Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (307)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Lala foarte tare... m-am prapadit de ras gandindu-ma la bautorul de bere si "sotioara" lui!!! Foarte tare...

Lucrusoare crosetate

Poze un an si 9 luni!

Ticker Sorina Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Lala, esti mortala. Eu cred ca nu faceam fata cu nervii la asa ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

sarbatoritilor de ieri si de azi, Vlad, Mark, Mihail, Alexandru
Roxi ce faceai la ora 3 pe forum? ai avut curaj sa faci o testare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Lala am murit de ras

Alina pai am avut o noapte intr-un mare fel La 9 am culcat puiul ca era obosit. La 10 mi-a venit o clienta la unghiute. Cu 5 minute inainte sa o termin, s-a trezit piciul in urlete. Am mers la el si a urlat neconsolat aproape 2 ore. Nu mai stiam ce sa ii fac. Imi arata ca il doare la maseluta ( a spart un coltic miiiiic de tot ) I-am dat pastilute...urla. I-am dat cu gel.....urla....i-am dat nurofen ( mai mult pe gat si fata urla in continuare.....Nu mai stiam ce sa ii fac. Mi se rupea sufletul de el L-am dezbracat si l-am verificat sa nu il intepe ceva, l-am schimbat de pampers.... Imi arata spre usa si tipa aide aide ..... am iesit cu el de mai mult de 20 ori din camera. L-am plimbat prin toata casa si nimik. A adormit sughitind Horror....
Ma bucur ca nu am plecat cu sotul la nunta, ca daca plecam , as fi fost convinsa ca a urlat fiindca nu eram noi acasa cu el.

Azi la pranz, aceeasi poveste cu plansete. A adormit cu greu pe strada in carut, dupa 3 ore de plimbat. vedem acum la somnul de seara.

Azi l-am si tuns , cu o metoda tare rau : l-am cocotat in chiuveta si in timp ce se juca in fundulet cu apa si cu diverse ( si noi ne scalambaiam la el in toate felurile) baiatul tundea la el si fila A iesit exact cum ne doream Yupiiiiiiii !!!!!

Si Tina s-a tuns, mult mai scurt ca de obicei. Ii sta super frumos si e extra mega incantata

Nu am facut inca test , e prea devreme cred , dar nici rushii nu au aparut inca

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

La multi ani tuturor copilasilor care s+au sarbatorit:

Carla
Rayvan
Mihnea
Edi
Andrei
Vlad
Mark
Mihai
ALex

:) sunt la tara de o saptamana si ma organizez tare prost, intre o barfa cu soacra-mea, o poveste cu mamaie, un articol spontan pe blog si ce-as mai avea de lucru dar nu reusesc sa termin :))

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Roxi, offf mititelu' cata suferinta cu eruptia asta:( Sa iasa dintocii mai repede. Vrem poze cu cei 2 tunsulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Xor spune:

ooo e deja 10.25 si nu aveti inca nici o cafeluta??
Va dau eu, poate va treziti, alaturi de o felie de tort si un pahar de....ce vreti voi
Multumim tuturor celor ce ne-au urat de bine (nu nominalizez sa nu uit pe cineva, ca ati fost multisoare) sar'na

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

La multi ani tuturor micutilor care intre timp au implinit doi ani si de acum sunt copii mari!!!!!!

Lala, m-ai topit cu circul!!!! Se pare ca in final biletele au fost mult prea scumpe pentru ceea ce vi s-a oferit.

Babytza, felicitari pentru tuns!

La noi nu e nimic nou. Stefan e inca in vacanta (mai are sapt. asta). Ne distram teribil cand avem timp. Lucia mananca din ce in ce mai putin. O fi auzit ea ca fetitelor le sta mai bine mai slabute si vrea sa se conformeze. Trebuie sa ne facem sapt. asta cumparaturile pt. toamna si pt. inceputul noului an gradinaresc. Plus ca de la 1 sept. incepe Stef un nou curs de inot si l-am inscris si la un club de jocuri sportive. Asa ca ne trebuie echipamente adecvate.

Va urez o sapt buna! Pupici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Ce-i cu linistea asta pe aici ??? Ati fugit toate in vacanta ?
Descarc un filmulet sa vedeti piciul tunsulici.
Pup fetili

Babytza si puiiValentina David

Mergi la inceput

mai fetelor ce e cu linistea asta?! ia hai fuguta la raport.

Mergi la inceput