27 de nazdravani azi.
madau spune:
Raportam si noi ingradinitzare cu succes maxim .
Am mai tras o ultima tura de concediu Sinaia+Vila Bran, am fost doar cu maimutza, domnul sot doar ne-a dus la Sinaia si ne-a luat apoi de la Bran, n-a putut sa-si ia liber sa stea si el cu noi. Dar ne-am simtit bine, ne-a plouat vreo 2 zile...per tottal a fost ok. mai putin transbordarea cu trenul de la Sinaia la Brasov, care s-a facut cu mari emotii pt ca trenul a venit in statie cu 6 ore intarizere . Da, ati citit bine....atat a facut de la Buc la Sinaia...cica se lucreaza la linii. Faza draguta e ca am mai platit si supliment de viteza. De rasul lumii . In fine.....
Poze cand apuc sa le descarc, ca fuse domnu' in Delta si mi-a luat aparatul, si scu nu mai gaseste cablul de date
Noki admirat pozele cu fetele cucuiete....pana la urma ai facut rost de DVD sau ati fost fara? Imi pare rau de situatia "geo-politica" actuala. Trimitem o si aveti grija de voi.
M-am apucat de facut dulceata de zmeura...tre s-o opresc si sa fug sa iau fata de la gradi...revin mai pe seara sa va recomand un loc misto, taman bun de pus de-o barfa mica
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
Bic spune:
Noki am ramas pur si simplu socata de aceasta veste.
Ori nu sint eu prea conectata cu ce se intimpla aici, ori tu ai lasat intotdeauna impresia ca sinteti o familie fericita. Tu esti intotdeauna pozitiva in mesaje.
Oricare ar fi motivatia, imi pare rau si iti trimit mii de . Sper ca Sarah e bine.
coralia76 spune:
Noki imi pare rau de situatie...poate totusi reusiti sa remediati ceva. Nu mi/a venit sa cred cand am citit,de fapt cred ca am citit de vreo 4 ori mesajul..la inceput am crezut ca e o gluma...