Gasca de Constanta *120*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cryss_cryss spune:

c-ta!

tuturor sarbatoritelor de azi!
all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

La multi ani Tiana!! Sa-ti traiasca printesa Dana, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!
La multi ani Tania!

Ghiulten & printesa Ayla (15.01.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Dana, sa iti traiasca fata, sa va bucurati de ea. Sa creasca frumoasa, sanatoasa, desteapta si sa aibe parte de multa iubire.

Tania, multi ani fericiti si plini de bucurii si impliniri

Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara

Poze cu noi
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

salut!!!

intru repede...nu e ora mea de scris acum , dar am adormit copilul mic shi am tras shi eu un pui de somn , asha la reveneala...

multumesc frumos de urari, in numele Tianei shi tutror va daruim cate o shi un , invitatzia la party prin septembrie-o anuntzam in timp util

Cornelia- luat hainutzele de la mama ta, in seara asta le predau lui Vladis

Uka - rar de tot pe la noi mami...noroc ca te gasesc pe alte cai, ca altfel mi s-ar face dor de tine

Lulu - deocamdata ne multzumim cu 2, pereche...daca se relanseaza economia, poate mai facem unul, deshi nu cred (ma muncesc prea mult sa dau jos ce-am pus pe mine in urma a doua sarcini)...dar nu se shtie niciodata ...oricum ashtept cu nerabdare sa faci tu o fetitza sau un baietzel (de ce nu?)...ca shi tu te pricepi shi-tzi ies bine -

Adinutza - , mersic de urari

Madam Dana - distractzie frumoasa la nunta, sper sa fie cum itzi doreshti tu din toate punctele de vedere -rochie, coafura, atmosfera, etc...ashteptam pozele
despre carucior, imi doresc sa-l ofer unei mamici care are nevoie shi nu are suport financiar... daca il pune Dodo la bazar il potzi licita tu sau cumatra ta

Crixia - sanatate multa!

Andata - mi-ar placea sa scrii mai des

Happy - s-a pustiit neptunul, azi la 16 deja eram acasa

Cristina- ai negociat cu sotzul? noi tzinem pumnii

Gata, fug sa-mi iau mandra de la ai mei...ii scot pe amandoi la o cina scurta shi o plimbare pe unde vor vrea ei, apoi acasa, facut bagaje si directzia: munte pleaca cu parintzii mei pentru minim 10 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Este mai greu cu adormitul, cand se mai trezeste noaptea imi ia mai mult s-o pun la loc in patutz..Dar era timpul, eram epuizata si nici laptic nu mai era.
In rest, noi iesim prin parc, prin Mamaia, pe la plaja, ca tot omul.. Organizez mini-petrecerea de motz..am emotii Face fetitza mea un an, nu-mi vine sa cred
Va pup, sa avem toate o saptamana faina!!

_
www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank"> C a r i n a' s favourite place for Nihil Sine Deo

Nu are o jucarie preferata? Suzeta?
Ana a avut suzeta de la 10 zile la 3 luni dupa care a preferat un degetel..si cu el am ramas. Cred ca e pedeapsa mea de la DD, caci am spus cand am dezvatat-o pe Alexia de suzeta(la 2 ani) ca daca voi mai avea un copil nu-i voi mai da suzeta. Acum realizez ca am exagerat, Alexia o folosea rar, dar eu vedeam altfel lucrurile atunci...ete ca acum e mult mai greu cu degetul.

Unde faci petrecerea? Eu regret ca am facut acasa, a fost tare greu pentru mine si nici cheltuiala nu s-a diminuat. Mai bine ma duceam la rest, unul mic de cartier, dar macar era toata lumea servita si nu ma durea capul(picioarele si restul...). Am zis ca suntem putini, dar ne-am adunat 18 adulti.

Cris mami de Alexia & Ana

Mergi la inceput

aaaa, hai sa depashim pagina 13

Mergi la inceput

bau

Mergi la inceput

ptiuuu...ma muncesc singura sa trec de pagina asta

Mergi la inceput