Poznasi 01-02.2004 - gata vacanta! uite ghiozdanul

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

ha

ca rimeaza cu

bla bla bla

Ioana & PYS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Am luat analizele fetei si sunt bune. IUhuuuu! Am scapat de stresul meu cu leucocitele. Toate analizele ei sunt mult mai bune ca ale lui Andrei. Din pacate la el sunt ceva probleme, dar am inteles ca pot aparea modificari din pricina recoltarii defectuase - v-am zis ca nu reuseau sa ii curga sange si l-au fortat si apasat de are hematom. O sa mai investigam la el.

Ieri nu am mai fost la eco pentru ca gresisem eu data programarii, insa am fost cu Andrei la oftalmologie si doctorita a fost draguta si i-a verificat pe amandoi. Alex este super, Andrei are un usor astigmatism care e de urmarit. Exact asa era si ea la varsta lui, si va amintiti cred ca nu a fost chip sa isi poarte ochelarasii, insa i s-a corectat ochiul singur pe masura ce a crescut. Nici la Andrei nu e ceva semnificativ, dar e de urmarit. Ne vom duce la ortoptica la Lahovari sa facem teste mai detaliate.

Azi mergem si la dentist, ma refer la Alex, sa vedem ce e cu dintisorii strambi. Si cam asta cu programul de umblat pe la doctori.

Cam asta. Eu n-am nici un chef de munca, abia astept weekendul la Bran si revederea cu Bobo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

La multi ani,Tania !!!
Sa fi sanatoasa,sa te bucuri de familia ta frumoasa si de fetele tale minunate si tot ce e mai bun in viata sa iti dea Dumnezeu!
Te imbratisez cu tot dragul

Mergi la inceput

Buna ziulica! Bine v-am regasit si o saptamana usoara!

Tania sa fii sanatoasa, fericita si implinita!

Eu sunt la Timisoara azi, dar revin pe seara. Cu treaba evident. Sper sa am timp de un ochi in mall.

In weekend a fost frumos la Bran, am pozat si copiii si ghemotocul de blana si o sa incerc sa pun pozele.

Mergi la inceput

Uitasem sa va zic de dentist. Fost la cabinet de fitze, frumusel si cochet, dar scump foc si nu am cazut pe spate de profesionalism. Dintisorii strambi nu sunt asa strambi, asteptam sa vedem cum se aliniaza cu restul, deocamdata nu e nimic de facut. Alex nu are nici o carie, insa e important ca de acum sa folosim pasta cu fluor de adulti. Pentru placa vom face analize de saliva si va primi niste pastilute care o vor colora iar Alex se va spala pana dispare culoarea. Ea abia le asteapta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

La multi ani, Tania!

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

Pai,e petrecere si nu da nimeni o bere?La multi ani,Tania!
Fetelor,incepem scoala!!V-ati pregatit?
Din seria intelepciunilor,cred ca-i apanajul capricornilor,ma intreaba Edi :Nu te-ai saturat, mami, sa ai pe cap toate problemele mele?(asta dupa ce am dat fuguta pana la dr.pt niste episoade de voma,care au fost doar urmele unei indigestii)
Dalia

Mergi la inceput

Noi nu incepem inca scoala, dar voi trai din plin emotiile voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

daaaa, cred ca altceva n-ai sa ai de facut decit sa traiesti impresiile noastre

lui Matei ii e frica de scoala. cica n-o sa se descurce.
hahahaha - pe linga ca citeste, mai face si inmultiri simple in cap. adunari, scaderi, is fumate demult.

acu ma omoara cu driftingul cu bicicleta, is o gasca de copii si asta e distractia lor: hai, facem un drifting?

"sahul e prea creieros, mai bine jucam table" - M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Si noi incepem scoala am emotii eu, ea abia asteapta.

Oricum va fi colega de clasa cu inca 5 colegi de gradi, deci intr-un fel mutam gasca

Mergi la inceput