Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (307)
Raspunsuri - Pagina 9
Didididi spune:
Babytza, sa stii ca un copil cu anemie nu papa; se intra intr-un cerc vicios. Daca ati facut cura cu Fe 3 luni ar trebui sa repetati analizele, poate nu s-a refacut rezerva de FE. Noi suntem la a 2-a repetare, acum ne-a dat si vitamina B complex ca sa fie sigura ca asimileaza FE. In alta ordine de idei, ma bucur ca mama ta este un pic mai bine.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
iepurila spune:
pup si eu.
am fost si am dus dimineata o proba pentru coprocultura ca nu am liniste deloc. nu mai rezist sa vad kk apos. si de la unul pe zi am ajuns la 2-3.
am gasit si eridiarom si ceai de scoarta lu' stejaru. doamne ajuta.
Didididi spune:
La multi anticipat sarbatoritilor din we Mark, Vlad si Alexandru! Pup si mamicile si le invit sa treaca mai des pe la noi
.
Cred ca toata lumea este in concediu! ca tare liniste e pe forum.
Didi si bb Mihail (22.08.2008)
angelynna82 spune:
bobocime
Babytza ma bucur ca ai gasit toate ingredientele
. Azi sper sa fiti mai bine
Irina multam de cafea, e buna si acum 
Iepu multa sanatate 
no am fost plecate si mai devreme am terminat si cu gatitul
de
Crina Alexandra Bobocelul este o floricica
claudinna spune:
hello!
va citesc, dar nu prea am timp
R a inceput sa se acomodeze, daca pot spune asa, adica cere de mai putine ori pe zi sa mearga :"la Caudia la sevici!" si nu mai plange, ma primeste cu prietenie, nu cu pumni si palme de frustrare...si-a facut un program, mananca normal, stau si eu mai linistita
in rest, e o dulceata de copil, are tot felul de idei,intr-o seara, in masina, mi-a zis ca luna se plimba, baga membrii familiei in poezii si se prapadeste de ras
nu stiu daca stiti poezia cu: trenu, vagonu/ suna telefonu/ baba nu-i acasa/ mosu e sub masa
si i-am zis eu intr-o zi, sa-l distrez: mama nu-i acasa/tatanu e sub masa
si de atunci el le zice la toti
mamaie C nu-i acasa/ Iulica e sub masa![]()
sanatate la bobocei!
_irina_ spune:
azi m-am luat cu vorba cu o prietena si era sa ramana copilul si la somn la gradinita. A ramas la papa de pranz desi nu era programat si cica a mancat bine si singura, dupa cum aratau hainutele cred ca a mancat singura si nu a lasat pe nimeni sa se apropie de farfuria ei.
Acum cu somnul o sa fie crancen la ea, e trezita de la 7 jumate si inca nu doarme, se invarte prin casa.
Doamne, cand o vad ce bucuroasa e cand ma vede ca vin dupa ea...
Pana acum nu mi s-a intamplat sa fie suparata pe mine ca o las undeva, chiar daca o las si dispar si nu ne luam la revedere. Am mai incercat si saptamana asta sa ii zic ca plec si sa plec anuntat dar nu a fost chip sa ma lase.
Nocom spune:
Dragelor, noi in seara asta "decolam" spre munte, stam multicel, ne vedem in septembrie!!
O sa ratez multi sarbatoriti, va doresc din suflet sanatate si noroc in viata!! 
Mai stiu si ca pe 24 o sa ma gandesc la monica_dicut si la ingerasul Andrei. 
Sa ne auzim cu bine si sa fim cu totii sanatosi!!!!!
Va imbratisez cu drag
kllemi spune:
buna noapte
dabea acum am reusit si eu sa stau 2 min. la calc., deci nu se mai poate domne cu copilul asta, numai ea sa stea 

babytza ma bucur tare ptr. vestile minunate care ni le spui de spre mama ta .....suuuuupeeer
doamne ajuta, tot asa sa o tine-ti 

nocom cam mult timp va destrabalati ![]()
...drum bun si distractie maxima 

irina auzi tu, sa uiti copilul la gradi
...bine ca nu sa suparat ![]()
fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
angelynna82 spune:
Nocom sa aveti drum bun si distractie multa 
de
Crina Alexandra Bobocelul este o floricica