Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (307)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Anca, ce bine ca se poate ocupa sora ta de printesa. Am vazut si eu ieri foto. e absolut superba (ptiu sa nu fie de deochi).
Iti urez reacomodare usoara in campul muncii.

Duamna Nocom, pai sa tinem pumnii stransi sa fie asa cum va doriti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

salutare incepem si noi sa ne simtem din ce in ce mai bine ...doamne ajuta

niko deci se poate domne ...saracuta cred ca era tare obosita uitandu-se dupa tine sa vada daca mai vi sa o iei, si daca a vazut ca nu, sa culcat, ca nu mai avea ce sa faca ...glumesc...spor la curatenie, m-as oferi sa te ajut, daaaar cine sa stea si cu a mea

babytza eu te intrebasem cat avea inainte de zici ca acum are 10.500...dar sa sti ca a slabit ceva ....nasol ca incepe sa se faca unul bine si ia altul virusul ....o mentine-ti in familie cum se mai simte mami al tau??

lala am avzut ca mai intrebat ieri daca si noi suntem cu viroza...pot sa iti raspund acum???....ai bine DAAAA ...dar cum spuneam mai devreme suntem pe drumul cel bun
Pot si eu sa va laud?? sunte-ti foarte frumoase mai ales fetele...sunt superbe ...si invata bona domne sa faca poze

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

andreutac cunosc sentimentul, cand se intampla astfel de lucruri, la mine daca am inceput sa scap ceva pe jos dimineatza sau Amaia sa faca vre-o traznaie, pai se stie ca asa o tinem toata ziua, la un moment dat imi vine sa o iau si sa dau cu ea de pereti

ada, lalavoi mai ave-ti loc in masina???

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

Salutare!

LA multi ani lui Edi si lui Andrei! Sanatosi, voiosi!

Am vazut poze cu blondele Lalei. Dulci. Lala arati super. Parca vroiai sa mai slabesti, dar eu zic ca este suficient.

Niko spor la treaba, dar mai cu grija sa nu te obosesti. Ma bucur ca s-a adaptat pustoaica.

Sanatate Elenei de Iepurila.

Babytza, te pup. Lasa puiul ca isi revine cu greutatea. Dar nu retin , i-ai facut analize soricelului, ca poate are vreo anemie si asta o fi motivul te pune asa greu.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala77 spune:

Haha, Kllemi, mai e loc ca e de teren. Dar nu prea mult.
Sanatate multa!

Didididi, multumesc de complimente!As vrea sa mai dau jos cam vreo 5-6 kg ca sa am o marja cand ma mai scap in cate ceva.
Dar la halul in care mananc n-am nici o sansa.

Nikolici , sanatate si voua!

Ori in vara asta circula mai multe viroze , ori asa o fi fost mereu dar pt ca nu se lipeau de mine nu le simteam.Noi am fost raciti mai mereu.
Acum chipurile avem pauza; dar nu-i bai ca de maine mergem iar la gradi.Si recuperam.

Sa-mi tineti pumnii ca e prima noapte in care n-o sa mai dorm cu fetele. Sper sa-mi iasa!Le-am facut culcus in alt dormitor, le-am pus opritoare sa nu cada din pat, am instalat bebefonul si am instruit personajele. In plus, am dormit bine la amiaza in caz ca n-apuc la noapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nocom spune:

Seara buna

lala iti tin pumnii sa dormiti bine toate, fiecare la locul ei!!!

babytza, iepurila sanante multa puiutilor!!!

nerantula cum mai sunteti? Cum mai e Gruia?

Noapte buna!!!!

Mergi la inceput

Neata!

A fost bine. Cred ca sunt ceva sanse pana la urma. Au dormit singurele pana la 4 dimineata cand Alice a venit sa ma cheme ca vrea Anna "tita". Cred ca mai degraba ea a vrut ceva tita ca Anna dormea neintoarsa si nici n-a miscat pana la 6.

Azi incepe gradinita si Alice nu vrea sa mearga deloc. Cica e mai frumos in concediu.Asa ca am reusit s-o momesc cu niste ore de inot pe care nu le-a terminat insa doar de luni.Pana atunci "facem si noi un tort, mergem si noi la un gratar ceva..."

Asa ca eu o sa prestez niste munci. Va urez o zi buna!

Mergi la inceput

PS: Alice ma vede imbracata sa plec: "Unde pleci?"
-"La munca"
-"Pai n-am stabilit ca suntem in concediu?"
-"Ai stabilit ca esti tu in concediu, eu nu ca am treaba"
-"Bine, atunci; tu poti sa muncesti"

Acum, ca primii si binecuvantarea, musai fug la munca. Pa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Buna dimineata,
am lasat aburinda pe masa, cine vrea sa se serveasca!. Noi fugim sa gradinarim un pic la gradinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Neata irina, multam de cafea si spor la gradinarit

Lala felicitari doamna pentru prima noapte dormita singura

Noi ne-am trezit la 6

Dididi i-am facut si a iesit anemie, dar am facut si cura de fier....o sa ii fac iar daca dupa povestea asta nu incepe sa pape mai bine.
El de-asta nu ia in greutate, ca nu mananca bine, nu ca nu asimileaza

kllemi pup Mami e slabita , nu s-a mai ridicat in picioare de 2 saptamani. Insa ieri cand am fost la ea am vazut ca a inceput sa elimine lichid. Nu mai are deloc mana umflata. Nu i-am mai vazut mana aia asa subtirica de mai bine de 2 luni de cand se chinuie cu edemul.
A venit o dr si i-a facut si un masaj de drenaj limfatic si i-a pus si niste electrozi pentru drenj. Sa vedem ce rezultate avem.
Plus ca bea ceaiul ala diuretic (am gasit toate ingredientele, mersic Angelyna ) si e si pe tratament diuretic
Bagam tare din toate partile sa scapam de edem si poate cine stie, apare o minune si se pune pe picioare

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput