Poznasi 01-02.2004 - gata vacanta! uite ghiozdanul
Raspunsuri - Pagina 20
arturicii spune:
Treat or Trick?
Rox, party fain sa aveti. Baietii azi se deghizeaza la scoala si duminica mergem sa culegem dulciuri.
Ca sa vedeti cum rade Sabina la traznaile baietilor:
p.s. pregatiti-va o batista
Ioana & Arturicii'S
ad_risnov spune:
Buna seara!
Am lipsit noi, dar si cand am reaparut o facem cu vesti noi: Rares va avea un fratior sau o surioara...ce-o fi hotarat deja DD pentru ca acest copil este una devarat miracol, aparut peste puterea noastra de a hotari ceva. Sarcina o va urmari dr. Ion Ionut de la Giulesti si azi mi-a confirmat ca totul este ok. Deja 6,5 saptamani...
Pupici tuturor!
Adriana 6 sapt. si Rares
adlemi spune:
Oau,Adriana,felicitari! Sa fie intr-un ceas bun,sa ai o sarcina usoara si o nastere si mai usoara.Desi Giulesti-ul este spitalul meu de "suflet" stau linistita pentru ca stiu ce om e dr Ion Ionut.Doamne ajuta!
Si acum ma gandesc ca sunt printre ultimele care am doar un poznas...Poate ar fi cazul sa vina si Ana odata ca de cand se lasa asteptata...
A,mai e si Ancutza...Poate de aia lipseste si ea la catalog?Ca sa vina cu o veste d-asta traznet?
Va pupez
P.S. Noi iar ne-am captusit cu o raceala.Albastrel tuseste de 2 zile in continuu...Vocea e pe duca...Azi ne-a dat antibiotic...Se pare ca noi luam toate racelile...O fi o promotie ceva?
dadi_t spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ad_risnov Buna seara! Am lipsit noi, dar si cand am reaparut o facem cu vesti noi: Rares va avea un fratior sau o surioara...ce-o fi hotarat deja DD pentru ca acest copil este una devarat miracol, aparut peste puterea noastra de a hotari ceva. Sarcina o va urmari dr. Ion Ionut de la Giulesti si azi mi-a confirmat ca totul este ok. Deja 6,5 saptamani... Pupici tuturor! Adriana 6 sapt. si Rares |
felicitari! Sarcina usoara!
Si la noi a fost la fel cu Bianca...fiecare copil e cu norocul lui...dar vine si cu un bagaj mare(de noroc) si pentru familie...
arturicii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ad_risnov Buna seara! Am lipsit noi, dar si cand am reaparut o facem cu vesti noi: Rares va avea un fratior sau o surioara...ce-o fi hotarat deja DD pentru ca acest copil este una devarat miracol, aparut peste puterea noastra de a hotari ceva. Sarcina o va urmari dr. Ion Ionut de la Giulesti si azi mi-a confirmat ca totul este ok. Deja 6,5 saptamani... Pupici tuturor! Adriana 6 sapt. si Rares |
FELICITARI, FELICITARI, FELICITARI!!!!!
O sarcina usoara sa ai si sa fiti sanatosi!
so, who's next?
Ioana & Arturicii'S
ad_risnov spune:
Dragelor, multumesc mult pentru felicitari si urarile de bine! Sper si eu sa fie un bb sanatos si sa am o sarcina usoara. Nu va ascund ca eu si Cosmin ne-am dori mult o fetita, dar Rares vrea un fratior. Asa ca ce va fi, tot bine va fi.
Din pacate am avut un mare soc ca singurii nemultumiti de veste au fost parintii mei. Din prima clipa in care au aflat, nu s-au putut gandi decat la greutati, la faptul ca suntem neajutorati de familie in Bucuresti, ca e diferenta mare intre copii, ca eu am o varsta... Week-end-ul asta am trait un cosmar din acest punct de vedere: vaicareli, plansete, perspective sumbre. Sper sa ma reechilibrez si sa privesc viitorul asa cum de fapt noi il vedem si ni-l asumam.
Ioana, sunt nemaipomeniti copiii vostri. Aveti un trio formidabil!!! Si ce mult seamana Sabina cu baietii. Sa va traiasca si sa fiti cu totii sanatosi si impliniti!
Va doresc o saptamana minunata tuturor!
Adriana 7 sapt. si Rares
(13.febr.2004)
poze cu Rares
dadi_t spune:
Adriana...cum ti-am spus...fiecare copil cu norocul lui....e o binecuvantare ce vi s-a intamplat voua dupa atatia ani...ca si la noi.
Imi aduc aminte de aceleasi episoade: Mama cand a auzit ca sunt gravida...si-a pus aceeasi pb: ce voi face eu cu un bb ca ea este...pe moarte.De fapt s-a bucurat inca 3 ani de nepotica si dorinta ei era sa mai traiasca s-o vada pe Bianca si la scoala.....
Socrii mei in schimb...nici nu m-au felicitat...La telefon , la vestea ca am ramas gravida, ne-au replicat: faceti ce credeti.....(iar acum sunt innebuniti dupa Bianca, si Bianca dupa ei)
Singurii care s-au bucurat cu adevarat si au devenit si nasii Biancai, au fost sora si cumnatul meu...Defapt,testul de sarcina mi l-a luat cumnatul. Sora mea abia ce suportase o operatie fff grea, si mie imi era atat de rau. Credeam ca de la emotii si dadeam vina si pe caldura din Bucuresti....Aproape o saptamana mi-a fost rau, da' rau tare...Curios ca pe langa voma, aveam si scaune moi....Parea o enterocolita clara....hihihi si era cu ochi...si ce ochi: albastrii ca azurul.....
Imelda, sper ca-i mai bine albastrelul...multa sanatate!
La multi ani tuturor ce poarta numele Sfintilor Arhangheli Gavriil si Mihail!
Roxana_G spune:
Cu intarziere, sarbatoritilor de ieri!
Adriana, un mare pentru voi! Sunt sigura ca totul va fi bine, pana la urma este important ca voi sunteti fericiti, parerea celorlalti nu conteaza atat de mult.
La noi nimic nou, eu cu munca si raceala, copiii mai bine. Gradi. Alex canta superb la pian, mai comenteaza ea ca nu prea mai vrea sa faca orele, dar e pacat, pentru ca e incredibila. Ieri mi-a cantat un mars, m-a lasat paf.