Iadul din rai....
Raspunsuri - Pagina 6
Naty spune:
Nu stiu ce se poate spune in fata unei asemenea tragedii.
Plang, plag, plang pentru bietele fiinte atat de firave si pentru parintii lor.
Ma rog sa ii ajute Dumnezeu pe cei ramasi in viata.
Si atat.
Ioana mea a vazut ceva la televizor si mi-a spus "cum mami, bebelusi nou nascuti? Dar cum se poate asa ceva?' Asa se intreaba un copil, dupa cum ne intrebam cu totii ...
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Asa a venit pe lume Ioana
Simonel spune:
Dumnezeu sa-i odihneasca pe micuti si parintilor forta sa reziste. E greu de trecut peste asa ceva, dar mai tragic este ca se vor mai intampla fel de fel de tragedii in tara asta si tot nu se va schimba nimic, doar furia noastra va creste.
Ma tot intreb oare daca vom reusi vreodata sa folosim constructiv aceasta furie. Omul asta de la ministerul sanatatii (Arafat) ar trebui pus ministru si lasat sa refaca sistemul sanitar romanesc. Dar nu are sprijin ci doar bete in roate asa cum s-a intamplat cand a pus pe picioare SMURD.
Of Doamne cate trebuie sa induram. Si daca te duci la spital si omori un doctor pentru nesimitire tot tu esti vinovat.
Si la mine furia este mare.
suede spune:
PACAT CA NE-AM NASCUT AICI!!!!
TRIST,FOARTE TRIST!!!!
Cuvintele sunt de prisos....
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
brunadria spune:
foarte trist ce s a intamplat!
multa putere parintilor sa treaca peste aceasta grea incercare..
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
Happiness_4_us spune:
Marius, ai spus cam tot ce se putea spune.
Mie mi se pare extraordinar de greu si suficient pentru bietii parinti, ca erau puii mici la terapie intensiva. Este locul unde toti parintii asteapta o minune Dumnezeiasca, unde esti tu si gandurile si rugaciunile tale care se indreapta in tacere catre Dumnezeu. Te rogi, implori, speri ca Dumnezeu sa-si intoarca fata catre suferinta ta si sa-ti ajute puiul mic.
Cand la toate astea se mai adauga si ce s-a intamplat la Giulesti, deja tu ca om nu mai ai nici o putere.
E inimaginabil.
Mamica fluturasului Andrei si 13+
ioanaiub spune:
Durerea este foarte mare
Dumnezeu sa-i odihneasca in pace pe micuti si sa le dea putere parintilor sa treaca peste aceasta tragedie
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea." - Hippocrate
jeni_h spune:
Cuvintele sunt de prisos..... Marius ai scris foarte frumos despre nenorocire, ai exprimat ceea ce cred ca simtim cu totii in aceste tragice momente.
Dumnezeu sa le dea putere parintilor sa treaca peste aceasta tragedie si pe micuti sa-i odihneasca in pace!
Imi strang puiul in brate si ii multumesc lui Dumnezeu pentru minunea mea mica, in fiecare zi!
CRISS2507 spune:
Nimic...Absolut nimeni si nimic nu poate sterge sau alina durerea acestor parinti...Eu stiu ce inseamna sa ai puiul intr-un incubator din cauza unui ginecolog si a unei echipe de neonatologi incompetenti si indobitociti...Sa stai sa te rogi zi si noapte, cu lacrimi in ochi, langa cutia aceea transparenta, sa speri ca noua echipa de medici pe mana carora a ajuns bebe poate face ceva pt. el si sa-ti atingi copilasul cu un deget prin usita pt.a-i da putere...Si urmarile incompetentei medicilor le resimti din ce in ce mai mult cand vezi ca puiutul nu vorbeste, nu sta in fund, nu merge...si mai are un pic si implineste 2 anisori...iar alti copii ii vezi alergand si spunand poezii...si eu si altii in situatia mea alearga din medic in medic, dintr-un spital de recuperare in altul...E cumplit si deseori simti ca nu mai ai puteri...Si strigi: Doamne...de ce eu? Doar zambetul si rasul dulce al micutului de langa tine iti dau putere sa speri si sa o iei de la capat si sa lupti in continuare...Dar parintii celor 4 ingerasi nu mai au pt.ce lupta...o parte din ei se ingroapa...si in mod sigur ar fi preferat sa plece odata cu ei...Poate doar timpul le va alina suferinta...
bobocel_07 spune:
Ma doare suferinta acestor oameni care si-au pierdut copilasii, am plans si ieri si plang si acum pentru sufletele nevinovate ale unor copii care au suferit prea mult in scurta lor viata.Dar imaginea care ma urmareste este a unui tata care disperat striga la un pompier sa opreasca focul si sa il lase sa intre pentru ca sotia lui era pe masa de operatii, era deschisa pentru cezariana.Doamne cata neputiinta si cata durere o fi fost in sufletul parintilor care nu stiau nimic de copiii lor.E trist, foarte trist ce s-a intamplat
alexia_07