EU CE FAC? Tragedia bebelusilor si sist medical Ro

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Nu trebuie sa corecteze nimeni nimic....nu prea am avut din pacate ce face pana acum (paginile citit de mine erau cele de inceput cand nu prea erau idei constructive)....nu sufar de sindromul excluderii

LE:sunt sincer dezamagita de pasivitatea asta...dovedita si prin atat de putine persoane care suntem aici...

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

multumesc

Mergi la inceput

Repet:

Trebuie data o cautare pe net, sa vedem unde gasim semnaturi inafara membrilor de aici. Cautarea va fi gen forumuri de parinti, diaspora etc.

Fiecare sa isi pregateasca o lista de emailing cu contacte carora putem trimite petitia pentru a recolta semnaturi.

O sa punem si pe facebook linkul la petitie, ideal ar fi ca fiecare membru de aici sa aiba un link, ca sa avem un impact cit mai mare, sa gasim la tot pasul pe facebook legatura cu petitia.

In curind o sa pun si "anexa" la petitie (tot nu stiu daca se practica asa ceva, poate cineva sa ma informeze, pls?) cu ideile venite de la membri DC pentru reformarea sistemului de sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Alaturi de voi sunt si eu...si sunt convinsa ca si prietenele mele de la "Gasca de Constanta".
Cu orice va putem ajuta...o vom face cu mare drag.

Alina, mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)

www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terry spune:

eu cred ca se vor gasi contacte si va merge "din mana in mana" oricum nu le putem face publice. eu cred ca asta e ultima grija.am citit si eu petitia. nu am decat o singura observatie. la ultimul paragraf apare "...ca comisia..." as inlocui cu "...ca noua comisie formata...". o sa mai recitesc sa vad daca mai am ceva de obiectat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Alinuk, ai PM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

alinuk, am inceput redactarea petitiei pe care o fac cu ajutorul fetelor de la ghiocei 2009 (ne gasesti la scutece).
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=155272&whichpage=13

Eu, asa cum am zis mai sus, sint gata sa fac ce imi sta in putinta pt petitie, sint gata sa defilez daca e nevoie (am zis ca vin in ro sapt ce vine).

Dar trebuie ca lumea sa se mobilizeze cu adevarat si sa spuna fiecare: ala "io", ala "io", care ce poate sa faca, la ce vrea sa participe. Ca doar noi doua nu vom putea face nimic in timp util... ca sa nu mai spun de marsul indoliat, in doi, e de risul curcilor.

Fetelor, mamici de copilasi, ginditi-va ca o faceti pentru ei, pentru ca ei sa traiasca intr-o tara mai buna, sa nu ii plingeti ca pleaca peste mari si tari pentru ca in romania nu e de stat.

Sinteti atitea care, cind e vorba de intilnire in parc, veniti imediat! De ce nu o luati ca pe o intilnire intre membri DC? Sa ne sustinem si sa fim solidari pentru puii nostri!

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

buna,

am sa distribui si eu la toate contactele posibile petitia;
am inteles ca strangem semnaturi inclusiv ca sa cerem daca este nevoie modificari legislative?
facem asta prin MAME sau prin asociatia pacientilor?

scuze - am urmarit subiectul pana ieri la 16; dupa ce am vazut acele imagini am avut nevoie de o pauza...
sunt mama de prematur si nu am uitat nici o clipa din cele 2 saptamani cat am stat in spital, despartita de el; cum pandeam usa salonului de prematuri din jum in jum de ora...

referitor la "in timp util" - dupa parerea mea e bine sa actionam cat lucrurile sunt "calde", dar si perpetuam in timp initiativa; sa comemoram multi ani de acum inainte aceasta tragedie.
nu o sa se poata face totul in cateva saptamani, luni, e o actiune de durata.

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Si Realitatea TV au initiat o petitie refertoare la sistemul de sanatate din Romania. au semnat deja 8340 de persoane.
PETI#354;IE: Alunga#355;i pericolele din spitalele române#351;ti! SEMNEAZ#258; #350;I TU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Fetelor, felicitari!

Si eu cred ca trebuie sa actionam si sa fim unite. Nu m-am simtit in stare pana acum sa ma implic, am plans doar. Sunt insa mama de prematur si sunt insarcinata, stiu ce inseamna copil la incubator si vreau sa-l aduc acasa bine-sanatos pe cel mic, asa ca sunt alaturi de voi.
Daca e nevoie de bannere/afise pentru un eventual mars, luati-ma in calcul.
De asemenea, ma voi stradui sa strang semnaturi si sa transmit petitia tuturor contactelor mele.

Mergi la inceput

ce nu va rezolva petitia si trebuie cautata alta cale:

- problema inmormintarii copilasilor (fara slujba )

- sa creem o asociatie a parintilor prin care sa putem cere socoteala ministerului pentru actele sale, sa ii cerem acces la Audit-urile pe care fiecare uitate sanitara e obligata sa le faca si accesul la autorizatiile de functionare a lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

o sa incerc sa gasesc idei/imagini/sloganuri.
cui le pot trimite, ca si propuneri (astept PM cu adresa de mail).

Eu
stau pe tarm si-sufletul mi-e dus de-acasa.
S-a pierdut pe-o cararuire-n nesfârsit si nu-si gaseste
drumul înapoi. (Lucian Blaga, „La Mare”, 1919)

Mergi la inceput