Bobocei de sept-oct 2008, la 2 ani (307)
Raspunsuri - Pagina 10
Nerantula spune:

Buna dimineata! 
Nocom, multumim de intrebare
si distractie frumoasa la munte!
Noi suntem in zona, v-am citit, insa nu prea am tragere de inima la scris, ca am intrat intr-o perioada mai .. abatuta .. Gruia a trecut dintr-una in alta, dupa viroza cu febra de m-a speriat acum 3 saptamani, a urmat imediat o raceala cred, ca avea muci si tusea destul de rau, insa fara febra si rosu in gat, acum e pe final. Prost e ca nu mananca aproape deloc, toata ziua 2 danonino si un borcanel nestle
, slabeste constant minim 100gr pe saptamana
, tot astept sa ii revina apetitul, insa nu da nici un semn, desi fizic nu pare sa il deranjeze ceva anume, boala/bolile au cam trecut, la fel si caldura (oricum in casa era racoare, ca eu nu rezist fara AC)
Mie imi e foarte greu cu sarcina, in sensul propriu adica, desi burta nu e prea mare, o duc cu dificultate, m-am ingrasat destul de mult, ma dor toate cele, mai ales in zona inghinala, intr-un fel abia astept sa nasc, pe de alta parta mi-e extraordinar de frica de momentul nasterii, va spuneam ca am schimbat spitalul (de la Elias la Municipal) pentru rooming-in, insa la Municipal nu prea se fac epidurale (din cauza a 2 scandaluri) si pragul durerii la mine este extraordinar de jos, o sa imi fie imposibil sa nasc fara epidurala si gandul asta ma framanta cu atat mai tare cu cat se apropie momentul! 
In afara de asta, suntem binisor, sarcina pare ok, Cezara e si ea maricica, dupa eco, cel putin o saptamana avans, i-am luat deja tot felul de lucrusoare mititele care mi-s tare dragi, sper sa trecem usor peste perioada de adaptare ... uof, trece atat de repede timpul!
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
Cezara
AMR 7 saptamani !! 
gaia.nevia spune:
Neatza....
??? Cupiii mei se scoala la 7am sau mai devreme si in we... de cand am inceput serviciul / gradinita, inca nu stiu ca in weekend se doarme MUUUULT!!!!
Nocom, vacanta placuta!
Nerantula, ma bucur ca sunteti ok, si Cezara e bine, cheer up!
E normal sa fii mai stresata la a doua nastere decat la prima, mai ales ca stii despre ce e vorba, care sunt durerile, care e pragul tau, etc, etc.
In ce priveste "nu se fac epidurale la spitatul X" eu una sunt socata, desi am mai auzit asta, nu o data!
Daca nu fac epidurale, ce alte modalitati de a face fata durerii ofera mamei? Au o doula care te urmareste? Minge, exercitii, masaj?!?! Gaz ilariant? etc, etc, or mai fi cateva pana la epidurala. Bineinteles ca nu ofera nimic. Atunci, e ca si cum ai naste singura acasa. Sa-i ia naiba.
Nu spuneai tu ca vrei sa nasti la Medlife? Ai renuntat la idee?
In fine, nu stiu ce sa-ti zic, doar m-am enervat un pic (mai tare, din nou) pe tara asta de rahat.
Vorbeste cu medicul tau poate gasiti o solutie.
Sarcina usoara si fara probleme pana la capat.
Nerantula spune:
Si Gruia tot foarte matinal .. mai ales in week-end .. si eu nu reusesc sa adorm noatea inainte de 1 
Ada, de la doctorul meu (fost al tau, parca, Radoi) stiu ca nu se fac si o prietena mi-a confirmat .. ca anestezistii nu isi asuma riscul ca apoi sa treaca prin nustiucate anchete, in fine .. el mi-a zis ca nu prea poate influenta ..
da, pragul durerii la mine e ff jos, la Gruia, la dilatatie 4 abia puteam respira, urlam dupa anestezie, eram in pragul lesinului
.. dupa ce mi-a pus prima doza i-am zis sotului sa-i infunde anestezistei buzunarele cu bani sa-mi treaca anestezia dupa ce ma coase si asa a fost ... am nascut fara dureri, desi nu e indicat asta, ca nu mai simti cand trebuie sa impingi, insa am lucrat foarte bine cu moasa si impingeam cand imi simtea ea contractiile, fiind cu mana pe burta mea, si la final aproape am primit aplauze pentru eficienta, am impins mai bine decat a facut-o 'colega de travaliu' pe viu, numai de frica sa nu ma lase 'descoperita'.
Nu am zis niciodata ca nasc la privat, nu imi permit, din pacate ![]()
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
Cezara
AMR 7 saptamani !! 
Xor spune:
Buna dimineata!!
Dididi - multumim pentru urari, as trece eu mai des pe aici dar din pacate timpul s-a cam comprimat la mine si astia cu internetul inca nu au ajuns pe acasa...intru si eu cand si cum pot de la serviciu...
Nerantula - va fi bine, stiu ca esti o mamica f curajoasa, daca imi amintesc bine si nasterea lui Gruia a fost cu ceva probl in sensul ca nu era intors si cu toate astea a mers totul perfect...Asa va fi cu siguranta si acum!
Gruia mai papa tzitzi?![]()
Ada - bine ca pt unii mai exista si weekend...eu tot pe plantatie...
Oricum voi avea un week-end plinnn...la 13 termin serv, mai am o multime de lucruri de preg acasa si la 16 imi vin musafiri....maine am o alta runda de musafiri si sfintim si casa....Doamne Ajuta!
Claudinna - Ava e baiat mare si ff intelegator...
300 - pe unde mai esti...ultima data cam faceai naveta Valcea Buc....acum te-am pierdut....
Nocom - concediu placut si vreme buna va doresc!
revin
lala77 spune:
Neata!
Nerantula, imi pare rau ca te simti asa daramata. Cred ca ar trebui sa discuti cu dr si sa vezi ce se poate face. 
Nocom, drum bun si concediu placut! Imi aduc aminte ca parca in Apuseni pleci tu. Ia-ma si pe mine ca mi-e dor de casa!!!!
Babytza,

Gaia, din pacate astia n-au ceas.
Era bine.
Noi bifam a doua noapte in care fetele dorm singure. Si a fost ok. S-a auzit cate ceva in bebefon dar nu m-am dus si cred ca se miorlaia Anna in somn ca a tacut.Si s-a auzit la 6 "Maca, vrei apa?""Ne""Putin laptic?" "Ne""Da' ce vrei tu?""Mama"
![]()
Dupa amiaza mergem la circ. Asa ca fugim devreme la nani ca sa ne facem somnul de frumusete.![]()
claudinna spune:
La multi ani, Vlad de Fresanana!!!
revin ca am o gramada de treaba
si R s-a trezit la 8 azi...oricum eu eram deja treaza, dar era mai bine sa mai doarma, mai faceam si eu cate ceva
angelynna82 spune:
hello,
Nerantula imi pare rau ca te simti asa, sper sa te linistesti cumva si poate reusesti sa vorbesti cu dr pt anestezie, mult noroc si sa pape Gruia 

VLad pui de Freshana

Claudinna tare scum e Ava 
si noi ne-am trezit devreme, asa ca mai dam cafea din plin.
Crina da semne de raceala, toata noaptea a fornait pe nas si stranutat ieri peste zi...
de
Crina Alexandra Bobocelul este o floricica
angelynna82 spune:
www.realitatea.net/audit-de-urgenta-in-spitalele-romanesti-petitie-medici-maternitate-giulesti_731675_semneaza.html" target="_blank"> semnati petitia pentru a alunga pericolele din spitalele noastre
de
Crina Alexandra Bobocelul este o floricica
luminita2008 spune:

ne-am intors si noi acasa, de la munte. sper ca toata lumea e bine, va pupacesc si ma bag la citit din urma!
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"
luminita2008 spune:
si sa nu uit:

tuturor micutilor ce au ajuns la varsta de 2 ani si s-au sarbatorit cat timp am lipsit noi:
Mihnea de Corrina
Edi de Giulianna
Andrei de andy_g
Vlad de freshanana
Sa fiti sanatosi puiuti si sa aveti o viata senina!
Mamici, sa va traiasca flacaii!
Ceata lui pitigoi: Luminita,
Edi si
Robi - 26.09.2008
"Exista pe lume bucurie mai mare ca un copil: DOI copii!"