Poznasi 01-02.2004 - gata vacanta! uite ghiozdanul

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ioana, toamna e si aici. Dar norocul meu ca inca nu numar betigasele, ca ma sperie scoala asta. Chiar ma gandeam ce greu va fi cu lipsitul cand vor aparea boli. Multa sanatate voua tuturor, sa va faceti bine repejor!

Imelda, ce chestie cu concertul asta. Ma felicit ca nu am venit, e singurul la care am lipsit anul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Roxana,
nu stiu exact cind e ziua ta, dar iti doresc din toata inima sa cresti mare, sa fii sanatoasa si fericita!

"sahul e prea creieros, mai bine jucam table" - M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

hello!
Am reusit in sfarsit, sa deslusesc misterul pozelor Roxanei...nu stiam pe ce link sa apas... Poze reusite, copiii si mai si...in plus am simtit ceva....in aerul familiei...de bine, nu Roxana?

Anca, frumos concediul! A crescut mult Matei...zici ca are 8 ani...dar tu mami de ce stai ascunsa si nu te arati???

Pup fetele....

<<<dadi,mami de Anduta(14 sept.) si Bibica(14 febr.)>>>
NOI!,2006-2009,2004-2006

Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
Bazar Bogdan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Adriana

Sa fi sanatoasa, sa ti se indeplineasca toate dorintele si sa ai numai bucurii alaturi de familia ta frumoasa si de baiatul tau minunat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

LA MULTI ANI, ADRIANA! Cu sanatate si cu spor in toate, ca muncitoare oricum sunt balantele!

<<<dadi,mami de Anduta(14 sept.) si Bibica(14 febr.)>>>
NOI!,2006-2009,2004-2006

Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
Bazar Bogdan

Mergi la inceput

ah, e clar ca eu am gresit petrecerea , dar voi ce faceti?

La multi ani, Adriana

mie una a inceput sa-mi placa la program de 4 ore si apoi sa dam temele peste cap ca sa avem timp de distractii
dar de saptamina viitoare, gata boieria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

Rox, la multi ani !

Adriana, la multi ani!

Anca, ce distractii mai aveti? Mai zi si mie te rog ca sa ma inspir

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

aaa, nimic pretentios
cind ies de la scoala mai stau copiii vreo ora la aruncat castane si la sticluta cu otrava, acasa face teme "cit se incarca elicopterul", iar seara cu prietenii din vecini cu bicicleta. is ditai gasca si fac tot felul de nebunii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arturicii spune:

aha, super asa

noi nu avem de-astea; de la scoala ii luam la 15, pana ajungem acasa, se schimba, fac lectiile apoi joaca intre ei (aici nu vezi copii pe afara), desene si la 8pm somn; asa repede trece vremea...

Ioana & Arturicii'S

Mergi la inceput

da, si la noi cam tot asa aglomerat, de aia ne straduim sa inghesuim cit mai multa joaca, mai ales acum cit e inca frumos afara.
aseara erau chiar supersimpatici, isi desenasera semne de circulatie cu creta si sa-i fi vazut cu discutau de prioritati, obligatoriu la dreapta etc
culcarea e la 8.30, la 9 tre sa doarma deja. si trezirea la 6.45.

Mergi la inceput