Colectia de toamna - iarna 2005, acum mari!!! (12)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Noki culmea, o data ce mi-am pus in cap ca este bine ce fac, ca nu-mi chinui copilul si ca asta este ce are ea nevoie acum, nu a fost deloc greu. Dar am fost dispusa sa nu cedez.

Si apropos, madame, ca nu am fost pe faza cind ai plecat in vacanta, tu ai fost singura cu Sarah? Ce-ti veni?

Foarte curajosi copii pe aici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Suces in noul an scolar si gradinitesc! Uraturi speciale pentru Andrei al Cristinei care incepe claa I!

Da, am re-bucurestenizat fetele aseara, azi direct la gradi/scoala! Mai ales Nati era foarte entuziasmata ca merge azi la gradinita, iar la Silvia entuziasmul a venit cand s-a inalnit cu prietenele ei.

Mai am o gramada de "action items" pe lista zilele astea, Silvia de dus la dentist, sa le tund, sa le mai cumpar ce le trebuie, sa le reorganizez garderoba, sa facem ordine la carti/caiete scolaresti, colac peste pupaza maine incep si baletul. Sper sa le placa si sa ne incadram in timp cu ajunsul.

Noki si eu vreau sa ne vedem, lasa-ma nitel sa vad cum ma organizez saptamana asta, deocamdata sunt intr-o jale si o ceata mare cu programul.

Bic bravo pt schimbare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

salut!
am dus-o si noi pe flavi azi la gradi, era in culmea fericirii, nici nu ne-a bagat in seama, ba chiar se simtea deranjata cand am chemat-o putin.

nici ea nu doarme singura, ba as spune ca ii e frica de intuneric, desi nu e total.

incerc de azi sa il intarc pe andru, sa vedem cum rezist cu nervii.m-am hotarat sa stau pana la 2 ani ai lui acasa, desi parca as fi vrut sa merg si eu la serviciu.ma-am gandit ca dupa vreo 2 sapt s-ar putea sa imi treaca entuziasmul.

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

merci, lavi, am pus aici ceva povestiri de azi.

a fost si iris, nu ne-am dus la gradi. vaaai, ce incantata a fost!! nebuna asta mica intreba daca nu poate sa mearga si ea la scoala .
a stat si ea in banca, i-am facut poza...

bic, noi daca avem gasroniera, migreaza fi-mea dupa cum are chef. 90% e la ea in pat. dar se mai trezeste... ca vrea un pic si la noi.

Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Sa va fie de bine prima zi de scoala/gradi!

Noi am inceput sa mergem la pachet, cu Stef la grupa mica si Maria la cea mare. Ieri era jale la grupa mica, a supravietuit fii-meu, azi i-am trimis numai cu George, fiindca cu el comenteaza/pange mai putin. Sper sa se acomodeze, ca alta solutie nu avem

Cand aud ca vorbiti despre copii entuziasmati de gradi, stau si ma intreb unde am gresit cu ai mei de au un asa "drag" de a merge.

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

eu cred ca la noi secretul succesului e faptul ca am dat-o pe flavi la 3,8 luni la gradi si i-a placut din prima.daca era mai mica, nu stiu cum er fi fost acomodarea. in schimb, la andru am emotii.el e mai mamos, mai nervos, si cred ca o sa-l dam la gradi pe la 2,9 luni.speram sa il ducem in grupa cu flavi, sa doarma cu ea in pat si sa ii fie mai usor cand va ramane singurel. pana atunci vom mai vedea.

succes scolarilor si gradinarilor!

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Ioana uau ce a trecut timpul, nu-mi vine sa cred ca deja si Stefan face 3 ani si e "apt de gradi"! Succes in noul an gradinitesc!
Si adaptare rapida! De regula merge mai usor adaptarea cu al doilea copil, stie cu ce se mananca gradi de la fratele mai mare!

Cristina citit relatarea, frumos ai scris! Succes lui Andrei!

La noi la scoala inca nu s-au adus bancile! Furnizorul, Elvila nu a binevoit.

La gradi s-au redus 2 posturi de ingrijitoare din 4 , Mandy voi ce ati rezolvat pana la urma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Guten morgen!

Mda, nici mie nu-mi vine sa cred ca am inceput al treilea an gradinitesc. Si cand imi amintesc cat de dificil a fost la inceput, cum a plans vreo luna diminetile... dar a trecut si acum ii place la nebunie. Trebe doar rabdare si nervi de otel al inceput.

Lavi, nasola treaba cu bancile. Cred ca au fost tare dezamagiti copilasii. Nataliciul s-a bucurat de colegi?

Bic- dap, am fost singura cu Sarah in vacanta, pentru ca m-am despartit de Adi si asta este noua situatie geo-strategica de acum incolo.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Noki_Lara

Bic- dap, am fost singura cu Sarah in vacanta, pentru ca m-am despartit de Adi si asta este noua situatie geo-strategica de acum incolo.

ca sa te sustin cu o gluma in aceste momente, doresc sa declar urmatoarele:
eu simt ca sunt un pionier al acestui topic. am fost prima care a divortat, prima care a dus copilul la gradinita (din generatia nov dec 2005), prima care a plecat singura cu copilul in vacanta peste granita si...ghiciti ce urmeaza sa se mai intample: sunt prima, dintre cele care mai locuiti in ro, care doreste serios sa emigreze definitiv. deci pregatiti-va, ca nu stiti pe care mai loveste chestia asta:))

Mergi la inceput

Anda, cred ca esti si prima care s-a intors la munca si si-a luat bona la copil.

Noki, da, s-a bucurat foarte mult, mi-a povestit ca s-a jucat frumos cu Michelle, prietena ei, dar ca nu a venit prietena ei Maya. Asta i-a spus si bunicii la telefon .
Maya e plecata inca la bunicii ei paterni.

Mergi la inceput