Poznasi 01-02.2004 - gata vacanta! uite ghiozdanul

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Ei Imelda, ce Maldive, as fi vrut eu, la Moscova am fost, nu ma intrebati cum am supravietuit fumului...pai degeaba m-am lasat de fumat, cat am stat acolo se echivala la 2 ore un pachet de tigari fumat, e cumplit,saracii rusi nu stiu cum au sa reziste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

mama mia, Adina, chiar asa?
si eu credeam ca esti prin ceva tari exotice :)

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Imelda, hai, il trimiti si aici pe Albastrel la o discutie serioasa cu Arturicii? Te roooog

Ioana & PYS

Tu Ioana,eu l-as trimite...Da crezi ca la 6 ani il pot trimite singur pe avion?Si unde mai pui ca schimba doua avioane pana ajunge la voi...
Da eu il trimit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Ei, n-am stat decat 2 nopti la Moscova, in rest am fost la St Petersburg care este superb! Vi-l recomand cu caldura.

Unde Adlemi sa trimiti copilul singur pe avion? Ai curajul sa-l lasi singur? La cat de elegant vorbeste, cine stie poate vine acasa deja insurat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Hei, Adina, bine ai revenit! Buna si Moscova aia. Ce e de vazut pe acolo? Ce mai faceti voi?

Ioana, sa stii ca eu am vazut pozele de la nunta ale Imeldei, niste frumosi. Andrei este absolut superb, am vazut o poza de care m-am indragostit imediat.

Imelda, daca e cu schimbat avioane cred ca nu merge singur, insa sa stii ca se poate pe avion daca il dai cu insotitor. Sunt niste reguli speciale, insa trebuie sa te interesezi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui A_Iulia

Unde Adlemi sa trimiti copilul singur pe avion? Ai curajul sa-l lasi singur? La cat de elegant vorbeste, cine stie poate vine acasa deja insurat

Sa stii ca am curaj...Si nu mi-e ca vine insurat...mi-e ca ala de-l gaseste nu mi-l mai ramburseaza...

Mergi la inceput

Pai cred si eu ca nu il mai ramburseaza la cat e de frumusel si intelept.

Mergi la inceput

Ioana, bine ca mi-ai zis de calciu, trebuie sa sun si eu sa vorbesc cu veterinarul. Este din Bran si la vaccin nu am dus eu catelul, dar macar sa sun sa intreb. Cat despre frunze cazute, sa stii ca azi dimineata m-am trezit si deja am avut senzatia de toamna cand am vazut cerul asa albastru senin senin. Parca miroase a septembrie din copilaria mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

ei, glumeam si noi; nu il lasa Imelda pe Andrei din mana (inca).

Ce frumos ai zis de toamna, Rox.

Ioana & PYS

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

ei, glumeam si noi; nu il lasa Imelda pe Andrei din mana (inca).

Ioana & PYS

Ia uite mai,si eu care ma apucasem de facut bagaje...Ntz ntz ntz

Mergi la inceput