Strumfi de iulie-august 2007 (192)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fianna spune:

Uffff, nasoale problemele cu dintii. Matei a avut carii de tzatza care i-au slabit dintii si la o cazatura i s-au rupt. A trebuit sa-i scoatem ca era radacina expusa dar a fost destul de traumatizanta experienta. M-am bucurat doar ca eram deja aici si nu in romania. Dar cand mi l-au adus din operatie si avea gurita rosie si plangea fara sa fie constient a fost groaznic.
Din pacate si acum refuza uneori sa se spele pe dinti. Uneori e super simplu si e o joaca pentru amandoi in alte seri tre sa-l tinem cu forta si sa-l periem.
O sa am mai multa grija la fetita cu siguranta, desi evident ca la alaptat nu renunt!

Luna, am gasit nume Alia( dintr-o lista de 24) dar nu suntem inca siguri daca sa-l scriem cu y sau i. Sotul meu zice ca in funtie de cum vreau sa se pronunte. Mai tre sa alegem si numele 2 si gata. Si eventual sa incep si eu sa ma pregatesc cu una alta, ca nu am nimic gata, desi mai am 8 saptamani nu se stie niciodata.

Vivela, multumesc de intrebare, sarcina decurge bine, bebe e deja cu capul in jos si destul de jos pozitionata si da la lovituri de zici ca se antreneaza pentru campionatul de full contact. Am fost la doctor ieri si i-am spus ca nu vreau sa mai merg iar peste termen asa ca daca nu se declanseaza nasterea natural- vreau sa incerc vbac- sa am si cezariana programata.
Ce curajosi ati fost voi sa mergeti cu cortul la mare! Ma bucur ca a fost bine! Bucurati-va de racoare, ca eu daca intru aici in apa marii ma ia cu ameteli de la caldura, ca intr-un jacuzi

fianna cu printisorul Matei

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Fianna imi place numele. Felicitari pentru hotararea cu vbac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

mda, ne-am intors de la doctor. ne-am dus boi si ne-am intors vaci.
se intampla ceva tare ciudat, damian e cuminte de felul lui, insa cum intram in clinica, il apuca o agitatie fantastica, pe care nu mi-o explic. cum am iesit de acolo, s-a calmat instantaneu si a adormit (e a treioa oara cand face asa!). abia a putut doctorita sa-l controleze din cauza urletelor pe care nu reuseam sa le calmez cu nimic, nici macar cu tzatza. si cand a auzit ca am fost la mare si ca ne-am intors aseara, brusc i s-a parut ca aude un harait in piept - asa ca ne-a dat trimitere la pediatru si a amanat vaccinul pt luni. deci maine ma duc cu mandrul la pediatru.
mie mi se pare un pic prea prudenta doctorita, eu cred ca n-are nimic copilul, dar nu pot eu sa iau decizia pe proprie raspundere. si pana la urma, o a doua parere e binevenita.

Luna, ti-am admirat pozele, ce mare s-a facut Lis . mie mi se pare ca s-a schimbat mult si seamana din ce in ce mai mult cu tine. te inteleg ca te simti norocoasa cu asa copii!
si hai ca si voi va plimbati, cred ca mai mult ca noi. noi plecam des si putin, relativ aproape de casa - 2,3 zile, e ok asa, insa ma omoara bagajele.
si da, soacra-ta arata bestial la varsta asta, esti sigura ca are 70 de ani???

Carla, nu tin neaparat sa slabesc acum, caut doar un regim sanatos care sa imi dea suficienta energie, ca in ultima perioada imi lipseste foarte mult. zici ca n-am dormit de 3 luni incoace si imi pica ochii in gura mereu, desi culmea dorm destul de bine noaptea (ca nr de ore). si daca eu n-am energie, nici chef sa fac ceva activitati cu copiii, ei se plictisesc, incep sa maraie, eu ma enervez imediat, etc...lantul slabiciunilor.

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

Buna seara,am un pic de timp cat le caut la copii desene
Vivela,bravo tie,esti tare curajoasa.
Luna
Fianna ma bucur sa te mai citesc.
Anto,si ai tai copii beau inca lapte din biberon?eu am vrut sa nu le mai dau,insa nu beau lapte deloc din cana,asa ca am reluat obiceiulIntr-o zi au baut cate trei biberoane fiecare.
Mihaela,imi pare rau pentru serviciu

Eu m-am gandit sa fac ceva nou,asa ca m-am apucat de scoala de asistente.Asa ca din toamna ma duc la scoala.

Va pup ca imi cere sotul mancare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns snowbunny spune:

yellooo again

Fianna superb nume...!Si noi tot visam la o fetita...acu sa vedem cand o vrea sa vina :D.
Luna zau nu vreau sa par fitoasa..eu deobicei sunt o persoana care nu judec pe cei din jurul meu dar IERI ma gandeam ca tot ce se intampla in bucureshti e din vina NOASTRA a celor ca mine care cateodata tac.Dar si daca nu taci partea proasta e ca ORICUM NU AI CU CINE sa vorbeshti..e STRIGATOR LA CER!ceva de genu HOLLY COW IS THIS F..REAL?!daca ar veni cineva de la protectia copilului din america in vizita in romania ar trai un shoc ar face un infarct.

Ma rog...

Despre dintishori si ..noi stam bine la capitolul asta.Alex se spala singur si ma mai lasa si pe mine deobicei cadem la invoiala ori te speli tu primu si apoi mami ori mami si apoi tu.I se cam termina in schimb pasta de dinti si nushu de unde sa ii iau una la fel.am cumparat una tot de capshuni dar o refuza vehement.

Si pe langa toate astea ma simt o mama FOARTE rea ptr ca plodu meu inca mai cere in ITALIA!....

za rial cueshcian iz ... o punem doamne dragi de o intalnire :D?! ai rili nid tu si normal pipal :D laic iu garls :D

Va PUPIZEZZZ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musso17 spune:

neatza
ce ma bucur ca s-a mai animat topicul,ii mai dam o pauza lui mychy
luna,frumoase poze,frumoasa familie, lis e dulcica tare,are un aer aparte..si eu am ramas impresionata de soacra,tare bine arata.
vivela,mi-a placut iesirea voastra,curajoasa,io numai la ideeea ca nu dorm intre 8 pereti ferecati cu doua yale si ma ia cu rau...bravo!!
mi-a facut bine discutia despre dinti si ingrijirea lor,mihnea se spala dar nu in fiecare zi,recunosc ca este vina noastra insa voi impune regula severa.
despre romanica,ce sa spun,pacat ca-i populata caci e tare frumoasa..insa in partea de vest,cum treci spre sibiu si tot ardealul intalnesti altfel de oameni..cel putin asta a fost percepetia mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredana_76 spune:

Buna dimineata !
La Multi Ani Catarina !
Stefania si Vivela felicitari pentru frumusetile de baietei,sint foarte dragalasi,sa va traiasca !
Eu va citesc din umbra,n-am timp mereu sa scriu.
Am fost si noi plecati la mare ,la bulgari ,o saptamana,frumos dar cam putin.Poate plecam si la munte cateva zile.
Pe David nu l-am inscris la gradi,sint in dilema daca sa-l las la bunica inca un an sau sa-l duc la o gradinita particulara,ca cea de stat ,de linga noi,nu are decat program scurt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Buna dimineata,

La Multi Ani, Catarina! Stefania, felicitari, sa-ti traiasca printesa, sa fie fericita si sa creasca mare si sanatoasa alaturi de fratior si de parinti.

La Multi Ani, Matei Cristian - Joujou! Sa cresti mare si sanatos.

Fianna, e f frumos numele fetitei. Cum e vremea la voi acolo, cald rau?

Cu spalatul copiilor pe dinti ne-a zis dentista ca e bine sa invete sa se spele singuri dar trebuie sa ne lase si pe noi sa-i spalam pana la varsta de 9 ani.

o zi buna, pupici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Neata fetele,

Azi e randul nostru sa va dam [ cafea] .

Va pupam

O romanca in Danemarca
Stefania, mami de fetita frumoasa www.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157601644638166/" target="_blank">Catarina din 25/08/10 si baietel nazdravanwww.flickr.com/photos/balexandre/sets/72157623492246249/" target="_blank">Andre din 02/08/10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Catarina

Nu ma mai lasa Daria deloc la calculator, toata ziua se uita la poze/filmulete cu... ea , de cand era mai mica sau mai recente, nu conteaza .Mda, ii place ei ca recunoaste personajele, nu stiu, dar se uita mult mai mult decat la desene, de exemplu.

Deseara mergem la circ, incerc sa stau mai mult acum cu ea cat mai pot, sigur dupa cezariana cel putin 2 saptamani nu voi fi in stare sa ii fac toate mofturile. Si suntem in plin proces de inducere a faptului ca vom mai avea un membru in familie, ca-i vom da papa de la tzatza lui mami, ca bebe face caca in pampers si il vom schimba....ca il vom iubi si pe el si ii vom canta, ca mami pleaca la spital sa-l scoata nenea dr pe fratior si ea va sta cu mamaia, etc. Pare tare incantata acum, vom vedea insa la fata locului ce si cum.

Fianna si eu ma gandeam sa nasc natural dupa cezariana, insa din pacate si cu si fara prima taietura, acum mi se impunea iarasi cezariana. Iti tin pumnii tie sa-ti iasa, chiar m-ai facut curioasa, poate intri si ne povestesti si noua dupa

Luna subscriu la toate comentariile fetelor la poze

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 34+ cu Eric Mihai

Mergi la inceput