Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (307)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Moama Lala, m-am prapadit de ras. M-au intrebat astia de la birou ce-am patit, daca nu am suficient de lucru imi mai dau, ca firma e in insolventa iar eu rad cu lacrimi

Carla & mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Ne-am intors si noi din vacanta, mai stam o saptamina acasa si dupa aceea mai plecam o tura, de data asta in Romania:)

A fost super in vacanta. Elsei i-a placut si la munte, mai ales cind am urcat cu ea in spate la cota 2400, si la mare, ii placea sa se balaceasca la greu in mare si sa se joace in nisip. Insa, ca sa nu ne dezmintim cumva, in primele zile la munte a facut febra la greu, 39.8 + caca moale fff des.... de nu mai stiam ce sa-i facem. Si partea frumoasa era ca ne aflam la altitudinea de 1700 de metri, unde exista un centru medical cu doctori generalisti, cel mai apropiat spital fiind la 100 de km
Dar doctorul de acolo a fost super cool, ne-a zis ca nu are nimic, a ascultat-o pe toate partile, ne-a zis sa o tinem pe antitermice si atit + ca nu ne sfatuieste sa mergem la spital la 100 de km pt ca o sa stam 4 ore la coada si o sa avem acelasi diagnostic si acelasi tratament. A doua zi ne-am dus din nou peste el, Elsa tocami facuse febra 39.8, cu o zi inainte nu depasise 39.4. Saracul nu stia cum sa-mi explice ca nu e nevoie sa ma panichez, ca el intelege ca noi sintem parinti si ne panicam, dar chiar nu avem de ce. Este o viroza care se manifesta in W, adica febra creste, scade, creste mai putin , scade, creste f tare si dupa aceea dispare. Febra o sa treaca in max 2 zile, si asa a fost. M-a linistit cind mi-a zis ca pe linga faptul ca el e medic, are si 3 copii care au trecut prin nenumarate episoade de febra de acest tip.

La multi ani tuturor boboceilor care s-au sarbatorit in ultimele doua saptamini.

Pupicei . O saptamina frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

piolica bestial doctorul ala, la cat mai multi la fel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Pio bine ai revenit! ma bucur ca pana la urma a fost ok cu Elsa si v-ati simtit bine. poze ne arati?:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Ramo, da, doctorul a fost super.
Alina, merci! am trimis poze pe adresa yahoo. Sint fff multe poze, le pusesem pt sora-mea, cred ca am facut mai mult de 500 de poze, acolo sint peste 250....
Am fost intr-o statiune de ski la cota 1700, am urcat cu Elsa-n spate la 2400 (ne-am dus cu un autobuz pina pe la cota 2000, dupa care am luat-o perpedes printre pietre pina sus la lacuri, este un sit protejat). Am vizitat niste sate care sint in Unesco, am vizitat o enclava spaniola in Franta, am fost la mare dupa aceea (am trecut de la 5 grade de dimineata la 29-30 de grade). Am vizitat si aici un sat super frumos. Iar pe drumul de intoarcere am avut 43 de grade.... :) si ambuteiaje peste tot, ca asa e in Franta si la dus si la intors din vacante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Va salutam si noi!!1
Deiu doarme dupa cura de dimineara de salina si am intrat putin sa va salut!!
De asemenea sa urez LA MULTI ANI boboceilor care isi vor serba ziua de nastere sapt asta!!!

P.S.Vroiam sa va recomand si eu o carte care mie imi place tare o citesc acum cred ca a mai fost recomandata de cineva dar nu imi aduc aminte sigur ,,COPIII SUNT DIN RAI" e fff faina cartea.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Dyana, cum a fost la mare? Concediu placut in continuare.

Carla & mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca81

Dyana, cum a fost la mare? Concediu placut in continuare.

Carla & mami

Pt noi a fost ok adica nu ne-am imbolnavit cum au patit multi din cei cazati acolo dar noi am evitat focarul de infectie.
Insa nu a meritat deloc banii si cu siguranta a fost ultima experienta pe litoralul romanesc.
Multumim.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Tunsuliciu mic la porumbei

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Bine ati revenit din concediu

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput