Bv katalina,JuliaSM,princess! Hai bamboletta (182)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

M-am internat...am luat pastiluta acum astept cumintica sa vina bb...multumim de galerie dureri tot ca la menstruatie

Bamboletta 38+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
AMR 1+ pana vine

Te-am vazut, la garderoba, cand tu intrai in sala de schimbat eu ieseam. Erai prea ingandurata, ca te-as fi tras de manecuta

Nastere usoara!

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

trebuia sa ma tragi de maneca eu nu vedeam pe nimeni de emotii

Bamboletta 38+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
AMR 1+ pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Sa va zic ce am patit intr-o zi.Ma pregatesc de dimineata sa ma duc si eu ca o sotie buna in piata sa iau de-ale gurii.Pregatesc cosuletul,pe bebe,suzeta,ceai,bibe cu 200 ml lapte de titi proaspat si ma duc la sotia socrului cu cea mai mare incredere spunandu-i ca in max o ora revin dupa ce bantui si supermarket-ul.Bunnn,bebe tocmai papase bine si imi zic in gand "clar doarme pustiu 4h"

Dupa cam 1h15 min vin si eu si ce credeti ca vad?Fata cea mica calare pe cos cu inca vreo 3 prietene de ale ei,toate murdare mai ceva ca niste tigani,soacra la tv,vecina ei cu plodul ei in cosul meu si pe lenjeria lui bebe,vomat pe acolo,iar dansa il forta pe al meu sa suga de la sanii ei ca vezi dom'le laptele meu cica se stricase intre timp.Iar in capul lui Paul vreo 3 clame agatate una exact pe fontanela de catre cea mica.Baiiiiiiii sa mor,mi-a crescut brusc tensiunea,sangele imi plesnea,inima batea tare.Am inceput sa urlu iar ele radeau ca niste vaci.TOATE.

Bineinteles ca i-a zis si socru ca nu a fost frumos,Ovidiu a rugat-o sa nu mai vina sus cu cea mica pana nu il botezam insa dansa mereu e pe la usa mea

Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Vai Gabitza!!! Mai bine ia copilul cu tine la piata! sau lasa-l pe sot sa mearga!! Doamne!

si eu sunt paranoica cu copilul ! mai ales cand era micut rau si plapand si acum pana la botez...am zis ca dupa botez si dupa ce face 3 luni ma mai relaxez si eu

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Sa va zic ce am patit intr-o zi.Ma pregatesc de dimineata sa ma duc si eu ca o sotie buna in piata sa iau de-ale gurii.Pregatesc cosuletul,pe bebe,suzeta,ceai,bibe cu 200 ml lapte de titi proaspat si ma duc la sotia socrului cu cea mai mare incredere spunandu-i ca in max o ora revin dupa ce bantui si supermarket-ul.Bunnn,bebe tocmai papase bine si imi zic in gand "clar doarme pustiu 4h"

Dupa cam 1h15 min vin si eu si ce credeti ca vad?Fata cea mica calare pe cos cu inca vreo 3 prietene de ale ei,toate murdare mai ceva ca niste tigani,soacra la tv,vecina ei cu plodul ei in cosul meu si pe lenjeria lui bebe,vomat pe acolo,iar dansa il forta pe al meu sa suga de la sanii ei ca vezi dom'le laptele meu cica se stricase intre timp.Iar in capul lui Paul vreo 3 clame agatate una exact pe fontanela de catre cea mica.Baiiiiiiii sa mor,mi-a crescut brusc tensiunea,sangele imi plesnea,inima batea tare.Am inceput sa urlu iar ele radeau ca niste vaci.TOATE.

Bineinteles ca i-a zis si socru ca nu a fost frumos,Ovidiu a rugat-o sa nu mai vina sus cu cea mica pana nu il botezam insa dansa mereu e pe la usa mea

Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

inadmisibil! mai bine raresti relatiile cu asa rubedenii. Sau pur si simplu le spui regulile...spalat pe maine etc etc. La noi fara suparare...cine intra in casa si merge la bebe se spala pe maini. Si le zic fara nici o jena.

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie3Saptamani#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Noi azi am iesit afara si era asa racorica si bine...cam prea racorica chiar si bebe era in romper, atat l-am invelit bine in paturica, dar tot mi se parea ca avea piciorusele reci

mai rau e ca intr-o ora ne-am intors ca lui bebe i s-a facut foame si nu am vrut sa ii dau lapte praf...

asa ca am venit acasa, am papat, ne-am harjonit putin, bebe a tot facut "uuu", "uuu" si apoi cand a devenit marait l-am scos putin pe balcon ca inca era racorica si a adormit instant!

acum doarme in Fisher si mami se uita la un film...ca nu m-am mai uitat la un film la tv de muuuullltttt!!!!

si as tot manca...nu stiu ce am de cateva zile, de dimineata si pana la pranz parca as tot manca

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

I-am picurat si eu lapte din tzitzi sa vedem ce efect are.

Vai btz ce povestesti tu!! Eu am incredere in soacramea.. a stat 4 zile la noi si a trebuit sa merg la spital de 2 ori sa imi schimbe pansamentul dupa operatie si sa imi scoata firele si de fiecare data i-a dat laptic de-al meu cu lingurita.. si bebelina papacioasa a papat tot ce ii lasasem
Mama in schimb a zis ca se teme sa ii dea cu lingurita ca ii e frica sa nu se inece. A incercat sa ii dea ceai o data si l-a scuipat mai frate.. toata s-a ingretosat. De atunci nu am mai incercat ceai. Bea mami ceai si asa ajunge si la bebelina
Oricum nu am mai lasa-o pe bebelina cu mama mea de atunci, dar o sa sterilizez o tetina ca sa ii dea sa pape.

Mami de Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79
oana, nu prea are legatura biserica cu restaurantul...fa rezervare la restaurant ca la biserica gasesti. Nici noi n-am facut rezervare la restaurant inca...oricum noi facem ceva f restrans....la biserica n-au chemat la ora 14. Dar de ce nu gasesti biserica, vrei sa intind eu niste antene?

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie3Saptamani#

noi am vrut la o bisericuta de lemn unde cunoastem preotul, si au si cristelnita (ca in cartier v-am zis ca nu au )...si aiuriti cum suntem nu am facut rezervarea pana nu am vorbit cu preoteasa care imi e si colega...mai era liber la ora 11 si 14...perfect pentru noi si ieri seara cand am sunat la estaurant supriza cineva rezervase data respectiva
azi dimineata din nou cu preotul sa stabilim o nou ora in 9 octombrie

...si de o jumatate de ora ma suna Marius ca l-au sunat de la restaurant sa ii zica ca daca vrem s-a eliberat 25 sept ...vezi Doamne Doamne are grija de toate daca iti doresti ceva foarte mult

merci Larissa oricum

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Si noi am rezervat localul, de acum trebuie sa cautam biserica.

Eu nu i-am facut inca baita. Buricelul i-a cazut dar inca mai supureaza. Noi o stergem cu dischete de demachiat inmuiate in ceai de musetel. Daca seamana cu mine (blondina lu' mama) are pielea sensibila micuta...

Mami de Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui ooana

Bamboletta tin pumnii sa ai o nastere usoara si sa vina bebe repede

Larissa credeam ca doar eu sunt exrem de pudica si nu vreau sa alaptez prin parcuri ...dar am gasit o solutie, merg in masina atunci cand mergem in parcuri care sunt departe de casa...cand suntem pe langa casa fugim inapoi la camera noastra

fetelor Matei a facut dupa urechiuse si pe sprancene niste cojite...oare cu ce sa il dau? cu crema de corp...cu ulei am incercat dar nu a pra ajutat sa incerc crema de galbenele de care zicea Racusor Melkfett?

si am mai facut o traznaie atat am tot cautat biserica perfecta pentru botez...pana am pierdut restaurantul, adica a rezervat altcineva in ziua in care vroiam noi ...nu stiu la ce ne-a fost capul doar trebuia sa rezervam si apoi sa cautam biserica...
mai aveam loc doar duminica...asa ca amanam cu 2 saptamani pana in 9 octombrie

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

eu pe Maria o dau cu ulei de masline fiert si am scapat de cojite!
si pe la incheituri tot cu ulei de masline fiert o tratez si masajul seara la fel!

La Vladut am folosit ulei de floarea soarelui fiert cu adaos de vitamina A si E Fiole si a dat rezultate ff bune!

Anca fericita mamica de MARIA si mami de astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)
POZE VLADUT
[/b]

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

POZE BURTICA, POZE MARIA si POZE SERBARE ABSOLVIRE [/b]

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Hai Bamboletta!! Nastere usoara!!
Bine ati venit pe lume Miguel si Victor Petru!!!
Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si fericiti!!
Aelita, Katalina, recuperare rapida si mutl laptic!!
Mie mi-e groaza sa ma apuc de pregatirile de botez. Tb sa ma uit cand incepe postul Craciunului, sa nu il botezam dupa Craciun.... Nasa tb sa nasca la sfarsitul lui septembrie, asa ca ar tb sa ma gandesc si la nasi. Nu stiu nici invitati cati vom avea..., dar nici nu am starea psihica necesara pt planuri de botez. Mai astept un pic.
Eladea, Otilia, multumesc.
Am hotarat oricum sa-mi schimb medicul de familie, nu am nevoie de un stres in plus...in conditiile in care pediatra acum o sapt , cand avea 3800, mi-a spus ca copilul e bine si ia in greutate, si vine vaca asta si imi spune ca 4200 nu ia deloc bine in greutate( la o sapt distanta).
Eladea, ai grija de voi, si sa te faci repede bine. Se spune ca oamenii inteligenti racesc vara

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010

Mergi la inceput