Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (307)
Raspunsuri - Pagina 7
_irina_ spune:
Neatzaaaaa!!!
Ada traiasca corporatistii!
Gradinareasa a ajuns ieri direct la ora de papa, a protestat un pic dar cand am pus-o la masa si s-a vazut cu mancarea in fata s-a linistit instant. ![]()
Cand m-am dus dupa ea s-a bucurat tare-tare, dar in loc sa o rupa la fuga spre trici ma tragea de mana sa merg cu ea la sala de joaca
Deci e cam confuza gagica, dar sper sa treaca.
lala77 spune:
Neata!
Abe, m-ai facut sa rad.
Relaxeaza-te, am avut si bona cu noi.
Desi eu mai plec singura cu ele. Insa aici am vrut sa stau si eu seara ca omul sa mai beau cate ceva; in plus, am cam fugit de la munca si am stat cu lap-topu-ul dupa mine.
Insa eu plec des cu ele de acasa. Mergem des la Bucuresti unde avem prieteni din gasca lui Alice si ne intalnim prin parcuri, pe la locuri de joaca. Mergem singure la cumparaturi saptamanal, mai mergem pe la Galati unde avem alti prieteni; am mai fost la Tulcea la muzeul ala cu pesti (cica cel mai mare din Europa-e un mare fas).Week-end-ul urmator vreau sa le duc la delfinariu la Constanta.
Daca l-as avea macar pe tati ar fi boierie.Dar cand sunt singura cu ele stiu ca n-au voie sa se indeparteze de mine si cand e vorba de circulat pe strazi cu trafic, Anna sta in carucior si Alice pel anga mine. La cumparaturi, Anna sta in caruciorul decumparaturi si Alice ma ajuta.S-a intamplat sa se razvrateasca si le-am pus in masina si am plecat acasa.Asa ca stiu ca nu e de glumit ca se strica distractia.Am o prietena la Mangalia care are 2 baieti si se duce singura cu ei la plaja de cand avea cel mic 1 an (acum au 5 ani jumate si 3 ani jumate) si nu sunt trocmai monumente de cumintenie.
Deci se poate si mai rau.![]()
Gaia, si la mine in masina e un fel de locuinta anexa. Acolo gasesti jumatate din jucarii, o mare parte din haine, olita portabila, mancare de care vrei./ Si acum cateva luni le-am luat un DVD player si radea Michael de mine ca ne mai trebuie cuptor cu microunde ca tv avem.![]()
![]()
![]()
Si soacra-mea spune ca trebuie sa nu opresati diareea ca scapi mai repede de balaur.Tot asa e si la ei: Biotics, hidratare si fara carne. In rest nimic.
Nocom, merci de complimente. Pai n-a avut cine sa faca poze ca bona e antitalent. Ea ma intreba cum sterg aoia paianjenii la Peles-ei nu s-au gandit cand au facut plafonul ala asa inalt?
Cum crezi tu ca o invatam eu sa faca poze cu un aparat digital?![]()
Sper sa-ti vina!Tin pumnii.
Si la noi acasa , in Ardeal, se spunea ca afinele constipa.
E deja ora 8. La munca, gata! O zi buna sa aveti!
anca81 spune:
'neata si
si de la noi.
Asa ca un update mic - Carla e bine cu sora mea, primele doua zile nu a mancat nimic, ieri insa a papat felul I si felul II
- tinand cont ca la mine nu mananca decat supa la praz e de apreciat. Plange doar dimineata cand ma vede ca plec, se agata de picioarele mele 

. E bine acum ca sora mea o aduce si pe fetita ei de 6 ani, pana in septembrie cand incepe gradi asa ca se joaca cu ea si e super ok peste zi. Merg in parc de manuta, sora mea are boala pe carucior
asa ca la pranz doarme cate 3 ore, fiind obosita si avand activitate "intensa".
Babytza, sanatate multa si DOAMNE AJUTA 
Va doresc tuturor o zi minunata 
Carla &
mami
andreutac spune:
Neata!
Mai dau si eu o
, ca mie sigur imi trebuie 2 pe ziua de azi.
De ieri cred ca a inceput oficial sezonul de devastat prin casa
. Dupa ce cat am fost pana la frigider sa scot iaurtul si sa pregatesc branzica Evei, gustare pe care de altfel n-a servit-o decat jumatate in vreo 2-3 reprize am gasit laptopul inchis. Domnisoara desenase te taste si pe ecran cu minunatele ei creioane cerate. Asta dupa ce acum cateva zile mi-a desenat frigiderul si parchetul din sufragerie. Bineinteles ca i-am dat carticele de colorat, i-am facut un caiet numai al ei pe care desenam, dar se pare ca nu functioneaza.
Mai tarziu, pe seara am avut niste oameni sa ne repare balconul in vederea inchiderii. Balconul de la bucatarie. Asa ca dupa ce s-a intors de afara, am intrebat-o daca mananca, a zis ca da, i-am incalzit mancarica de dovlecei si am servit-o in sufragerie. Dupa vreo 4 lingurite imi da un mare pumn peste castron, care inevitabil s-a rasturnat pe canapeaua din sufragerie. Am vazut negru in fata ochilor si in acelasi timp m-am felicitat din nou pt ca am ales o canapea dehusabila. N-am incercat niciodata pana acum sa scot husele, iar azi m-am chinuit vreo ora, timp in care m-am umplut de nervi, mi-am bulit unghiile si asa varza si buricele degetelor, ca daca nu stiati nu-i asa simplu sa scoti o husa, mai ales cand incerca un antitalent ca mine. Sper totusi sa nu ramana patata husa...
Hai ca m-am descarcat macar, sper ca nu v-am plictisit aiurea pe voi...
Si azi plecam la mare... sper sa imi revina dispozitia, ca in momentul asta imi vine sa despachetez tot.
anca81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andreutac am gasit laptopul inchis. Domnisoara desenase te taste si pe ecran cu minunatele ei creioane cerate. Asta dupa ce acum cateva zile mi-a desenat frigiderul si parchetul din sufragerie. Bineinteles ca i-am dat carticele de colorat, i-am facut un caiet numai al ei pe care desenam, dar se pare ca nu functioneaza. |
Incearca un Aqua Doodle
nazdravana mica.
Carla &
mami
nikolici spune:
Salut!
Noi suntem in curatenie dupa zugraveala, groaznic si le fac si singura asa in pasi de rac.
Karinutza acum 2 zile a stat la cresa pana la 4, pentru ca nu aveam unde sa o aduc, toata casa era vraiste, mii de lucruri aruncate peste tot.A fost ok , a dormit, cica i-au cantat si au mangaiat-o pe par si a baga 2 ore.Prima data cand adoarme cu un strain, deci se poate.
De ieri au inceput mucii, tuse destul de expectoranta plus 37.5, i-am dat niste panadol, opthameseone, tantum si inca ma gandesc la eurespal.
Am vorbit la cresa cu dritza, i-am spus pb nostre de sanatate, am intrebat-o dc este apta pt cresa in starea asta.Mi-a spus sa nu o aduc decat daca face febra, drept urmare este la copii again, unde se pare ca incepe sa se simta mai bine pe zi ce trece, mai putin lunea cand este horror, cred ca uita peste weekend ca tre sa mearga la serviciul ei cu copiii.:)
cu K2 in 29s si mamica de K1
ClaudiaH spune:
Nocom, asa am scris??? Off ca ametita mai sunt!!!
Babytza, si Stefan a fost si e un mofturos. Dupa boala insa a mancat intotdeauna de a rupt. Imi amintesc ca odata si-a luat singur din frigider un borcan de iaurt simplu si s-a apucat sa manance cu paine. Eu intindeam rufe si cand am intrat in bucatarie si l-am vazut era sa cad jos; el care nu manca iaurt decat cu chiu cu vai cate un iaurtel din ala de 50g si cu fructe musai. Mi-a spus senin: "mi-era foame si tu aveai treaba". Salamul si alte chestii erau pe raftul de sus al frigiderului asa ca n-a ajuns decat la iaurt. Ce vreau sa spun de fapt: voiam sa te incurajez sa nu te necajesti prea tare ca o sa recupereze. Important e sa treaca naibii o data boala asta.
babytza spune:
Neata, ne-am trezit si noi acum 20 minute
Adica l-am trezit eu, ca el mai dormea
13 ore a bagat somnic
Oare astia pun ceva in Milupa HN 24 ?
E bine dispus si a mai papat un castronel de laptic fara lactoza cu biscuiti ![]()
Nocom azi ma risc la cafeaua ta 
Niko spor la curatenie 
Andreutac sper sa scapi de pete
Distractie placuta la mare 
Ada nu am mai fost la cumparaturi de cand eram mica
Decat pe la Okaidi cu Tina ![]()
A luat si tata virusul...e lesinat ![]()
Anca te pup si o sa vezi ca se linisteste micuta cu plansul asta de dimi de la plecare 
Babytza si puii
Valentina
David
iepurila spune:
Ada, sarumana. stiu ca ai mai spus de scoarta de stejar, dar uitasem complet de ea.
Marinush, gand la gand. si eu am aflat de acest ERIDIAROM ca ar fi foarte bun. dar inca nu am gasit. am luat doar ceai de afine. mai caut, daca nu o comand pe net chit ca dau mai mult pe transport decat pe pastilute.
Babytza, vitaminele se numesc POLIVITAL. Vecina asta a mea a inceput cura in paralel cu osteocare. A terminat osteocare-ul si continua cu POLIVITAL. sper sa functioneze si la voi.
ma grabesc sa fac o delicioasa supa de morcovi si orez. am luat astazi si lapte fara lactoza. doamne ajuta!