Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (307)
Raspunsuri - Pagina 12
gaia.nevia spune:

Mark Theodor 

Mihail 

Alexandru 

Mamicilor Boo, Xor, Dididi, sa va traiasca, sa fie sanatosi, norocosi, si voiosi! La multi ani!
AlexaM spune:
La multi ani VLAD, MIHAIL, ALEXANDRU si MARK!!!!!!!!!!
Mami de roscatzel Matei 24.08.2008 si
18+ 
babytza spune:
Neata , am venit cu cafeluta
si cu pepsi 
LA multi ani MARK , ALEX , MIHAIL !!!!! Sa cresteti mari si frumosi, sanatosi si norocosi !!!!! Sa va traiasca puii mamici scumpe !!!! 
Babytza si puii
Valentina
David
preety spune:
Uram si noi toate cele bune si multa multa sanatate pentru sarbatoritii zilei de 21 (cu scuzele de rigoare pentru intarziere) si 22 august:
Vlad de Freshanana
Mark Theodor de Xor
Mihail de Didididi
Alexandru de Boo

Totodata urez
cu multe
si multe
unei mamici speciale si foarte dragi noua ce-si sarbatoreste astazi o frumoasa zi de nastere!!!
In rest...
toata bobocimea!
Lucrusoare crosetate
Poze un an si 9 luni!
Ticker Sorina Gabriela
preety spune:
Babytza multumim de
si
!!!
Lucrusoare crosetate
Poze un an si 9 luni!
Ticker Sorina Gabriela
luminita2008 spune:
neatza,
alinutza
, sar'na. 'La tuguiata', o pensiune sus, langa telecabina.
Stefan de Lidia!
ange, kllemi, merci de primire!
dya
, ma bucur ca e totul ok acolo!
La multi ani, Mark! 
La multi ani, Mihail! 
La multi ani, Alexandru! 
Sa fiti sanatosi si fericiti! Mamici, sa va traiasca puii!
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
angelynna82 spune:
Neatza, 

Mark Theodor pu de Xor 

Mihail pui de Didididi 

Alexandru pui de Boo 

, sa cresteati mari, frumosi si sanatosi. Mamicilor sa va traiasca puiutii 
Klemmi in afara de smotru am stat la barfa in strada ![]()
de
Crina Alexandra Bobocelul este o floricica
angelynna82 spune:
Preety cine se sarbatoreste azi? sa ii uram si noi La multi ani

de
Crina Alexandra Bobocelul este o floricica
lala77 spune:
Noi am fost ieri la circ. A fost un spectacol halucinant; asa ceva nu cred ca vei vedea vreodata.
Sa ma explic:
Spectacolul incepe inca de cand mergi sa cumperi bilete. Am gasit acolo un domn simpatic , patronul circului, dupa cum aveam sa aflu.Arata de parca mai avea trei zile max de trait si nici nu vorbea bine romaneste. Ii cer 7 bilete la loja; el intreaba cate persoane vin? Pai zic, daca vreau 7 bilete...vin 7 persoane.Imi spune ca daca sunt copii sub 3 ani au gratuitate. Ii explic cum ca vom fi 4 adulti si 3 copii de 3 ani jumate, 2 ani si 1 an si 10 luni.
-Pai nu trebuie la tine 7 bilete; numai 5.
-Si daca nu iau bilete copiilor mici le dati scaun?
-Nu, tine la tine copilul in brate.
-Bine, nu vreau sa-l tin in brate; deci dati-mi 7 bilete.
-7 bilete costa mult(era 25 lei biletul).
-Stiu, nu-i bai, am leafa si platesc.
Incepe sa caute bilete cu aerul unui om care are de-a face cu un nebun.
In timpul asta eu vad pe un afis numele societatii sub care functionas circul si vad ca are sediul in Hunedoara. Si spun:
-Suntenti de la Hunedoara?
-De ce?
-Si eu sunt de la Hunedoara.
Se uita la mine, ma masoara din cap pana in picioare si zice :
-Dache tu esti de la Hunedoara, eu dau la tine 6 bilet cu 1 milion.
-Va multumesc mult dar mie imi trebuie 7 bilete in total.
-Iti ajung 6.Ce, nu poti sa tii un copil in brate?
-Ba pot, dar vor fi 3 copii si vor vrea sa aiba scaun toti si o sa se bata pe scaune...intelegeti; sunt copii cu personalitate. Asa ca va multumesc pt oferta dar as dori totusi 7 bilete si 7 scaune.Le platesc, nu-i problema.
-Eu dau la tine 6 bilet cu 1 milion si nu mai discutam; ti-ajunge. Si il tii pe ala de 1 an si 10 luni in brate. Gata.
Am vazut eu ca n-am cu cine ma intelege, cred ca si din cauza ca nu prea intelegea limba bine, asa ca am renuntat. Si asa m-am trezit cu 6 bilete super ieftine.
Vine ziua de sambata, ora 17, ora spectacolului. Mergem acolo toti; eram afara doar noi , cei 7 si inca o familie. Se face 17.15 , iese patronul si spune:
-Nuuu, eu nu tine spectacol numai pt voi. Plecati acasa si veniti la 19.
-Pai si la 19 ai bilete vandute sau ma plimb degeaba pe aici si la 19 imi spui sa vin maine.
A promis el ca atunci ti ne spectacolul chiar si cu 2 oameni, copiii se miorlaiau ca vor la circ...asa ca am revenit la ora 19.
Cand se adunasera cam 30 de spectatori. Si au inceput pe la 19.30 ca tot mai asteptau public. Timp in care copiii nostri s-au paruit ca unul n-avea scaun...

Si incepe in final show-ul: un nenea cu vreo 3 maciuci , jongla cu ele dar mai mult le aduna de pe jos saracul. Si se apleca si greu ca avea o burta de bautor de bere...Apoi a venit o tanti cu un catel care stia sa faca adunari; si aveau niste cartonase cu cifre pe care cainele le aducea dresoarei si un nenea care se misca la fel ca Nea' Ion paznicul meu cel surd din ferma, se ducea sa le adune dar adormea cainele si se plictiseau copiii pana se misca el.
Apoi au pus niste caini boxer sa joace fotbal chipurile; mai exact, au dat drumul la vreo 6 caini si le tot aruncau baloane. La un moment dat cainii s-au plictisit de baloanele lor si au fugit in tribune.
A venit apoi patronul si a inceput sa arunce cu niste cutite intr-un panou de lemn (semana cu o placa pe care se transeaza porcul la tara si nu avea suport-il sprijineau doi oameni din spate) unde statea o tanti care cred ca facuse pe ea de frica-i se citea asta pe fata; si cand venea cutitul spre ea ,se ferea.Nu va povestesc cam cum curgeau apele pe ea biata cand Atlas(asa i se spunea patronului) s-a legat la ochi. ![]()
In final s-a terminat nr cu cutitele si ea s-a putut intoarce la treaba ei-vindea floricele la intrare. 
Si ,atractia serii, Rachela, dansatoare din buric, aproape goala care cantarea cam 120 kg pe putin si cand misca soldurile nu va pot povesti cum ii faceau cele 3 randuri de burti-am spus noi ca trebuie sa fi fost partenera bautorului de bere cu popicele de la inceput. Si avea saraca un sarpe de max 1.5 m si ei spuneau ca are peste 4 m lungime si 50 kg. Si la urma anunta cu mult fast ca vor avea o parada de animale exotice, unele dintre ele periculoase asa ca roaga toti spectatorii de la loje sa se dea mai in spate-deja incepusem sa ma gandesc la diverse fiare periculoase si sa ma intreb de ce nu o fi si vreo protectie intre spectatori si arena. Si spre deliciul nostru, intra maiestuos in "arena": un bivol, niste ponei, doi cai si un magar.![]()
De cand o fi magarul animal exotic... 
Deci cam asa fu la circ.
Macar a fost ieftin.Cred ca totusi copiii s-au distrat, desi nu sunt convinsa ca nu radeau de rasul nostru. Eu am ras oricum de inca ma mai doare burta; ma simteam ca intr-un film prost. Deci daca vedeti pe undeva Circul Atlas, fugiti!S-ar putea sa vi se para la fel de amuzant ca si mie si sa nu primiti nici reducere la bilete. ![]()

f tare distractia de care ati avut parte.