Poznasi 01-02.2004 - gata vacanta! uite ghiozdanul
Raspunsuri - Pagina 16
Roxana_G spune:
Bine v-am regasit, m-am intors si eu din concediul de foarte departe. Multumesc mult de urarile de ziua mea.
Si Adriana , multa sanatate si numai bucurii!
Vad ca voi cu scoala, la noi inca liniste, acum ma agit cu inscrierile si mai degraba cu decizia privind locatia. Copiii au fost si ei la Bran cu bunicii pana acum, asa o minivacanta in mijlocul anului. Inca ne permitem.
arturicii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roxana_G Bine v-am regasit, m-am intors si eu din concediul de foarte departe. Multumesc mult de urarile de ziua mea. Si Adriana , multa sanatate si numai bucurii! Vad ca voi cu scoala, la noi inca liniste, acum ma agit cu inscrierile si mai degraba cu decizia privind locatia. Copiii au fost si ei la Bran cu bunicii pana acum, asa o minivacanta in mijlocul anului. Inca ne permitem. Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei |
bun revenit!!!!!!!!!!
Ioana & Arturicii'S
Roxana_G spune:
Bine v-am regasit! Pupici tuturor si succes la scoala. Eu sunt cam prinsa la munca, plus ca m-am intors racita. Asa ca nu am energia la maxim. Dar ma mobilizez in weekend sa pun poze din conced.
buli spune:
bonsoir!
am trecut numai sa va arat nou meu avertisment
adevarul e ca-mi vine bine, se potriveste cu ochii.
Marius, esti avertizat pentru ca refuzi sa ai simtul umorului!
"sahul e prea creieros, mai bine jucam table" - M
Roxana_G spune:
citat din mesajul lui buli bonsoir! am trecut numai sa va arat nou meu avertisment adevarul e ca-mi vine bine, se potriveste cu ochii. Marius, esti avertizat pentru ca refuzi sa ai simtul umorului! "sahul e prea creieros, mai bine jucam table" - M |
Da si tu un link la ce ai facut, asa pentru lenese ca mine care nu cauta pe forum.
Roxana_G spune:
citat din mesajul lui buli http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=156869 uite colea :) |
Mare lucru nu pricepui eu, dar spiritele pareau incinse rau. Sa iti fie de bine triunghiul si sa ramai la fel de franca mereu.
Roxana_G spune:
citat din mesajul lui buli da, asa o sa fac promit :) ma gasesti pe YM |
Maine, ca la noi seara e balamuc pana ii dobor. Si nici nu ma simt bine, viroza asta s-a cam agravat, de am ajuns sa bag aerosoli.