Iadul din rai....
Raspunsuri - Pagina 2
marius spune:
Am sa propun doliu pe www.desprecopii.com . Pur si simplu e tragic. Suntem o comunitate dedicata copiilor, parintilor, familiei. E tragic. Mult prea tragic.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
vanyy2009 spune:
am ramas fara cuvinte cand am citit
Multa putere familiilor indoliate
33+
Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!!
danielac spune:
e zguduitor...durere fara margini si aceasta durere ma face sa rememorez moartea puiului meu intr-un alt spital mare de copii din Bucuresti...din cauza prizelor care s-au "ars" in terapie intensiva, de 3 ori la rand...
inbox spune:
Nu am cuvinte!
Si eu mi-am strans copilul in brate mai mult ca deobicei ...
mamica de printesa Maria si 30s
Ioana5255 spune:
pentru ca suntem o comunitate mare va rog din suflet sa luptam impreuna, ca acesti copii, sa nu fie ingropati ca pagani. sunt suflete nevinovate. Sunt crestina, sunt destul de des in biserica, dar nu pot intelege cum un copil nou nascut poate fi considerat pagan. Va rog, sa luptam impreuna. Trebuie sa fie zi de doliu national, micutii trebuie ingropati crestineste. Dumnezeu sa ii odihnessca in pace. Este crunt. . Ma rog pentru mamele care traiesc asemenea tragedii si pentru sufletele micutilor.
anaemi spune:
nu am cuvinte...pur si simplu nu stiu ce sa spun....nu stiu
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
alex_andra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inbox Nu am cuvinte! Si eu mi-am strans copilul in brate mai mult ca deobicei ... mamica de printesa Maria si 30s |
da...si eu...ma uit la fetita mea, la fetisoara ei, la manutele ei,la tot...mi-am reamintit trasaturile ei, atunci cand am nascut-o....la Giulesti....atat de mica si nevinovata, atat de mica si dependenta de cei din jurul ei
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)