Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010(136)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Oare ce fac fetele noastre la intalnirea aia lunga? S-or fi imbatat!

Cristina 33+

No sa stii ca beuram numai limonezi,tu!!!!

Ana32+ Maia Elena lu' mama

Aaaaa, numai limonada? Un vin, o bere, o vodca? Ma dezamagiti!

Cristina 33+

Doar nu vroiai sa strig in gura mare,sa ma vaza tot targu',ca beui si io una mica,hac!
Ei,na! Io ii zic limonada la tuica!

ahaaaa, tu ai fost pe felie cu ospatarita, de-aia ai mai cerut si "apa".

30+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Ana ai vazut cum iese adevarul la iveala?

Va zic si eu noapte buna!

Cristina 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui vanyy2009

vazui si eu pozele cu gravidutzele de la intalnire , foarte frumoase
si am vazut si pozele cu printzesa lui clary ce frumoasa este.....bineinteles m-am desteptat si am vazut ca sunt in contul cu burticute de pe picasa..........dar daca se poate as vrea si celalalt cont cu bebici

office cum esti?

33+

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!!

Ai PM!!

multumesc

33+

Doamne Ajuta sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

Aniast, ne intalnim la Euroclinic ?

Tina, cu Mihai Alexandru (37+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)

http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png

Nu, nu nu...du-te tu te rog si nasti linistita ca eu mai am putina treaba pe-acasa: In primul rand ca n-am terminat pregatirile, abia azi s-au montat dulapurile si comodele, mai am de cumparat patul lui fi-miu (cel mare), cosmetice, accesorii, ustensile, maine aranjez hainutele in dulap si dupa aceea: joi am control, sambata (21 aug) am o nunta de aur, marti 24 aug imi serbez sotul, pe 27 aug are el programare la stomatolog si n-are cine sta cu fi-miu....deci eu o sa nasc dupa 28 aug incolo...
Asadar, nu te incurc dar daca vrei sa ma vizitezi dupa nastere, cu mare drag.

Andreea, cu (AMR 2-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona24 spune:

fetelor, cred ca am o criza de nervi! al meu tocmai a facut accident cu masina! Slava Domnului ca el este bine! dar masina... a vrut sa intoarca in intersectie, a uitat sa semnalizeze si a venit un nene din dreapta cu viteza mare si l-a lovit in spate. am inteles ca e destul de rau... nu mai pot de nervi!!! e atat de inconstient uneori!! si din cate am inteles, nu o sa mai puetm folosi masina pana nu va fi reparata! iar eu zilele astea trebuie sa ma duc la medicul de familie, la medicul urolog, la servici sa imi duc concediul... pana acum am bazait! si sunt si singura acasa... iar bebe ma simte, si este tare agitat!
sa ma iertati ca am umplut spatiul cu problemele mele, dar aveam nevoie sa vorbesc cu cineva... si pentru intelegere!

simona cu matei 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

'Neata burtici!

Am intrat sa va salut si m-au luat emotiile cand am vazut cati bebelusi sunt deja la mami in brate ,
Felicitari fetelor care au nascut bebici frumosi si sanatosi! Si bafta multa celor care sunt pe ultima suta de metrii!

Am venit si eu cu vesti proaspete (pentru cine isi mai aduce aminte de mine si stie ce vorbesc ), iesri am fost la eco morfologica de trimI, bebitul meu este o bebita , are 7 cm, si este dezvoltata exact cat trebuie. Cand am ajuns acolo dormea, iar dupa ce a tot sacait-o dr-ita, s-a trezit si a inceput sa dea din manute si picioruse . Se pare ca amortise in timpul somnului Sunt extrem de fericita!Parca abia acum a trecut tristetea din luna martie..

Va doresc in continuare sa treceti cu usurinta si de ultima parte a sarcinii si sa va bucurati de ea. Stiu ca mie mi-a fost dor de burtica dupa ce am nascut . Sa aveti cu toate bebelusi sanatosi, frumosi si mancaciosi, iar nasterile sa fie usoare ca un fulg!
Pupici multi!
Maya, !

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum 13 + cu 90%

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Madutza, felicitari! Ma bucur mult pentru tine. Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si la termen!

Simona, bine ca n-a pati ceva sotul tau, asta e important. O sa va descurcati voi o perioada fara masina.

Donna, sper ca ti-e ok piciorul!

Felicitari fetelor care si-au vazut bebelusii la eco!

Office, sper ca esti ok, da-ne un semn!

Lora, mami de Iustina si 37+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Eu azi am umblat aiurea...am fost pana la Focsani, apoi pana la Roman, apoi la tara sa le ducem pe soacra-mea si pe Iustina, la bunicii sotului, unde vor sta o saptamana. Am ajuns f. tarziu acasa, am mancat pepene si m-am culcat...acum m-am trezit cu o durere crunta de cap (posibil de la AC-ul din masina, cu sinuzita mea...), asa ca am luat un paracetamol si astept sa-mi treaca, sa pot si eu dormi. Oricum, prea bine nu ma simt, am si o stare de greata si ma iau si niste calduri de transpir intruna...naspa!
Bebelina nici gand sa vina, o sa vad ce-mi zice dr. vineri.
Ma bucur ca v-ati intalnit, fetelor din TM, o sa ma uit dimineata la poze, ca acum sunt cam buimaca.

Noapte buna, somn usor!

Lora, mami de Iustina si 37+

Carti personalizate

Bazar umanitar DC - ajutati copiii
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Buna dimineata! O la doritoare! e servita!
La Iasi s-a racorit! A plouat in ropote! Aseara am mers si ne-am vazut finuta! Suntem singuri si ne permitem sa iesim pe unde vrem si cat vrem! Ce bine e! Uitasem....

Chichiutza, Mai3
am o mare rugaminte la voi sau la oricine cu cunostinte de medicina! Spuneti-mi si mie orice stiti, dati-mi vreun articol despre tibia curbata la nou-nascuti! Am cautat pe net si nu am gasit mare lucru! Ma intereseaza care sunt metodele de terapie, ce inseamna asta, cat de grav poate fi...orice! Va multumesc anticipat! Pentru a nu umple spatiul virtual imi puteti trimite informatiile pe email(ipatealy@yahoo.com) La controlul asta mi s-a spus ca la piciorul stang e posibil ca Maria sa aiba problema asta datorita pozitiei din burtica! Ea nu a fost 100% convinsa ca ar fi, datorita si placentei anterioare, dar sincer m-a pus pe ganduri si vreau sa ma informez!

Aniast vad ca e totul calculat la milimetru! Sa fie cum iti doresti tu si mai ales cum e mai bine pentru bebe!
Lora dar plimbareata ai mai fost! Lasa fata in pace ca vine draga de ea!
Simona imi pare rau pentru accident! Bine ca sotul e sanatos si nu a patit ceva grav! Masina se va repara! Sa stii ca sunt multi nebuni care circula pe strazi! Nu e neaparat vina lui ca s-a intamplat asta!

Alina-Mirela 37+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Alexutza dar ce grasunica ai! Stai cumintica pana vine tanti dr din concediu!
Ana da-mi te rog noua parola de la burtici! Cand am intrat la bebei m-am deconecatta de la burtici si acum nu mai pot intra! Sunt curioasa sa va vad la intalnire! Multumesc!

Alina-Mirela 37+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea82 spune:

Buna dimineatza burtici,

Anuta...ne dadusi de gol acuma....
cu apa care de fapt nu fost apa si limo care nu fost limo .
Am fost si ne-am simtit tare bine.
Eu una sper sa repetam cat mai curand
Moamaaa, am vazut pozele si eu dar la mine lipsesc gatul, ochii, buzele...au disparut...e doar o chestie mare in locul meu.
Apropos de asta, Kiti ca ziceai ca te-ai cantarit, asta am facut si eu acu vreo 2 zile...maaaare greseala, nu de alta dar am mai constatat cateva kg adunate: in total 19 deja

Madutza - Felicitari pentru vestile astea bune! Sa tii pe bebe acolo pana la termen si sa ai parte de un copil sanatos si voios!

Clary - am vazut si eu pozele cu bebelina ta. E o dulceata. Sa va traiasca!

Bravo Sabu pentru bebe falcos!

Alexuza - bravo pt bubulina grasunica. Ai vazut tu ca te-ai chinuit pentru ceva frumooooos?

Simona - imi pare rau de patania voastra! Bine ca nu a fost mai rau!

Office, esti ok??? Scoatem pompoane??

33+ cu un carucior .... sau

Mergi la inceput