Strumfi de iulie-august 2007 (192)
Raspunsuri - Pagina 20
loredana_76 spune:
LA MULTI ANI pentru David,scuze Vivela,sa-ti traiasca baietii.
Nico sa va fie de bine mutarea in casa noua.Vrem poze
Cristina e super tare ingrid,o dragalasa.
Karli ,da la particulara l-am dat de a inceput pe 31 august.Adica ne-am hotarit foarte repede,vazut si dus copilul a doua zi.Prima si a doua zi a fost bine cat s-a jucat,cand a venit ora de masa n-a mai fost asa de bine,a mancat doar un pic din felul 1 si dupa aia deloc.A inceput sa planga ca vrea la mama si am fost si l-am luat.Azi n-a mai vrut deloc si nu l-am dus.O sa vedem de luni cum e.Educatoarea mi-a spus ca dureaza cam 2 saptamani acomodarea.Sper sa-si revina,a povestit de la gradi ce povesti au citit cu ce s-a jucat...
Carla nu stiu ce sa zic,si eu am vrut sa-l las la program lung din prima,dar daca nu a vrut nici nu l-am fortat.Si la noi exista varianta cu bunica,sa stea la ea pina venim noi de la serviciu.
musso17 spune:
anca,si eu gandesc la fel dar cei din jurul meu nu..dar nu e asta baiul ca nu ma intereseaza ce zic altii doar ca sotul e de aceeasi parere..si eu m-am gandit la acomodare intai si apoi lasat la program lung dar mi s-a spus ca odata invatat sa vina cineva dupa el la pranz nu va mai sta..hmmm,grea problema,stiam ca asa se va intampla ca eu sunt prapastioasa lumii.
vio,te pup,sper sa ai dreptate.
noapte buna
ma duc sa imbaiez copilul
oaana spune:
Va pe toate.
Anca eu nu lucrez la banca,insa cam atat a durat la mine,insa acum e posibil sa dureze si mai putin,mie mi se pare ca la raiffeisen se rezolva foarte repede.
Cristina,ce scumpa e Ingrid,si Aaron are pedichiura,dar facuta de el cu oja mea.
Violeta,ce faci cu Laur ,il dai la gradi?
Luna,numai doua zile la gradi?
Acu,intrebare,ce fac io,ca nu i-am facut ROR-ul lui Aaron,si nici nu-l fac,oare cum ma descurc la gradi?
Rodica,ce mai face Adeluta?
CarlaV spune:
Oaana, multumesc de raspuns, o sa incerc la mai multe banci cand ajung in Bucuresti si sper sa reusesc macar la una.
Eu n-am facut ROR la fete dar pe Saby a inscris-o la gradinita fara sa intrebe. Acum urmeaza sa duc fisa cu vaccinarile, sa vedem daca va comenta cineva. Oricum in cadrul gradinitei nu se fac vaccinari, cred ca au nevoie de fisa ca sa o dea mai departe la scoala, acolo se mai fac niste... vaccinuri (oops, era sa zic mizerii).
ddanagh spune:
astept un email de la servici si dc tot am intrat sa verific hop m-am trezit instantaneu si pe DC sa zic si eu doua vorbe ca de si nea Ion e om
Eu am dus-o pe Daria anul trecut pana in martie pana la 12.30, o lasam sa manance acolo, apoi o luam. Abia in primavara am lasat-o la somn acolo. In primul rand o luam la pranz pana s-a acomodat bine, apoi fiindca a venit frigul si erau mai multi bolnaviori si aveam impresia ca dc mai si doarme in aerul contaminat mai multi virusi colecta, ca si asa nu a dus lipsa deloc. Dpadv sper ca anul asta sa fie mai bine, cu o imunitate mai tare.
Cat despre fisa de vaccinari, o duceti fara ROR si nu spuneti nimic, vedeti dc observa ei. Sigur nu.
Carla fiecare are patutul lui,lenjeria se schimba vinerea, nu se suceste in timpul saptamanii.
Gata. va pup, weekend placut.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) sicu Eric Mihai AMR 20 zile
CarlaV spune:
Dana, multumesc pentru raspuns.
Ma gandeam ca se suceste lenjeria in timpul saptamanii fiindca se tot fac si desfac paturile, dar m-am mai linistit asa .
Antoanela23 spune:
Buna dimineata,
Michi, e mortal Andrei, stie clar ce vrea baiatul .
Cristina, noi vom fi in Bucuresti cam intre 4 si 12 noiembrie, daca se nimereste sa fii si tu atunci, mi-ar face mare placere sa ne cunoastem "in persoana".
Fianna, cum a fost petrecerea?
Violeta, ne amenintai cu o surpriza pt toamna, parca, ce se mai aude?
Luna, Karli, vorbiti codat dom`le? Pai si curioasii ca mine ce sa fac, ca uite acum ma perpelesc ca nu stiu cine e D .
La Brux e frig si ceata, bleah, eu sunt la serviciu, bleah, bleah.
Pupici si o zi buna,
karligutza spune:
schimb capitolul si rezolv dilema cu D pentru tine special Anto... in PM (oricum e o chestie personala, nu e de forumeala, dar noi doua nevorbindu-ne in privat ca nu prea ne gasim reciproc, am ales sa dam detalii aici despre D )!...
karligutza
sunt mamica Adelutei
are mama o fetita... are si un blog!
_
ALAPTATUL HELPLINE
_
karligutza spune:
capitolul 193
karligutza
sunt mamica Adelutei
are mama o fetita... are si un blog!
_