Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (307)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

ange, merci! tare simpatica e Crina!

Si Elsa s-a trezit la 8 (la noi este fff devreme, asa ca eu am ochii cirpiti de somn), dar s-a si culcat la 8 ieri seara, pt ca ieri nu a pupat siesta, nu stiu cum a reusit sa stea treaza pina la 8 seara, toate incercarile mele de a o culca ieri au esuat, alerga ca un titirez....

Ada, cum mai sint copiii? Le-au trecut febra? Tin pumnii strinsi sa fie bine.

Eu va pupacesc, ma bag la bagaje, maine venim la Bucuresti. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutac spune:

Neata,

Lumi, super pozele...asa mari sunt hunisorii!

Eu am o dilema...are sau nu Eva enterocolita?
Marti a avut 3 scaune moi, am trecut imediat pe regim, dupa care seara a facut un scaun tare, ieri un singur scaun normal, dar azi-noapte mi-a vomitat. Scaun n-a mai avut de ieri dimineata, banuiesc ca regimul a strans-o destul de tare la stomacel si s-a constipat. Ce sa fac? Ii dau inainte cu regim?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Andreuta nu cumva a mancat ceva si din cauza asta a avut scaunele moi?
Fica'mea s-a indopat ieri cu struguri si azi de dimi bineinteles ca a avut un scaun teribil.

Ada cum sunt bebeloii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Dragos!!
Monica, sa-ti traiasca flacaul, sa fiti sanatosi impreuna, o viata senina! Tot binele din lume la voi sa fie!

kllemi, multumesc, esti o draguta.
eu tin cu Steaua, insa tati e cel care a cumparat slipii, el fiind dinamovist convins. da' n-a gasit omu' altceva si nu putea sa vina fara slipi acasa, iti dai seama.

ange, anca, pio, kllemi, dya multumesc mult de complimente!

pio, ultima oara hunii aveau 88-89cm cand i-am masurat. acum ma tot chinui sa-mi amintesc sa-i masor cand e sotul acasa, ca sa fiu precisa, si uit... in fine, cred ca par mai inalti ptr ca sunt si slabuti, 11.5kg.

andreutac, sar'na.
sanatate multa Evei, eu nu cred sa fie enterocolita, poate un alt virus, mai soft, care se manifesta asa. sau cum spunea Irina, vreo indigestie. eu zic totusi ca regimul se impune inca cateva zile, o sa-si revina ea si cu scaunul. lichide multe daca bea, iar e f bine.

dya, mi-e dor de voi, abia astept sa veniti, sa ne spui mai multe si sa ne arati pozeee!

Ceata lui pitigoi: Luminita, Edi si Robi - 26.09.2008

"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

La multi ani Dragos de Moni!

Lumi, sint inalti bine hunisorii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Gata cu salina pe ziua de azi!!!
Acum papa Deiu si apoi il bag la somn.
Irina acomodare usoara la cresa!!!Azi cum a fost?
Andreutac asa mai face si Deiu dar e doar de la un aliment pe care l-a mancat in exces cu o zi inainte uite de exemplu face asa daca cu o zi inainte mananca in exces porumb fiert care ii place tare mult .Enterocolita eu stiu ca se manifesta mai urat e un virus tare pacatos.
Anca piscina de la Dunarea e infestata din pacate.Marea majoritatea a copiilor care au intrat in piscina au facut forme foarte urate de enetrocolita si asta cam de pe la inceputul lui august.Sunt si cateva rewieuri tot acolo unde ai scris si tu despre asta.Noi nu am intrat deloc in piscina si am scapat basma curata dar stiam de la o cunostinta care a fost cu o sapt inainte si a patit-o cu ambii copii cu cel mic a ajuns si la spital.Sursa e sigur piscina deorece s-au prelevat probe.De ex baiatul vecinilor nostri de camera a facut tare rau si era mai maricel avea 7 ani iar un copil de 1 an a fost dus cu salvarea in miez de noapte la constanta era in stare ff grava erau speriati si medicul si asistenta de pe salvare.
Lumi mai putin si revenim sambata dimineata plecam spre casa.O sa spal la haine vreo 3 zile si apoi e 1 sept si ma duc la servici.

Sa il laud si eu pe Deiu putin si-a dat drumul la vb toata ziua zice cate ceva la ordinea zilei si la moda sunt mama, tacu si de ceva zile ,,mai mama" si ,,mai tacule" asta daca nu il bagam in seama.Cere frumos mancare apa etc spune cand vrea sa faca baie , cand vrea sa plecam zice mama ai adica mama hai, daca vrea sa ii cumpere taica su gogosi il auzi tacu gugu, si o gramada de chestii din astea mi se pare ca si-a mai dezlegat limba si imi place de mor sa il aud

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Si daca tot imi merge netu si pt ca Deiu l-a luta cu forta pe taica-su la un fotbal afara mai scriu o intrebare care vroiam sa o pun demult.

Fetele care inca mai dati lapte praf la copii dupa 2 ani treceti pe junior 2+??

Sa nu radeti de intrebare daca cumva sunt singura care mai da LP la copilEu vreau sa ii dau oricum pana la 3 ani asa m-am hotarat si asa voi face.

Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Multumim , multumim, va invita fata la un paharel .

Pio, neaparat vreau sa ne vedem daca ai timp si chef. Cat stati in RO? pe Lizuca cea frumoasa.

Lumi, voi cand sunteti prin IOR? Nu vrei sa ne vedem ca eu tot mai vin seara pe acolo. Tare mi-ar place sa va mai vad. Daca vrei, da-mi nr tau pe PM si te sun.

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dyanira

Si daca tot imi merge netu si pt ca Deiu l-a luta cu forta pe taica-su la un fotbal afara mai scriu o intrebare care vroiam sa o pun demult.

Fetele care inca mai dati lapte praf la copii dupa 2 ani treceti pe junior 2+??

Sa nu radeti de intrebare daca cumva sunt singura care mai da LP la copilEu vreau sa ii dau oricum pana la 3 ani asa m-am hotarat si asa voi face.

Diana

eu, da. pana la 3 ani sigur.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Multumim , multumim, va invita fata la un paharel .

Pio, neaparat vreau sa ne vedem daca ai timp si chef. Cat stati in RO? pe Lizuca cea frumoasa.

Lumi, voi cand sunteti prin IOR? Nu vrei sa ne vedem ca eu tot mai vin seara pe acolo. Tare mi-ar place sa va mai vad. Daca vrei, da-mi nr tau pe PM si te sun.

Monica de Minune Dragos Alexandru(26.08.2009)
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

teoretic, in fiecare dimineata si seara. hai ca-ti scriu PM.

Mergi la inceput