Poznasi 01-02.2004 - gata vacanta! uite ghiozdanul

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

dar daca macar tinta spre care se merge este aceeasi tot este ceva

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

dar daca macar tinta spre care se merge este aceeasi tot este ceva

Ioana & Arturicii'S

Nici macar tinta nu mai este aceeasi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Oamenii sunt diferiti, experientele sunt diferite, e practic imposibil sa mentii permanent aceeasi cale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

of...n-am intrat de mult timp si simt ..asa... o tristete citind ultima pagina....

Este asa de grea viata... si ne incerca atat de mult...oare de ce noi oamenii nu putem fi pe aceeasi lungime de unda, dacat atunci cand dam de greu....??/
Eu sunt mai rau la serviciu...mi s-a cerut neoficial(dar cu o avocata furioasa de fata) sa imi dau demisia, in conditiile in care am un audit din luna februarie si care..abuziv s-a prelungit pana in noiembrie. Nu au reusit sa-mi gaseasca nimic pe parte financiara si acum au luat la puricat actele de resurse umane, unde oricat de atent esti, se mai greseste...Pe asta mizeaza!!!...nu stiu cat mai rezist....la anul oricum plecam in anglia...dar rezist pana la anul???....avocatul meu ma incurajeaza...dar daca are interes?!

Ioana, felicitari pentru evolutia baietilor. Ma bucur tare mult pentru voi...nicaieri nu-i ca acasa...dar in ultimii ani...numai la rau se refera sintaxa...
Roxi neaparat faceti investigatii....am auzit atat de multe ciudatenii medicale in ultimul timp...brrr. si sanatate multa!
pooop fetele !

<<<dadi,mami de Anduta(14 sept.) si Bibica(14 febr.)>>>
NOI!,2006-2009,2004-2006

Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
Bazar Bogdan

Mergi la inceput

moama...este pentru a treia oara cand mi se intampla...dupa ce scriu eu ...nu mai scrie nimeni dupa mine. Ar trebui sa intru mai des ca sa va obisnuiti cu mine, nu?

Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
Bazar Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

...dupa cum vad,fetelor,putem organiza ,,Plenara Asteniilor de Toamna"!
Eu plec sa o indulcesc cu putin chec si ceva clatite,cred ca viata poate sa fie garnisita uneori cu dulceturi (sau dulcegarii),doar sa ne descoperim resursele.Asa ca:LA BUCATARIE!pt o viata plina de arome!

DALIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Dadi, sper ca la anul pe vremea asta sa ne povestesti doar de bine despre voi.

Firutza, mda, ar merge ce dulcegarii insa cand te gandesti ca ai + xx kg....
Am pregatit oricum o praji cu mere si muuulta nuca.

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

Nu nu, nu contati pe mine la haleala ca si eu am pus ceva kilograme. In plus in weekend am avut dispozitie de gatit si am bagat tot felul. De azi mai finut, macar pana weekend ul viitor cand mergem la Bran unde ador sa gatesc la cuptorul pe gaze.

Eu nu sunt cu astenia de toamna, sunt destul de tonica, culmea. Si sper sa raman asa, ca la mine astenia tine de cateva anotimpuri bune, era vremea si de ceva energie.

In weekend am avut program de familie, dar am mai si iesit. Am fost si la sport, si la film, si la o nunta. Ieri a fost dedicata numai copiilor, i-am dus la teatru la Clubul Taranului si seara la Circ. Au fost zile asa frumoase, ocazie cu care i-am lasat sa se joace in curte si sa profite de vreme.

De azi la gradi. Ne pregatim pentru party de vineri cu ocazia Halloween.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui arturicii

Dadi, sper ca la anul pe vremea asta sa ne povestesti doar de bine despre voi.

Ioana & Arturicii'S

Doamne-ajuta! Dar poate chiar mai devreme, ....

Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
Bazar Bogdan

Mergi la inceput

Vad ca iar nu sunteti vorbarete. Eu am avut o saptamana crunta la birou. Inca muncesc, toti sunt in atmosfera de vineri, numai eu am mailuri nasoale de dat. Azi am facut concurs de decorat biroul. E tare haios la noi cu lilieci si dovleci, dar nu am castigat noi. Oricum nu a muncit mai nimeni, decat o colega, eu doar cu ideile. Seful a zis ca se vede managerul in mine, ca era sigur ca eu o sa deleg.

Noi azi am avut serbarea de Haloween, mare bucurie mare. Andrei a fost leu, iar Alex printesa vampir. Am scapat usor cu costumatia, ca avea ea destule rochita, dar balamuc cu fardatul, mai ales ca nu am gasit dinti, asa ca am compensat cu a picta cu ruj niste picaturi de sange la gurita.

Noi bagam un Bran in weekend. Le-am promis copiilor party acolo, le-am luat dovleci si niste lilieci decupati de la birou ca sa le decorez camera.

Mergi la inceput