Bv katalina,JuliaSM,princess! Hai bamboletta (182)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

oana, ca sa nu faca cojite, noua pediatra ne-a zis ca dupa baita sa il frecam usor cu prosopul pe caput...ca altfel apar solzisorii, care de altfel sunt normali...

si eu il stropesc mereu pe Andrei cu laptic pe fata cum el e lenes mereu verific daca mai e laptic ca sa nu ma pacaleasca si mereu il stropesc

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Neata!

Deci:

Hai Bamboletta cu vestile bune! Nastere usoara!!

Bravo Katalina si Julia! Sa fiti sanatoase, recuperare rapida si sa dea Dumnezeu sa aveti niste comori sanatoase, papacioase si norocoase!!

Otilia, adik eu aveam dilatatie 3-4 cm? De aia m-o fi internat doftoreasa? Ca mie mi se parea devreme, dar deh, eu nici nu m-am gandit ca dilatatie de 2 degete inseamna 3-4 cm.

Laurika, eu am zis ca vreau musai 2 copii, la al 3-lea ne mai gandim cum il facem, ori infiem, ori facem tot noi, dar nici nu mi-am pus problema ca nul-as putea face, ca deh, eu oricum data viitoare incerc natural, sper sa nu am un bb cu tot atata personalitate ca asta

BB Victor se irita de la caldura, a pus aproape1 kg, ceea ce mi se pare f bine, eu atata timp cat vad ca ia in greutate nu-mi bat capul. I-am schimbat pampersul, la inceput aveam premium care, si tati din greseala a luat normal, deci copilul meu e terminat la fundulet, are un eritem de toata jalea... desi de fiecare data cand ii schimb scutecul il sterg cu servetel umed de mizerie si vin cu vata cu apa ca sa sterg chimicul din servetel si dupa-aia cu bephanten sau mekfelt...

De azi nu vreau sa mai folosesc glicerina cu nistatin, cum spueati ca se numeste produsul ala din plante?

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

ufffffff....eu cu vesti nu tocmai bune... Eric e cu muci, cu febra, dar vioi si activ de altfel...sper ca asta micu sa reziste eroic, ca daca ar fi sa ma iau dupa neonato n-ar trebui sa raceasca... eu icna tusesc ca magaru'...si bag homeopate...

fix acum m-am apucat si eu de rezolvat niste pb la stoma, asa ca am cateva sedinte cu anestezie... si nu pot alapta 4 ore dupa... asa ca va trebui sa bagam LP cateva mese...vreo 5 zile...

nu sunt in mare forma...si am atatea treburi de rezolvat si de cumparat una alta pentru botez...

anyway...sa auzim doar de vesti bune!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Bumbleeblee mai bine du-te si spala-l la chiuveta dupa kk...se curata tare bine pielicica, se si racoreste...si apoi da-l cu crema de galbenele....

si pentru gurita plantagingival!

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Eladea, asa e, cand vine o problema, parca se mai tin scai dupa ea inca 3-4 problemute... sa treaca repede raceala lui Eric, si a ta...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Bumbleeblee mai bine du-te si spala-l la chiuveta dupa kk...se curata tare bine pielicica, se si racoreste...si apoi da-l cu crema de galbenele....

si pentru gurita plantagingival!

9 iunie 2010

Face kk dupa fiecare masa si se foieste de numa , am incercat, dar pana nu rareste scaunele e bun si asa, ca vata imbibata cu apa curata bine.

Mergi la inceput

Eladeea, sper sa scapati repede de probleme Imi pare rau ca esti nevoita sa dai LP, pe mine ma doare sufletul pt fiecare formula preparata...

Mergi la inceput

Andreea, imi pare rau

Mai bine da-i preventiv lui Filip un capacel de oscilo ca sa il feresti de raceala!

4 ore dupa...poate sariti numai o masa, nu? sanatate multa!!

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana n.

Buna seara!

Am deosebita onoare si placere sa va anunt ca astazi la 18:45 a venit pe lume bebe Victor Petru de mami Katalina.
Apgar 10, 4200 grame si 53 cm.

Sa fii sanatos, destept si frumos puiule!

------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

BRAVO KATALINA SA_TI TRAIASCA GRASUNELUL

mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )
15 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Bumble si al meu face kk de "n" ori pe zi si il sterg doar cu vata cu apa iar pt tot soiul de iritatii folosesc Sudocrem.Pana acum nu am avut nici o bubita la fundulet

Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput