Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (307)
Raspunsuri - Pagina 5
babytza spune:
Nocom saptamana viitoare vedem daca apar rushii ori ba ![]()
Apropo' tocmai am verificat contul ca sa platesc facturile si mi-au intrat si mie cu 15% mai putin 
Babytza si puii
Valentina
David
iepurila spune:
Hi,
ne-am intors de la nunta si am capatat o enteroviroza. destul de usoara zic eu avand in vedere ca nu vomita. are doar 1-2 scaune apoase pe zi. a facut si temperatura (in noaptea intoarcerii de la onesti 39,9 de am intrat in maaare panica). acum vad ca nu mai face febra. suntem pe hydrasec si sumetrolim.
pup si ma duc la citit
iepurila spune:
sanatate multa puilor bolnaviori. constat ca nu suntem singurele.
LA MULTI ANI CU SANATATE SI IMPLINIRI MARIILOR!!!!!!
stati asa sa vad si ce bobocei am ratat la sarbatorit
asaaa: MULTA MULTA SANATATE SI NOROC IN VIATA pentru
Mihnea Cristian
Eduard-Gabriel
Andrei
kllemi spune:
babytza oooffff...imi pare rau ptr. soricelul kk-cios..saracutzu, dar cate kg. avea inainte, de zici ca acum are 10.500??
Si incearca sa faci ceva, nu ne mai tine in suspans, vrem sa stim daca este cu ochi sau nu ![]()
...iti cam place sa ti lumea pe jar

iepurila
muuulta sanatate, sa scapati repede de enteroviroza asta urata

fericita de
AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)
iepurila spune:
babytza
tin si eu pumnii sa iasa asa cum vreti voi. multa sanatate mamei tale. si voua tuturor.am o vecina cu pui de 2,5 ani, care a trecut prin malabsorbtie, cu mari probleme de alimentatie. a descoperit acum niste vitamine. mananca puiul non stop. daca vede pe cineva mancand "vreau si eu una".
daca vrei o intreb cum se cheama.
kllemi 
babytza spune:
Am reusit sa ii dau jumatate de castronel de supa si un sfert de banana 
iepurila sanatate multa 
Babytza si puii
Valentina
David
babytza spune:
iepurila sigur ca vreau sa imi spui cum se numesc alea 
Nu vreau sa va tin in suspans, nici gand. Nu va spuneam nimik daca nu ma intreba Nocom de ce nu iau si eu Imodium. Si cam ce puteam altceva sa va raspund ?
Om vedea noi ce e acolo ![]()
A mai papat putina banana si 3 biscuiti
A cerut putin si in curte , acum se uita la desene ![]()
Babytza si puii
Valentina
David
lala77 spune:
Salutare doamnelor!
Vad ca ratai sarbatoriti!
Scuzoaiele mele! Sa cresteti mari, frumosi si cuminti!

Babytza, imi pare rau de voi!
Tare urata enterocolita!
Kllemi, si voi viroza?
Cum cu ochi??? Acum m-am prins.Any news? Ah, saptamana viitoare!? Ok, asteptam.
Noi am fost la munte; nu cine stie ce: la Sinaia. Ca tati nu-i in tara si am fost doar cu o prietena si cu fiica-sa de-o seamna cu Alice. Deci am vrut sa fim in civilizatie cumva. Si cum Sinaia e un fel de Mamaia la munte...A fost frumos, s-au jucat copiii, s-au tavalit, s-au smiorcait, au ras...de toate.
Normal ca am luat si muci-acum sunt pe trecute.
POZE
Din pacate am vazut si eu ce s-a intamplat la Giulesti. N-am cuvinte.
Imi vine sa plec in Congo. E rusinos cum in tara asta nimeni nu-si face datoria cum trebuie-toate sunt de mantuiala si cu chiul.Nimeni nu poate sta drepti sa-si recunoasca greseala; suntem o tara de nevinovati.

angelynna82 spune:
Babytza offff, mai da' nu mai trece odata, ceai de menta? merge si ceai de macese pt kk moale rau
si sa fie asa cum vrei tu 
Lala sunteti tare tare frumoase toate 3 
Iepu multa sanatate
si bine ai revenit
eu am terminat de copt vinete, tocat ardei gras si morcov, copt ardei gras, pus toate la congelator plus curateia aferenta
si ne-a venit si tricicleta adica :"cheta" dupa spusele Crinei 
de
Crina Alexandra Bobocelul este o floricica

Edi