Bv katalina,JuliaSM,princess! Hai bamboletta (182)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mousel spune:

Cam in ce cantitate este dopul gelatinos cand se elimina? Eu am eliminat ceva transparent dar totusi avea o culoare galbuie si nu foarte mult...asa cam cat obiluta de diametru 5 adunat tot la un loc..oare sa fie dopul gelatinos? ar fi cazul sa-mi sun medicul?

38+ Fetita cu fundita IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Neata!

Mie mi-a venit laptele de aseara, asa ca bb suge pana nu mai poate si doarme. Si eu am reusit sa dorm 3 ore legate, pfoai ce bine.

Carmen, sa fii sanatoasa si fericita mami!
Coteasca, eu luam Galafor in functie de nevoi. Daca simteam ca am totusi ceva lapte luam minim, adica un comprimat. Cred ca cel mai mult am luat 4 comprimate cand am calatorit cu avionul si stiam ca nu o sa mananc toata ziua.
Michelle , sper sa am timp acum sa intru eu sa le scriu. Mai trebuie si princess trecuta la mamici. Stii cum gasesc eu datele, dau versiune pentru imprimanta la capitolele trecute si caut dupa nume.
Laurika, ti-am vazut minunea. E un baietel atat de delicat

De fapt am vazut multe poze noi, s-au dolofanit delfinasii

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Multumesc mult de tot!!Si fetitele tale sunt dulci tare de tot ma uitam ca si ultima seamana cu micutzele cand erau bebei!!Oricum, imi doresc si al doilea copil..eu personal visam la 3, dar stiu ca nu e posibil din cauza cezarienei :(.Oricum, toti delfinasii si delfinasele sunt frumusei foc

Laura Mami de Minune Cristian Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

helllo fetele!!!

Carmen multi ani fericti alaturi de familie si multa iubire si impliniri

eu in sf am dormit mai mult azi noapteaseara am pus domsoara in landou,acesta pe pat si dai somn pan la 3 dupa am pus-o pe perna cu burtica in jos (va pun si o pozica sa vedeti cum doarme mai bine cand o supara colicii)si a dormit pana dim la 7.a facut mofturi la tzitzi azi dar cine stie poate are o zi mai proastaacum o supara iar colicii asa ca e la mami in brate la mangaiat burtica

eu nu am apucat sa vad stirile dar din ce am citit de la voi chiar sunt ingrozitasa le dea Dumnezeu multa putere parintilor si multa sanatatte celorlalti bebei

uite ca iar uitai sa intreb... Gripe baby water a folosit careva pt colici?e bun de ceva?
si inca ceva,fata a bebe o dati cu crema? si daca nu ia cazut inca buricutul oare are ceva,ca deja are 2 saptamani si 2 zile

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Eu is blocata pe tragedia de la Giulesti...nu mai pot sa zic sau sa gandesc acum altcevaa...ma gandesc ca erau delfinasi de-ai nostri...chiar daca mamicile lor nu au scris niciodata aici. Dar sunt de-ai nostri...de o seama cu puii nostri....e incredibil...ar trebui inchisi toti...incepand cu directorul maternitatii.

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie3Saptamani#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

LA MULTE LUNITE VLAD DE CRISPRO!!!
LA MULTI ANI FERICITI CARMEN

Mami de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

La multi ani Carmen! Fericire si implinirea alaturi de familia ta minunata iti doresc! te imbratisez!

La multe lunute Vlad de crispro!

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie3Saptamani#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Mousel-cred ca e dopul..pregatim motzatele?...nu stiu daca sa suni doctorul...unele gravidute au nascut dupa 1-2 sapt dupa ce au eliminat dopul altele dupa cateva zile

Otilia-tot vroiam sa-ti scriu...ai 3 printese care mai de care mai frumoasa ...esti tare daca la o zi de la nastere ai iesit la plimbare

Rodyka-ma bucur ca mergeti toti acasa tot cum vrem noi iese

Mycya-gripe water am folosit la Antonia o perioada a avut efect..dupa am schimbat..sau ii dadeam o data gripe o data..debridat
ii dadeam si fata cu crema..cand o dadeam si pe corp...

Bamboletta 38+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
AMR 1+ pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Aelita felicitari mamico sa iti traiasca puiul...si sa va aduca numai bucurii!

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Oana, Zi-mi te rog cum merge cu Debridatul la Matei, se simte diferenta? Cum zicea medicul ca se calculeaza, ca stiu ca era cumva in fctie de kg, dar nu mai stiu cum... Mie mi-a zis sa ii dau de 3 ori pe zi cate 1.5 ml. De azi il incerc...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Cristina cate 1 ml/kg...noi avem 4,6 kg deci 4ml cate 1mlx4/zi
mi se pare ca isi face efectul...doar ca eu nu ii dau decat daca vad ca are nevoie...am zis sa nu il infund asa aiurea...deci a fost cand i-am dat si cate 1mlx2 ori/zi...diferenta ar fi ca daca pana acum nu reuseam sa potolim plansul ala nervos acum mai mult e marait de durere...e posibil sa fi invatat sa scoata si aerul caci acum ragaie ca un om mare

oricum cand il doare burtica indiferent de sirop...numai pe burtica mea adoarme ...sper sa treaca perioada asta si sa ajungem sa dormim fiecare in patul lui, sa nu ne invatam rasfatati

Carmen La Multi Ani fericiti alaturi de micuta ta printesa!

fetelor cand va ganditi sa zburati prima data cu delfinasii in vacanta? eu ma gandesc ca poate la inceputul anului ian/feb mergem intr-un weekend la Barcelona...dar mai e mult pana atunci, vorba sotului...prima data sa rezolvam colicii

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta
[Mycya-gripe water am folosit la Antonia o perioada a avut efect..dupa am schimbat..sau ii dadeam o data gripe o data..debridat
ii dadeam si fata cu crema..cand o dadeam si pe corp...

Bamboletta 38+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
AMR 1+ pana vine

multumesc mult,o sa incep si eu atunci sa ii dau poate avem noroc si e bun si la ea

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

cristina, dar in brate sta cuminte sau se tot aduna de picioruse? ca at.poate ca e ca al meu , ca nu suporta sa stea sg. pe pat.

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

exact asta vroiam sa va intreb, voi reusiti sa ii puneti in pat si sa adoarma singuri...sau ii adormiti in brate si abia apoi ii transferati in pat? ca la noi asa merge treaba
Matei adoarme singur doar in leagan

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput