Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (123)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Alicredo cat de simpatic este David!!!! Imi vine sa-l pap.
Imi place tare mult fotoliul lui (cred ca asta este, nu?)

Bea cuscra-gazela sa-mi traiasca ginerele ca tare frumos a mai crescut!

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

Ete tocmai mi-am stricat buna dispozitie In veci am sa raman cat casa Tocmai m-am uitat la pozele lui Bea Pai e gazela ,fratele meu Io singura sunt aici de alta natie printre gazele

Bucura-te de anii copilariei copilului tau - pentru ca trec asa de repede !

mami de 2 ochi albastri

eta na.....................nu mai fi asa trista, las ca ajungi si tu gazela, dar eu nu vrerau sub nici o forma sa ajungi in felul cum am ajuns eu...............da?
mai bine asa si fara probleme decat ca mine si vai si amar de capul tau.........................

eu mereu zic, mai am si eu prietene mai grasutze asa, dar le sta foarte bine...si mereu se plang de greutate, si eu emreu le consolez, mai santate sa fie , ca in rest se rezolva tot numai ambitie si vointa trebuie, deci nu dispera si nu iti strica buna dispozitie...
frumusetea si lumina okilor vine din interior, indiferent de cum areti cate kile ai si asa mai departe..............

pot fi gazele de gazele, daca sunt rele ca naiba si nu au nici o treaba cu lumea, asa ca eu emreu zic sa nu va stresati din cauza kilogrameloe pentru ca e absolut degeaba.............
sunt alte probleme care necesita si care au intr-adevar un sens pentru care sa va stresatim, dar pentru felul cum aratai e totuna.......zic eu
mie imi era bine si grasa si frumoasa si urata si de toate
noi sa fim sanatosi nene, ca in rest nu conteaza nimic, si ciopii nostri sa fie sanatosi, ca ai nostri soti ne iubesc asa cum suntem....................pentru ca suntem ai lor, si si eu sunt ai nostri.........so

concluzie:
inima si sulfetul sa fie buna, in rest putem avea si 100 de kile................

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Citat:
citat din mesajul lui danyelana

Citat:

Vreau si eu bibe TTPoate il prostesc cu tetina aluia sa inghita ceva apa sau ceai sau...orice In afara de san Ma omoara noaptea In afara de Jiji al DecenuElei mai e vreun bb care suge toata noaptea ?al meu din juma'in juma' de ora,din ora in ora Ma omoara !!!!!!!!!!

mami de 2 ochi albastri

Si la noi tot asa este. Uneori doarme la mine pe burta cu tzatzi in gura, ca atunci cand era mic.

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Arthur, l'amour de papa et maman

Azi noapte i-am copt-o L-am alaptat la ora 21 si a adormit pe la 21.30 la ora 23 pe cand adormisem si eu ,se trezeste si incepe sa ma caute Hmm i-am dat suzeta,a scuipat-o,a scancit un pic de nervi ,i-am dat-o iar A adormit pana la 00.20 Atunci,aceeasi chestie dar nu a mai mers cu suzeta si l-am alaptat Am adormit amandoi si la 2.20 iar ma cauta Ioi ce m-am enervat I-am dat suzeta ,a tot protestat L-am inconjurat cu bratele mele,l-am strans la piept si am adormit amandoi S-a mai trezit de cateva ori dar i-am dat iar suzeta La 5.20 a inceput sa pplanga si l-am alaptat Am adormit amandoi si la 7 a fost sus nu stiu cum o fi la noapte

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Alicredo cat de simpatic este David!!!! Imi vine sa-l pap.
Imi place tare mult fotoliul lui (cred ca asta este, nu?)

Bea cuscra-gazela sa-mi traiasca ginerele ca tare frumos a mai crescut!

_

AMR 7 kg

traieste traieste, nu ma alsa sa fac bulion.ca ramasei singurica acasa..si cu el, bineinteles.acu l-am adormit ma duc repede sa spal sticel pt bulion si am scris mesajul de dinainte repde repde ca ma grabesc..............

pupam si noi pe delfi..............

papa bine?
hai sa ma mai laud cu ceva.,.....................

repde repde...scuze de greseli........

deci ginerica al tau papa mult si bine

am scos macar 2 mese de lapte, cateodata 3..............

i-am facut in cantitate mare supa de legume, am pus asa rosii, curatate, ceapa, ardei taiat marunt, fasole verde, cartofi, varza taiata marunt, morcov patrunjel, astea toate le-am fiert laolalta si of course am pus si un pic de sare.....................

i le-a mpasat tot.......sa vezi ce baga ca haplea.................

mama denaturata ce is nu am stiut cum sa ii dau eu lui papa.....................

si papa orez in lapte, gris in lapte, pireu de cartofi i-am mfc ieri,,,,,succes total, DAR ZDROBIT CU TEL pt ca nu ii place cu blender...........

si pilaf de orez si inca nu stiu ce sa ii mai fac.....veniti cu retete de felul 2...................

si seara ii mai dau cereale, dimneata papa fructe ca de obicei........

decenuela am citit pe undeva ca scrisesi mata ca se intinde iaurtul de la iaurt de magazin, asa si eu
ce solutie ai gasit?
eu am pus smantana de la noi, dar nu prea imi place la gust..lui da...........ala nu se intinde e ok??????????????????????

mersiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

Citat:

Ete tocmai mi-am stricat buna dispozitie In veci am sa raman cat casa Tocmai m-am uitat la pozele lui Bea Pai e gazela ,fratele meu Io singura sunt aici de alta natie printre gazele

mami de 2 ochi albastri

eta na.....................nu mai fi asa trista, las ca ajungi si tu gazela, dar eu nu vrerau sub nici o forma sa ajungi in felul cum am ajuns eu...............da?
mai bine asa si fara probleme decat ca mine si vai si amar de capul tau.........................

eu mereu zic, mai am si eu prietene mai grasutze asa, dar le sta foarte bine...si mereu se plang de greutate, si eu emreu le consolez, mai santate sa fie , ca in rest se rezolva tot numai ambitie si vointa trebuie, deci nu dispera si nu iti strica buna dispozitie...
frumusetea si lumina okilor vine din interior, indiferent de cum areti cate kile ai si asa mai departe..............

pot fi gazele de gazele, daca sunt rele ca naiba si nu au nici o treaba cu lumea, asa ca eu emreu zic sa nu va stresati din cauza kilogrameloe pentru ca e absolut degeaba.............
sunt alte probleme care necesita si care au intr-adevar un sens pentru care sa va stresatim, dar pentru felul cum aratai e totuna.......zic eu
noi sa fim sanatosi nene, ca in rest nu conteaza nimic, si ciopii nostri sa fie sanatosi, ca ai nostri soti ne iubesc asa cum suntem....................pentru ca suntem ai lor, si si eu sunt ai nostri.........so

concluzie:
inima si sulfetul sa fie buna, in rest putem avea si 100 de kile................

Crezi tu ca nu am probleme Bine ar fi Dar la mine e invers

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Bea dar ce mancacios este Ivanel!

Dulcineea sa scapi de probleme cat mai repede. Nu ne pui poze cu voi?

_

AMR 7 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

sondaje

- de mancat la inceput manca absolut orice, acum s-a cam smecherit si a inceput sa faca fite, stie ca sunt altele mai bune ( banana de ex)
in schimb mananca f putin cantitativ de obicei pana in 100 ml, rar 150
cat ar trebui sa manance? si cata carnita?

a...si dupa masa nu mai suge deloc, mai cere cam dupa o ora, innainte sa adoarma

- premergatorul ii place la nebunie, ii place ca se poate duce el unde doreste
nu l-am folosit decat max max 30 min de 2 ori pe zi siiii acum merge cam stramb, cu genunchii in exterior si cu talpa dr in lateral exterior aproape 90 gr

asa ca puteti sa dati cu oo, il scot din uz
si ma doare spatele
azi s-a apucat de barile patutului, s-a ridicat in genunchi, a apucat de margine si s-a ridicat in picioare
si plange ca nu mai vrea sa stea in fund
si oboseste repede ca e grasut

Xela gaina eu o fierb la oala cu presiune
bea Ivanel mancacios

Dana, mamica de cretzulin Dragos Andrei (27.12.2009)
poze

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

Citat:

mami de 2 ochi albastri

concluzie:

Crezi tu ca nu am probleme Bine ar fi Dar la mine e invers

mami de 2 ochi albastri

orium e valabila treaba de mai sus, si Dumnezeu ne-a lasat asa cum suntem, si in rest trebuie sa ne acceptam, pentru ca vezi tu degeaba luptam cu morile de nat, ca tot pe noi ne stresam , si stresul strica la frumusete si la stirca la sanatate, si noi avem mare nevoie de sanatate, ca tre sa ne crestem copii, si asa ca trebuie sa ne menajam de stres.....................

vad ca la tine apre serioasa problema asta, dar eu sunt convinsa ca stii ca adevarata frmusete vine din interior, si chiar daca nu vrei tu acuma, o sa iti dai seama mai incolo si ai sa vezi ca am dreptate..........

eu sunt convinsa ca okii aia doi frumosi te iubesc asa cujm esti, si nu ar putea iubi pe nimeni altcineva mai mult............asa ca asta conteaza!!!!!!!!!!!!cel mai mult......................

de acord cu mine????????????????

si acu iti daruiesc un car de ca sa iti revina buna dispozitie de dinainte.........bine??????????????
ca nu e voie sa fii suparata ..............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:

mami de 2 ochi albastri

Stai linistita si eu mai am 10 kile pana la starea de normal, panala gazelaaaaaaaaaaa e cale lunga!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Seara buna!
Noi azi am uitat ca suntem in vacanta si am fost sa rezolvam o parte din lista lunga de chestii birocratice pe care le tot amanam, ca poate nu mai trebuie facute. Am punctat vreo 2...
Printre ele am reusit sa-i facem si vaccinul lui Luc (mi-a zis Andu ca a urlat, nu a plans). Eu eram la medicul de fam, sa-mi rezolv concediul zilele astea care au mai ramas.

MP - sa te inveti cat mai repede si cu masinuta soatei si cu calculatorul soatei si cu carnea din nemtia, ca aia de la Arad se mai si termina :)

DULCINEEA - nu esti singura Mai am 3 pana la un normal relativ, 6 pana la normalul normal sau 9 pana la cum mi-ar placea mie. Azi am zi de fructe si legume si ma descurc binisor. Dimineata am mancat o "budinca" (reteta raw vegan) din juma de avocado cu banana, cu o lg de caco si un pic de esenta de migdale, totul blenduit, iar la pranz cealalta jumate de avocado, cu o rosie si un catel de usturoi, blenduit deasemenea. Sunt satula! Tot uit sa beau apa

DECE - tu ce ai mancat azi? merge, merge?

XELA - ce frumos zici tu acolo de fericire...Sunteti chiar frumosi si vi se citeste fericirea pe fata!

DANYELANA - si blonzii din dotare pupa printul zapezii (oare ai pus pana la urma ceva poze cu castelul sau nu, ca eu m-am uitat azi si nu am vazut poze noi?)

MIREMIA - ce jucarii frumoase! Sa se joace Mara mult si frumos cu ele!

HAIRCUT - nu ma provoca...

ALICREDO - ce mare e David!!! De mult vroiam si eu sa-ti zic de poze, dar am uitat

CRIS_MARIO - unmare mamicii harnicute, care face si teme si acte si calca!

DANDANAG - parca mai mult seamana Dragos cu tati, nu-i asa?

BEA - oao, ce Ivan frumos ai tu acolo! Si ce gazela bine esti! Numai buna de pregatit palatul pt printesa

LOREX - daca numai azi ai pacatuit, nu-i bai! daca te bate gandul sa mai pacatuiesti, uita!!! Ca vicios si nesanatos!

AYANNA - cum a facut laptopul ala sa zboare? Ce frumos le spui tu de zgubi a ta...si la tine "se vede" prin ecran ca esti fericita! Un mare

Mami de +

Mergi la inceput