Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (307)
Raspunsuri - Pagina 6
gaia.nevia spune:

Mihnea 

Ediiiii 

Andrei 

La multi ani frumosilor, sanatosi si voiosi sa fiti!
Iertare
de intarziere... acum m-am putut apropia de un calculator care are si alceva decat SAP pe el...
ClaudiaH spune:
babytza, mie Stefan mi-a facut de doua ori pana acum enterocolita virala. N-a primit niciodata medicamente (aici nu se prescrie nimic decat regim si solutii de rehidratare la diaree, spun ca diareea este buna, are rolul ei si nu trebuie oprita). De fiecare data Stefan n-a mancat mai nimic timp de o sapt (n-a durat mai mult de o sapt.) slabind mititelul cate 2 kg pe care de fiecare le-a pus la loc dupa ce s-a facut bine mancand de cate 5 ori pe zi ORICE (baiatul meu este foarte mofturos de felul lui). A pus la loc tot in cca o sapt. greutatea pierduta. Tot de fiecare data am luat si eu de la el boala si tare nasol a mai fost mai ales ca intr-unul di cazuri eram insarcinata cu Stefan.
abe spune:
buna seara
La multi ani sarbatoritilor Carla, Razvan, Edi, Mihnea, Andrei!!
babytza imi pare rau ca sunteti bolnavi, sper sa treaca repede...si sa fie cu ochi sau cum vreti voi!!
lala foarte faine pozele, se vede ca v-ati distrat...da' spune-mi te rog ca ai luat si bona cu tine ca altfel incep sa ma simt prost, sau de fapt poate imi fac curaj...io nici nu ma gandesc ca voi putea pleca undeva singura cand voi avea doi copii asa mici...ma rog, chiar si cu sotul cred ca as sta sa ma gandesc daca sa plec...
mami de Maria si
26+
gaia.nevia spune:
Babytzule, incearca ceai de scoarta de stejar.... la noi a facut minuni.
Acum citii ca si Elena... incercati si voi. Are gust bun, se face decoct, se raceste si se bea o cana in decursul unei zile.
Ai mei au baut si mai mult ca le-a placut gustul.
Multa sanatate.
Noi am reluat de luni gradinita. Si tot de luni am acceptat transport de la gradinita pentru drumul spre casa. Asa copiii ajung pe la 4.30-5 acasa, in loc de 7.30, iar eu imi dau viata pentru tara si macar nu ma mai simt vinovata ca tin copiii departe de casa.
Evident, ma simt vinovata pentru ca nu ma duc eu sa-i iau, ii las cu un domn cu un taxi (e taticul unui copilas de la gradi) si pierdem jumatate de ora de smiorcaiala impreuna care aducea a socializare.
Am pastrat drumul de dimineata, care imi face chiar placere, de fapt NE face placere, mai povestim, mai cantam, mai bem un lapte in masina la mami, unde s-a mutat deja cam 30% din stocul de jucarii din casa... si 50% din sifonier.
Spuneti-mi va rog frumos unde gasesc un magazinas cu ceva rochii de vara, asa pe stil hippie, lungi, dar inca decente? Prin mall-urile de le-am batut numai traznai, ca sa nu mai zic de numere max 40, unde eu nu ma incadrez si nu m-as incadra nici daca as slabi 40 kile nu 20.
babytza spune:
M-ati intrebat cate kg avea . Avea saptamana trecuta 11.200 g.
Claudia
si Tina a slabit rau cand a avut enterocolita la 1 an, insa ea a pus la loc fara probleme, dar ea manca foarte bine, nu ca fitzosul asta mic ![]()
Am avut si eu enterocolita cand eram gravi cu david in 4 luni, dar nu a fost atat de nasol. Atunci, ca si acum , m-am tratat cu regim 2 sapt.si smecta 2 zile.
Multam mult pentru sfaturi girls
, insa piciul nu bea ceai de fel si ma indoiesc sa bea acum 
Cu posibila sarcina, nu mai zic nimik. Nu vreau sa fac tam tam, nu e prima oara cand e posibil sa fi ramas. Diferenta e ca de data asta nici nu ne-am ferit
Pana acum as fi sperat sa nu fi ramas ( dar era bine venit oricum ) Insa acum, nu sper nimik. Adika , ce-o fi o fi ....mi-ar placea sa mai avem o motzata mica ![]()
Lumi pe unde este ? Ce fac hunii ? 
Lala pupici printeselor dulci 

Babytza si puii
Valentina
David
Nocom spune:
Buna seara,
Pai babytza asteptam cu nerabdare vestile!!!!
Lumi e la salina cu hunii.
Si daca tot suntem la capitolul confesiuni, si mie mi-a intarziat deja de 5 zile CM .
Sotul zice ca daca sunt
baga divort ca stie el sigur ca n-am facut prostioare in ultimele 3 saptamani....
eu nu pot tine socoteala..... asa ca se poate sa aiba dreptate!! Eu sper sa nu fie cu ochi, ca sincer nu mai am rabdare s-o iau IAR de la capat cu 100% dependentza... Dar de ce naiba intarzie???? Habar n-am dar sper sa-mi vina curand..... nici test n-am curaj sa cumpar.....
claudiaH nu te cred ca ai luat enteroviroza de la Stefan cand erai insarcinata cu Stefan!!!

Ada chiar azi am fost in mall-ul de la Baneasa si am vazut rochi de care zici tu ca vrei, am vazut si la Zara si la Reserve si parca parca si la promod..... dar nu mai stiu exact... La masuri nu m-am uitat ca nu m-au interesat dar erau multe pe stoc, ma indoiesc ca doar un numar.....
Nocom spune:
lala cam zgarcita doamna cu pozele!!! dar aratati tare fain!! Pup cucietele in varf de munte!!! 
marinush spune:
Salutare!
Pentru diaree, foarte bune sunt afinele. Un preparat 100% romanesc, pe baza de afine, este Eridiarom. Se gaseste pe la farmacii, plafar, sau prin comanda directa. Nu ma pricep sa pun link, dar cu o cautare pe google, vedeti cine l-a inventat si de unde se poate comanda. In special in revista Formula As au dezbatut acest subiect...