abordare situatie surioara - diferenta 7 ani
Raspunsuri - Pagina 2

pitzinuca spune:
va tare multumesc pentru sfaturi, maine nasc. mai astept ideo, merci, merci
eu , cu
(DPN 27.08.2010), andi
si tati
_
traduceri si asistenta
"Fericirea nu are valoare daca nu e impartasita."

Marox spune:
Pitzinuca, ai nascut? Cum a fost? Cum o cheama pe fetita? Cum s-a produs marea intilnire?
Strict la subiect, eu n-am ce sfaturi sa-ti dau, ca intre ai mei e diferenta mica. Am bintrat doar ca sa stiu ce mai faci, avind in vedere ca ne stim de la juniorii din 2003.
Luna1, , mi-a placut cum ai scris despre copiii tai!

Cornelia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Marox Pitzinuca, ai nascut? ![]() Strict la subiect, eu n-am ce sfaturi sa-ti dau, ca intre ai mei e diferenta mica. Am bintrat doar ca sa stiu ce mai faci, avind in vedere ca ne stim de la juniorii din 2003. Luna1, ![]() Marox, mama lui Alex (n. 14.06.03) si a Juliei (n. 29.03.05) |
Ilinca o cheama pe fetita si s-a nascut azi. Felicitari, multa sanatate amandurora si recuperare rapida! Asteptam impresii despre relatia dintre frati.

Luna1 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Cornelia
Ilinca o cheama pe fetita si s-a nascut azi. Felicitari, multa sanatate amandurora si recuperare rapida! Asteptam impresii despre relatia dintre frati. Va pup, Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003), Stefan (4 mai 2005) si Vladimir (27 iunie 2009) |
Felicitari Pitzinuca sa ai o fetita perfecta, mancacioasa, si lipsita de colici.
Marox

Marox spune:
Felicitari Pitzinuca, sa va traiasca Ilinca, sa fie sanatoasa si voi la fel, sa bucurati de ea!
Cornelia, , multumim pentru veste! Bafta scolaritei tale!

madau spune:
Pitzinuca felicitari, sa va traiasca si sa fie sanatoasa! Refacere rapida! Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

patrisuca spune:
sanatate multa la toata familia.
ideea e nu numai sa-i spuneti baietelului ca ii veti iubi la fel ca nu va trece pe planul 2, trebuie sa ii si demonstrati asta, facandu-va tp pt el, desi bebita va necesita ft multa atentie.
la 7 ani deja intelege care e situatia insa mereu apar gelozii intre fratiori. de exemplu cand ii veti lua ei hainute jucarii etc..incercati sa-i luati si lui ceva cat de mic. in aceeasi situastie e cumnata mea cu diferenta de 11 ani intre copii si sa stii ca e dificil.

rrox3 spune:
Felicitari Pitzinuca! Bun venit pe lume Ilincai
si o viata fericita! I-ati pus un nume tare frumos
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

antguess spune:
pitzinuca: banuiesc ca ai nascut deja, sa ai un bebe sanatos si frumos
Eu am un baietel de 7 ani si jumatate si sunt insarcinata in 9 sapt . La noi e un pic mai complicat pentru ca fiul meu este rezultat dintr-o alta casnicie, Cu actualul meu iubit sunt de aproape un an, locuim impreuna , el si Dani (fiul meu) se inteleg bine, dani pare sa tina la el. ma rog, sa trec la subiect
Sora mea a nascut acum 2 ani un baietel si mai avea unu de 6 ani si ceva. Norocul meu a fost ca in ultimele luni de sarcina a surorii mele dani era la ea in elvetia, a fost la spital alaturi de noi si de verisorul lui cand s-a nascut cel mic, l-au tinut amandoi in brate inca din maternitare, erau amandoi fascinati de aparitia lui si inca de pe atunci ma intreba dani cand ii fac si eu un fratior.
Dupa ceva timp, dani era deja enervat de cel mic din cauza ca sora mea era genul de mamica care tipa la cei doi baieti mai mari sa taca ca doarme bebe, sa se duca dincolo ca doarme bebe, tot programul casei se schimbase odata cu venirea lui bebe. Am observat totusi ca atunci cand erau in preajma bebelusului , amandoi baieti mai mari erau tare dulci, se uitau cu tandrete la el si am fost impresionata ca desi sora-mea ii cam boscorodea pe amandoi pt bebe mic, dani inca mai vrea fratior cea ce cred ca e bine,
acum cateva luni, am avut o discutie mai urata cu iubitul meu, dani era in camera lui dar din pacate a auzit cate ceva si a venit la mine in camera plangand , l-am intrebat bineinteles de ce plange si raspunsul lui m-a impresionat f tare. mi-a zis : plang pentru ca daca te certi cu el (iubitul meu ) nu o sa imi mai faceti un fratior si eu imi doresc f tare.
cand am aflat ca sunt insarcinata, s-a bucurat, a alergat prin casa incantat ca o sa aibe un fratior. asta e o prob pt ca noi ne dorim fetita, dar sunt convinsa ca chiar si asa, dani va fi fericit,
Fostul meu sot i-a facut lui dani o surioara cu sotia lui. fetita are acum 5 ani si desi se vad destul de des, simt ca este o relatie speciala intre ei deci..nu prea imi fac griji. cred ca va fi bine cu bebe
Sunt sigura ca si baietelul tau isi va iubi f tare surioara, implica-l in activitati, arata-i ca este important in cresterea surioarei, bazeaza-te pe el ( sub supraveghere bineinteles ;) ) si totul va fi bine.
sa ne zici si noua cum este
sa iti traiasca copii si sa iti aduca numai fericire
Mamica mandra a lui Dani si 6+

T_Ioana spune:
Pitzinuca, felicitari! Sa fiti sanatosi toti 4 si sa se adapteze rapid fratii!
La noi nu e asa mare diferenta de varsta, doar 4 ani si 5 luni dar voiam sa-ti spun ca a functionat excelent treaba cu darul din partea bebelusului. Si acum spune la toata lumea ca trotineta este cadou de la "Sonica mica" si a fost extrem de incantat cand a vazut ca surioara s-a gandit sa ii aduca un dar. Deocamdata pot spune ca o accepta foarte bine, o pupa toata ziua si o iubeste, ii spune "Sonica mica si dragalasa", micuta e fascinata de el si intr-o zi m-au impresionat la lacrimi cand i-am lasat singuri in camera (micuta in bouncer iar fratorul jucandu-se in apropierea ei) si pandind in asa fel sa nu ma vada Razvan din senin s-a dus langa ea, s-a aplecat si a pupat-o pe caput, a mangaiat-o pe obraz si i-a spus cu o voce tandra "Dragalasa micuta si urlacioasa
" iar asta mica s-a oprit din pedalat si se uita fascinata la el cu niste ochi mari .....mi s-a umplut inima de fericire!
Luna, mi-au dat lacrimile la ce povestesti tu acolo....