Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (307)
Raspunsuri - Pagina 22
monica_dicut spune:
Daca tot v-am prins la capitolul kk vreau si eu sa va cer o parere. DE vreo saptamana fii-miu face moale. O zi a facut cu mucus prin el. In rest nimic, nu febra, nu vomitat, doar kk moale. L-am tinut pe lapte fara lactoza, smecta si biotics plus regim destul de strict (altfel el baga la greu prune, piersici, struguri etc). Ieri a facut mai bine si am oprit smecta si i-am dat chiar putin ciorbita la pranz insa niciun fruct (doar banana). Azi dimineata iar mi-a facut moale. Ati patit careva asa? EU mai pun si pe seama unui dinte care sta sa apara plus ca baga fructe la greu si foarte amestecate. Dar chiar sa nu ii treaca intr-o saptamana? Smecta i-am dat doar 2 zile, Biotics vreo 3.
Monica
de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei
alexa si mami spune:
Dragos, sa cresti mare si sa aduci numai bucurii parintilor. Moni 
am vazut bobocei frumosi foc
Elsa m-a terminat cu ochisorii ei, peisajele au fost superbe si personajele si mai si
Pio
Lumi, mor dupa hunisori cand vad asa in dublu exemplar. mi se pare mie sau cunt cam miscareti? nu prea stau locului.
luminita2008 spune:
monica, eu zic ca e de la fructele combinate, de la ce a mancat cu o zi-doua inainte. i-as da Biotics vreo 5 zile si ceva regim, dar nu neaparat lapte fara lactoza, la asta as trece daca ar fi grav. cat mai multe lichide, ceai de menta daca il vrea.
poate fi si de la dinti, dar mai degraba de la canini sau masele. e cazul, la voi?
pupici
hunii mei s-au spalat aseara pe dinti singuri
! e prima oara, eu i-am spalat pana acum, dar iata ca aseara mi-au facut (inca) o surpriza. sa vedem azi daca se repeta, sau a fost doar entuziastmul de inceput... am gasit o poezie funny despre spalatul pe dinti (se vede ca hunii dorm de 3,5h ore, nu?
), am pus-o pe blog. pio intreba parca la un moment dat despre un cantecel de spalat pe dinti...
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
babytza spune:
La multi ani Oana !!!!! sa fii iubita si fericita , sa te bucuri de puiul tau si sa mai vina unul cat mai curand !!! 
La multi ani Dragos !!!! Sa cresti mare si frumos , sanatos si norocos !!!! Sa va umple casa de bucurie Monicule 

La multi ani pui mic si frumos !!!! 
Babytza si puii
Valentina
David
piolica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut Pio, neaparat vreau sa ne vedem daca ai timp si chef. Cat stati in RO? pe Lizuca cea frumoasa. |
ar fi super sa ne vedem. cred ca o sa fiu in bucuresti pe 6-7 septembrie (simbata acum ma duc direct la ai mei ca vor sa o vada pe Elsa cit mai repede), poate o punem de o intilneala in IOR sau in Tineretului. Tare mult as vrea sa-l vad pe Dragosel, cit si pe alti bobocei si pe mamicile lor.
Cum va distrati azi? Ce face sarbatoritul? Pup!
piolica spune:
Lumi, felicitari hunilor pt spalatul pe dinti + merci pt poezie, o sa ma uit si eu pe blog. Eu o las cam moale cu spalatul pe dinti, pt Elsa periuta e mai mult de decor si de jucat cu ea.
Monica, si eu zic ca e tot de la fructe si poate ceva dintisori. Hidrateaza-l mult, da-i cu crema la fundulet sa nu se inroseasca si tine-l pe un mic regim, scoate-i fructele crude da-i-le fierte, daca le vrea. Sint forte bune gutuile fierte, daca-i plac.
Alina, merci! pup u back!
Oana, La multi ani! 
Babytza, cum mai e mama ta?
luminita2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexa si mami Lumi, mor dupa hunisori cand vad asa in dublu exemplar. mi se pare mie sau cunt cam miscareti? nu prea stau locului. |
alinutza, nu stau locului nici cand dorm. la munte l-am gasit intr-o dimineata pe Robi dormind pe jos, initial ne cazasem cu totii intr-un pat cu 2 laturi libere, eu pe una, sotul pe alta... o fi sarit, cumva
.da, sunt f miscareti, dar desi asta ma epuizeaza fizic, imi da in acelasi timp un suflu si o energie in plan emotional f mari.

Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
andreutac spune:
Dragosel
Sa fii sanatos, fericit si voios!
Boo
Lumi, f. tare faza cu Robi care dormea langa pat. Ma mir cum ati incaput toti 4. Noi am incercat sa dormim toti 3 intr-un pat de mijloc 160/200 cm in prima noapte la mare, insa nu ne-a iesit figura. Ne-a impins Eva pe amandoi, asa ca din noaptea urmatoare tati a dormit jos, pe saltea, iar eu m-am lafait cu fiica mea in pat. Ma rog, mai mult ea s-a lafait, ca eu am dormit pe margine sa aiba destul spatiu de sucit si rasucit
.
De proaspetele mamici (CD, July, posibil si Corrina) ce mai stiti?
iepurila spune:
ziua buna si de la noi
Lumi, vazut poze de la munte. Ce sa ma zic, hunii deliciosi si tu superba. Bravo mami.
Monica, si Elena e cu 1-2 scaune pe zi mai moi de vreo saptamana jumatate. De regim m-am cam saturat (mai ales ea). Am gria sa ii dau in fiecare zi orez. Uite de gutui fierte nu stiam (sarumana Pio)
LA MULTI ANI CU SANATATE SI NOROC DRAGOS!!!!!
Dya, si eu vreau LP pana la 3 ani. Si da dupa 2 ani ii dau 2+. Are oare vreo importanta daca ii dau cu o luna mai devreme 2+?
LA MULTI ANI OANA!!!! sa fii iubita!!!!!
mamidestefan spune:

Intru si eu pe fuga sa salut o mamica puternica si curajoasa : monica_dicut ,
pupici multi de la noi de pe meleaguri italiene 
,
Dragoselului
Sa iti traiasca, sa fie sanatos si sa iti aduca cit mai multe bucurii
si tot cu ocazia asta uram multi multi anisori tuturor boboceilor nascuti in luna AUGUST 

......
Pupici italieni de la noi si multa sanatate tuturor boboceilor