Colectia de toamna - iarna 2005, acum mari!!! (12)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

lavi, tatal si bunica ta traiau intr-o familie/camin/casa normala:)) si da, poate ar fi avut si alte posibilitati sa discute lucrurile mai delicate.
eu discut cu ionescu in holul de la intrarea in apartament cand il aduce sau ia pe nichita. cu nic care casca gura la noi din sufragerie care este deschisa catre hol. nu pot amana pentru o discutie ulterioara telefonica, explicarea/contracararea unor statement-uri complet bolnave ale lui. de pilda: el: "luna azi nu-i dau bani lui nichita. pa"
eu ar trebui sa zambesc, sa-i zic ca vb la tel, sa-l sun de la serviciu a doua zi si sa-i mai explic inca o data despre ce este vorba cu responsabilitatea.
ca sa nu mai zic ca unele schimburi de replici, daca ar fi purtate in romana intre mine si taica=-sau, l-ar soca pe nichita muuuuult mai mult decat l-ar frustra faptul ca nu intelege inca ce vb in engleza.
deci, nu, nu am alta cale deocamdata:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Mai, eu poate am fost un copil foarte responsabil/responsabilizat, dar mie discutiile despre bani mi se par foarte OK de a fi purtate in fata copilului. Fac parte din viata reala.

Of, stiti voi mai bine care e situatia (complicata) la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

Citat:
citat din mesajul lui lavi02

Mai, eu poate am fost un copil foarte responsabil/responsabilizat, dar mie discutiile despre bani mi se par foarte OK de a fi purtate in fata copilului. Fac parte din viata reala.

in afara temei, asa au capatat copiii niste notiuni... buget, deficit, economie, realocare de fonduri...
dar cel putin imi e mult mai usor sa le explic de ce nu ne putem permite anumite lucruri... si cum trebuie sa renunte la unele sa le putem rezolva pe altele.

Cristina
Atelierul de creatie Biblioteca Nazdravanilor Naz si Ani, eroi de poveste
www.talentedenazdravani.ro/concurs_desfasurare.htm" target="_blank">Proba saptamanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Cu totul de acord despre includerea coiiilor in discutie sau daca nu e o discutie pe care ei sa o poata auzi, atunci se va purta noaptea, dupa ce se culca. Este foarte nepoliticos si umilitor sa vorbesti in fata unei persoane, adulte sau copil, la persoana a treia. Recunosc ca am facut-o, cind inca nu-mi dadeam seama ca intelege tot, si ca mai scap uneori. Dar fii-mea e burete si am observat ca incepe sa-mi puna intrebari din acea conversatie peste citeva zile.

O sugestie foarte buna pe care am primit-o si inca nu am aplicat-o sint sedintele de familie. In care toata familia discuta care sint problemele intimpinate in ultimul timp si toata lumea este implicata in gasirea unei solutii.

anda fara sa-l cunosc, pot sa sustine ca ionescu e un ignorant idiot si nu ai cum sa-l schimbi. Ma refer la comentariile despre copil. E clar ca nu are experienta si indeminarea unui parinte care sta linga copil, deci nu e rau intentionat, ci pur si simplu un individ care nu stie altfel. Partea buna este ca in putinele momente pe care le petrece el cu Nichita, nu poate sa-l schimbe structural. Influenta ta e mult mai mare.

Daca vrei sa comunici cu el, crezi ca ai putea sa il convingi sa mergeti la un psiholog? Ideea e ca voi trebuie sa gasiti o cale de comunicare pentru ca aveti ceva in comun. Si e clar ca fara ajutor, nu veti fi in veci capabili sa comunicati. Daca v-ar ajuta cineva sa va dezbarati de incarcatura emotionala care inca mai exista intre voi pentru a va concentra pe scopul comun, cresterea lui Nichita, o sa puteti comunica mai usor chiar si detalii din astea timpite legate de bani.

Eu sint cam la pamint cu pisicu' zilele astea, asa ca toate comentariile mele vor fi cam negative. Asa ca sa stiti.

Mergi la inceput

La multi ani Mariilor care s-au sarbatorit ieri si Anelor care se sarbatoresc azi!

Eu ma duc azi sa le inscriu pe fete la balet. Nati viseaza balet de asta primavara, i-am scris ca o inscriu din toamna, ma tot intreaba cand vine toamna, asa ca o inscriu. Sunt cam sceptica, stiu ca e multa munca la balet, Silvia cand a facut data trecuta nu i-a prea placut, dar acum facem o noua incercare, am sa le inscriu pe amandoua, daca reusesc sa le inscriu de la aceleasi ore. Cursurile sunt de 2 ori cate o ora pe saptamana, si sper sa le pot inscrie sa faca deodata.

M-am gandit la scoala de balet Giuliana, e si oarecum aproape de noi si mai stiu pe cineva care a fost si i-a placut. Aveti alte idei/sugestii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

nu'sh ce-am patit, sunt cu energiile la pamant. si ma asteapta (inca!) o sapt solicitanta, la serviciu in primul rand, apoi incepem gradi, chestiuni de rezolvat pe-acasa...
aveti vreo solutie miraculoasa si salvatoare sa nu adorm la serviciu si evtl sa-mi mai mearga si capul? si sa mai am energii si de scos bakuganii la plimbare etc?
m-as dopa ca sa rezist, dar nu stiu cu ce ... .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

fiole de magneziu si incearca sa nu bei mai mult de o cafea, dimineata. in rest ceai verde.

*cafeaua are un "recul" si daca bei mai mult decat poti duce are exact efectul opus. in plus, afecteaza si nivelul calciului

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Cam iau (=cand nu uit ) Ca+Mg+Z de ceva vreme... Cafea 1 dimineata. Ceaiul verde nu-mi place . Incerc sa mananc cum trebuie. Incerc si sa dorm. Dar se pare ca nu mai tine nimic .

Mergi la inceput

Maria - tot la energizante: un fresh de portocale! Sau o pastila efervescenta de vit C concentrata (Redoxon).

Bic - ce-i cu vazutul toatelor in negreala?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

1 zi fara copii, fara serviciu, fara comp, cu castraveti pe ochi si cu masti pe fatza

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

FEBRUARIE thing-a-day

Mergi la inceput