EU CE FAC? Tragedia bebelusilor si sist medical Ro

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui chatonel

Citat:
citat din mesajul lui IRA_LIZA

Citat:
citat din mesajul lui chiccutza

Citat:
citat din mesajul lui adelamaria

Daca am lansa un manifest de protest pe Facebook? Nu stiu ce s-ar realiza la modul practic, adica ce influenta ar avea - dar in mod sigur ar avea vizibilitate! Il traducem si-n engleza si-n franceza si-n ce limbi mai stim si-l lansam! Credeti ca ar folosi la ceva?

Ade, mami de Ilana
http://www.ilanaandreea.blogspot.com/

pe Facebook a fost lansat "Lumina pentru ingeri"

MAMA DE FEDE(6 nov. 2001) SI DANI(17 feb.2005)
ALTE POZE
BLOGU' MEU

Unde gasesc pe FB "Lumina pentru ingeri"?? k nu gasesc!! eu am un grup mare pe FB, peste 1000 pers, pot mediatiza! pot si vreau!

Ira, mamica Elizei

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/event.php?eid=146826888674883

Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009

Toulouse, la ville rose

Multumesc, am gasit, am distribuit

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terry spune:

alinuk. spune-mi concret cu ce pot sa ajut. nu stiu cum ar trebui sa arate o scrisoare deschisa, o petitie. incerc sa te ajut si eu. doar sa imi spui ce si cum sa fac. nu am experienta in astfel de actiuni. sunt doar foarte revoltata de cum va ajunge tara in care copilul meu va trai. daca pot schimba ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

alinuk, am inceput redactarea petitiei pe care o fac cu ajutorul fetelor de la ghiocei 2009 (ne gasesti la scutece).
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=155272&whichpage=13

Eu, asa cum am zis mai sus, sint gata sa fac ce imi sta in putinta pt petitie, sint gata sa defilez daca e nevoie (am zis ca vin in ro sapt ce vine).

Dar trebuie ca lumea sa se mobilizeze cu adevarat si sa spuna fiecare: ala "io", ala "io", care ce poate sa faca, la ce vrea sa participe. Ca doar noi doua nu vom putea face nimic in timp util... ca sa nu mai spun de marsul indoliat, in doi, e de risul curcilor.

Fetelor, mamici de copilasi, ginditi-va ca o faceti pentru ei, pentru ca ei sa traiasca intr-o tara mai buna, sa nu ii plingeti ca pleaca peste mari si tari pentru ca in romania nu e de stat.

Sinteti atitea care, cind e vorba de intilnire in parc, veniti imediat! De ce nu o luati ca pe o intilnire intre membri DC? Sa ne sustinem si sa fim solidari pentru puii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

terry

trebuie luat la periat subiectele in care s-au facut propuenri, in care sunt idei bune de punctat
acest subiect
cel la care sunt scrise aprx 50pg (explozie la giulesti)
..nu stiu exact daca si in cel de suflet (Iadul din rai) deschis de Marius..
daca intre timp s-a mai deschis vreunul pe tema asta...si de acolo

si reunite intr-un draft de scrisoare

(dupa cum am zis Asociatia MAME deja lucreaza la asta si are nevoie de completarile de aici pt finalizarea materialului)

Alinuk

la doar un pas...multumim!

www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

............................................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

multumesc Chatonel

ok

deci tu iei la periat subiectele si realizati materialul pe care sa-l pot corobora cu ce am facut si noi deja

terry (si cine mai doreste) tu poti scrie pe la alte subiecte pe acest forum despre demersul nostru
daca mai sunt idei sa vina cu ele aici si poate se mai ofera voluntari ..fiecare cu ce are, stie, poate si e dispus sa faca

daca se va pune in discutie si organizarea unui miting pt sustinerea de schimbari in sistemul medical avem nevoie de o sponsorizare cel putin pt niste afise mari (sau cineva care are la indemana tiparirea unor mesaje pe bannere si se ofera sa le faca)

Alinuk

www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Eu ma ofer voluntar...dar de periat subiectele vad ca ati gasit...prezentabila nu's sa ma duc in audiente....la tipografie nu am intrari....
Pot sa urmaresc discutii, sa redactez mesaje (poate mai stangaci ca nu am experienta dar cred ca stapanesc limba romana si ma exprim coerent), comnicare cu mass media - nu stiu ce prespune si nu am 'intrari' (dar daca imi explica cineva pe scurt pot sa incerc...), iesire in strada ies..

Oana,mamica implinita de David Paul (17.09.2008)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

cu mass media rezolvam

avem o baza de date mare a Asociatiei MAME la care putem transmite comunicatele de presa

In afara de noi, daca avem si girul desprecopii care sa sustina acest demers, mai avem nevoie de o persoana publica, cunoscuta care sa ne sustina mesajele / daca stiti pe cineva DISPUS SA O FACA

Alinuk

Andu mik si Teo voinik

Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tzitziri

Eu ma ofer voluntar...dar de periat subiectele vad ca ati gasit...prezentabila nu's sa ma duc in audiente....la tipografie nu am intrari....
Pot sa urmaresc discutii, sa redactez mesaje (poate mai stangaci ca nu am experienta dar cred ca stapanesc limba romana si ma exprim coerent), comnicare cu mass media - nu stiu ce prespune si nu am 'intrari' (dar daca imi explica cineva pe scurt pot sa incerc...), iesire in strada ies..

stai asa, nu fugi
io nu am timp de citit 50 de pagini, ni le putem imparti: tu primele 20, terry urmatoarele 20, io de la 41 incolo plus subiectul lui Marius.
Ce zici?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

multumesc Chatonel

ok

deci tu iei la periat subiectele si realizati materialul pe care sa-l pot corobora cu ce am facut si noi deja

Alinuk

Andu mik si Teo voinik

Nimic nu-i intamplator!

ce anume ati facut deja? se poate citi undeva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Chatonelu...bine, primele 20 de pagini le iau eu.
Acum functie de cand mi se trezeste baiatul le 'predau' azi sau maine la prima ora.
De persoana cunoscuta...nu cunosc pe nimeni dar ma gandeam ca nu stiu cine ar refuza asa ceva.Adica putem sa ne gandim la cineva care s-ar potrivi ca 'profil' si sa incercam cumva sa abordam acea persoana.
Ca 'profil' -Bianca Brad mi se pare extraordinara...dar nu stiu daca organizatia ei care se ocupa mai mult de consilierea parintilor este reprezentativa...tanti Surprize Surprize ma scoate din sarite cu chicotelile si nu e potrivita...idei?

Mergi la inceput