Strumfi de iulie-august 2007 (192)
Raspunsuri - Pagina 9
Luna1 spune:
La multi ani Catarina Stefania sa-ti traisca frumuseatea de fata si sa te faca cea mai fericita mama de pe pamant impreuna cu fratiorul ei Andre.
Multumesc pentru comentariile la poze. Musso nu ai zis, ne incuscrim sau nu? Iti place nora au ba?
Oanaa Fetelor noi cand am trecut de la bibe la cana nu am facut-o asa brusc. Adica o perioada cand cereau lapte le dadeam o data din cana (uneori cu paiul ca era mai fun) o data din bibe. Pana s-a invatat ca si din cana "curge" lapte. Acum cu cantitatea de lapte chiar e o discutie la parintii intreaba despre lapte si cica mai mult de 300 ml pe zi e mult peste trei ani. Ca taie apetitul si in plus e prea multa proteina animala (adaugand si carnea, oua, branza etc).
Eu nu socotesc cat bea fie-mea, cand imi cere lapte ii dau lapte. Ea uneori bea apa alteori imi zice " I want milk mommy!" si ii dau. Si bea destul zic eu.
Dana ce putin mai ai! Ce repede trece timpul...
La noi cu spalatul pe dinti recunosc ca o spala sotul meu (care e obsedat) in fiecare seara. Initial acum vreun an a fost cu forta. Efectiv ea urla si el o peria. Eu plecam de acolo sa nu aud. In timp Adelise s-a resemnat si acum doar o intrebam cine vrea sa o perieze mami sau tati? Si ea alege. Coopereaza ok dar vrea la sfarsit sa se mai spele si ea o data singura.
fianna spune:
LA multi ani Catarina!
Ma bucur ca va place numele ales, e din Dune, de cand eram mica imi place.
Anto e vreme ok aici, e mai bine ca anul trecut, parca mai putina umezeala. Dar dupa orice standard normal e foarte cald. In conditiile in care la 7-8 seara sunt 39 de grade iti dai seama. Iar apa marii e infioratoare. AM fost intr-o seara si era la fel de calda ca apa de la dus, imi lipseau ratustele si samponul. Dimineata insa e foarte frumos, pana pe la 8 jumate asa. Din octombrie incepe vremea buna asa ca o sa pot iesi cu bebelina des la plimbare.
Dana, de ce nu poti sa nasti natural acum? Sorry, nu am citit din urma si nu stiu povestea.Eu am decis totusi sa-mi programez cezariana , desi nu vroiam initial pt ca bebele e deja destul de maricel si nu vreau sa nasc natural peste termen un copil mare. Plus ca vom calatori in decembrie si as prefera sa calatoresc uc bebe de 2 luni decat de 5-6 saptamani. Plus ca la spital conditiile sunt super tari asa ca nu ma deranjeaza sa petrec 4 zile in loc de 2. De fapt, as sta si o saptamana ca e ca la hotel.
fianna cu printisorul Matei
32+
mychydutza spune:
LA MULTI ANI!, Catarina.......!!!!!!!!!!!
decat sa bei si sa conduci, mai bine sa fumezi si sa zbori!!!!
ddanagh spune:
Dc va plictisiti azi uitati ceva poze cu noi:
http://picasaweb.google.com/ddanagh
Fianna in mare nu trebuie sa depasesc 37-38 de saptamani din cauza unei probleme cu cordonul ombilical (la iesirera din buric a lui bebe are o dilatatie mai mare, ca un fel de varice care e destul de naspa pt ultima perioada a sarcinii, mai ales ca a crescut de la 0.5 la 1,6).
gata fug, ca deja am stat nesperat de mult la calculator pt astazi. ma duc sa vad ce a facut in baie de a fost asa liniste.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 34+ cu Eric Mihai
ddanagh spune:
Multam Luna. Poza e facuta la Slanic Prahova. Am vrut sa coboram la salina insa era super aglomerat, se refugiaza lumea de caldura la racoarea minei de sare.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 34+ cu Eric Mihai
musso17 spune:
la multi ani catarina!!
luna,ne incuscrim cum sa nu dar eu fara baiat nu stau si stiu ca tu fata nu o trimiti in tara asta asa ca daca este venim noi,nu e deranj
Luna1 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui musso17 la multi ani catarina!! luna,ne incuscrim cum sa nu dar eu fara baiat nu stau si stiu ca tu fata nu o trimiti in tara asta asa ca daca este venim noi,nu e deranj georgiana,mamica de mihnea |
Damn it!
You're more than welcomed my dear!
Vivela spune:
La multi ani, Catarina, sa fii fericita si sa ai numai zile senine si fara griji .
Stefania, sa va traiasca printesa!
georgi, deci e tocmit Mihnea.... deci nu ma mai pun pe treaba pt o fata .
Dana, am vazut pozele, ce burtica frumoasa ai .
se viziteaza salina de la slanic? ca noi ne-am luat plasa de 2 ori, prima prin octombrie anul trecut, cand ne-am dus dar era inchisa, ei ziceau ca pana pe 31 oct. apoi am fost prin decembrie, dar deja demolasera intrarea, ziceau ca nu mai e sigura si incepusera niste lucrari de renovare.
cred ca o sa ne ducem si noi pe acolo.
fianna, 39 de grade??? oau, ma trec transpiratiile numai cand citesc. foarte frumos numele ales pentru fetita .
si niste perle a la david:
vorbeam aseara la telefon cu el:
D: mami, l-ai vaccinat pe damian? SARACU' de EL!!! (cu o satisfactie sadica in glas)
acum vreo cateva zile, incercand sa-l acomodez cu ideea ca va merge la alta gradinita, la alti copii:
D: mami, merge si damian la gradinita?
eu: nu, ca el e prea mic, nu stie sa mearga, nu stie sa vorbeasca, nu stie sa faca la olita, nu-l primesc acolo!
D (oarecum resemnat): hm, eu m-as duce la gradinita, dar NU AM TIMP!! sunt foarte ocupat!
.
ne pregatim sa mergem la doctor, damian e ok, chiar nu mi se pare nimic in neregula la el. singura problema -dar fara legatura cu vaccinul- e ca se pare ca nu are testiculele coborate in scrot. si la david a fost tot asa si s-a remediat pe parcurs, insa se poate sa coboare de la sine sau sa fie nevoie de operatie. eu sper sa semene si in privinta asta cu frate-su, ca ma cam sperie ideea de operatie, oricat de simpla ar fi ea. uf, greu cu putzele baietilor!
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba