Poznasi 01-02.2004 - gata vacanta! uite ghiozdanul

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raisa5 spune:

Multi. Sa creasca toti mari mari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Am reusit sa vad pozele...Bine a durat ceva vreme pana m-am prins eu ce e cu contul si parola,da am reusit...
Rox,vreau sa-ti spun ca sunt minunate...Asa m-am bucurat sa vad atata fericire la voi,iar de Alex si Andrei sunt indragostita iremediabil...
Tu esti o frumoasa si o "cea mai si cea mai si cea mai"....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Si acu l-am vazut si pe Bobo......Vreau si eu Bobo!!!!!!!!!!!
Auzi Rox,ce n-as da sa te vad peste vreo 10 ani asa...pe unde mai scoti camasa cu minunatiile astea de copii ce vor fi adolescenti atunci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

La multi ani buni si frumosi, Alex si Andrei!
faine poze, faini copii, faini parinti
si fain catel!

"sahul e prea creieros, mai bine jucam table" - M

Mergi la inceput

asa .... am ajuns si noi azi dimi la ora 6.
traseul fuse: arieseni (pestera ursilor, cetatile ponorului, groapa ruginoasa), baile felix, hajduszobolo, budapesta.
fain de tot, insa abia astept sa ma odihnesc un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Anca, bine ati revenit. Super distractie, super poze. Am vazut baiatul incantat la trenurile acelea, clar a fost o bucurie. Ati avut si balaceala si turism montan, o minunatie! Asta e vacanta aia organizata asa pe loc? Super tare.

Mergi la inceput

Multumim, ma bucur ca v-au placut pozele (sper ca de acum sa stim cum sa pastram fericirea asta)

Imelda, sa stiu sa va iau cadou un Bobo? Cat despre adolescenti, ma sperie gandul, dar ne om descurca noi cumva.

Mergi la inceput

Daca tot v-au placut pozele, incerc sa mai pun cateva diseara. Mai ales ca am avut un weekend frumos, cu musafiri, si vizite si petreceri super, inclusiv botezul finutului.

Mergi la inceput

da, sint tare la chestii pe ultimul moment
pai cu o sapt inainte stiam ca mergem in Grecia. dupa aia a fost Turcia, si apoi mi-a venit ideea cu Apusenii.
cu 2 zile inainte mi-a trimis cineva o oferta supertare pe Grecia, asa ca ne-am sucit iar. dar ne-am rerasucit
nu mai zic ca in Ungaria voiam sa mergem doar o juma de zi la Gyula, dar am vb cu mamaGiuliei pe mess si ea mi-a zis de Hajdu, am mers pe mina ei si bine am facut. fusera vreo 3 zile urite rau, cu ploi si frig, dar noi in vremea asta ne balaceam in apa termala. iar pt Budapesta ne-am hotarit brusc cind am vazut intr-un ghid muzeul ala cu trenuri.

oricum ne-a fost clar inca o data ca nu avem ce cauta la all inclusive ever. din pacate, cu stilul nostru nu prea putem sa ne cuplam cu altii, ca nu rezista nimeni la "spontaneitatea" noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Anca, despre ce poze e vorba? Nu le-am vazut pe ale tale!

Rox, cateva concluzii:
1. Esti tare faina. Cred ca parul e schimbat? Frumoasa culoare.
2. Alex e frumoasa frumoasa frumoasa frumoasa frumoasa frumoasa
3.Andrei e un scumpel.
4. Bobo o sa va manance FICATII
5.Mai pune poze

Mergi la inceput