Bv katalina,JuliaSM,princess! Hai bamboletta (182)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

noapte buna, delfinariu!

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creatza11 spune:

buna dimineata delfinariu!
Felicitari Katalina, sa fiti sanatosi si mancaciosi!

Hai Bamboleta !!!
Ti-era frica sa nu ramai ultima!

Sa aveti o zi frumoasa, fetelor, fetitelor si baieteilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Buna dimineata delfinariu!!

Felicitari proaspetelor mamici Katalina, princess, Julia!!

Bine ati venit pe lume copilasi, sa fiti sanatosi si sa aduceti multe bucurii parintilor!!

in sfarsit am dormit si eu 5 ore ...in 2 reprize...Andrei aseara pe la 12 si ceva s-a culcat desi la 10 jumate terminasem baita, mancarea, tot la un moment dat credeam ca o sa adorm cu el in brate..il pasam de la mami la tati sa se oboseasca, ba in fisher...cand a devenit marait, l-a mai obosit tati putin, mami l-a mufat si gata

mami de brotacel Andrei Ioan
9 iunie 2010

Mergi la inceput

HAI BAMBOLETTA!!! NASTERE USOARA!!!

ma duc sa ma uit cate fete mai sunt de nascut...cred ca mai sunteti asa putine imediat predam stafeta

TINA si al tau a luat bine de tot in greutate!!! la tine e exclusiv pe san? nu ma mai stresez ca a luat asa mult Andrei desi intr-adevar am cam injumatatit cantitatea de lapte praf, ceea ce zic eu ca e bine

ohhh, 62 cm!!! dar cu cat s-a nascut?

9 iunie 2010

Mergi la inceput

SAbina de Ramo si Bebe de Vladia la multe lunite!! sa fiti sanatosi si sa cresteti mari!!

9 iunie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Buna dimineata delfinariu!

Si la mine este mama saptamana asta. Apoi urmatoarele doua saptamani va fi sotul. Ce mai, boierie! Dar apoi...

La multe lunite bb de Vladia si Sabina de Ramo!

Vigantolul l-am pus in frigider tocmai pt ca era ff cald (30 grade in camera)

Mami de Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Felicitari, Matusa, pt controlul de o luna! Sa o tina tot asa!

Katalina, bravo! Sa ai recuperare rapida! Bun venit Victor Petru!

Michelle, eu cam las geamul deschis cu bebe in camera. Dar bebe sta departe de geam, si dr zice ca e ok, doar sa ma asigur ca nu e curent. Al meu face bucite mici pe fata (de fapt niste cosulete), din cauza caldurii. Ii trec in 2 zile, dar apar altele - de regula apara cand iesim afara, si transpira pe fata pe partea pe care sta cu capul... Stii cum zic?

Rodi, nu da Isa titi nici pe cel mai bun lapte praf...

Si Vlad isi mai face greata cu suzeta, cand, cum... Dar si cand o accepta, asa trage din ea...

Tina, foarte bine a pus Raducu! Ai noroc cu colicii ca nu sunt deranjanti! Deja flaccaul tau e mare, adio colici!

Felicitari pentru prima lunita, Sabina Maria de Ramo si Bebe de Vladia, sa cresteti mari si sanatosi!

Michelle, cred ca e mai bine in frigider Vigantolul, decat la 30 de grade. Eu il tin in cutie, in dulapior.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Azi noapte s-a culcat puiutul meu la 9, cu 2 treziri - la 1 noaptea si la 4, dar macar am dormit si io mai devreme, si apoi pana la 7 dimineata. Nu ma plang. Iar de la 7 de cand s-a trezit , sta cuminte. A papat, trage parturi, dar nu a urlat deloc. Sper sa fie rezultatul Debridatului...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna dimineata delfinariu!

a fost o noapte superba, racoare, Isa mea s-a trezit de 2 ori ca de obicei si a papat un san in 15 minute... unul la o masa, unul la alta masa... deci nu mai primeste completare, ma stresam eu ca in 15 min nu se satura sau ca nu are cu ce doar de la unul... bine, ca azi-noapte aveam niste bolovani in loc de titi, drept ptr care acum a pus mami prima portie de laptic la congelator , cu data si ora frumos scrise...

nu m-am putut abtine sa nu intru sa vad daca sunt noutati/surprize, acuma fug sa-mi trezesc fetele si sa la imbrac, avem 3 programari la dr in dimineata asta: mami ptr test de coagularea sangelui si Isa la pediatru si la vaccin (vaccinul nu-l face pediatrul ei, e separat aici)

La multe lunite bb de Vladia si Sabina de Ramo!

sa aveti o zi buna!

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

'neata!

Felicitari Katalina pentru bebe grasun! felicitari JuliaSm !

Hai bamboletta! Doamne ajuta sa nasti repede si usor! Pun o vorba buna la Sfantul Nectarie pentru tine azi ( stie cineva prenumele ei?)
Bebe motzaie in leagan...e un smecher. Dimineata nu doarme decat in leagan in rest mai adoarme si in patut. Adoarme singur dar doar daca e satul...satul insemnand full ca sa doarma 3 ore. Altfel nu adoarme nicicum ...roade mainile, se agita, mornaie...cauta cu gurita. Si noi suntem pe san exclusiv...f f rar mai primeste 40-50 ml de LP pe zi. De obicei afara ca eu nu alaptez in public. Il papa insa doar daca e flamand...altfel il molfaie si se uita urat la biberon.
Eu nici nu mai indraznesc sa il cantaresc sa nu ma sperii...desi parca imi pare mai slabut acum ca se tot lungeste de raman haine mici de la o zi la alta.
Michelle, in camera la bebe e in permananeta usa de la balcon deschisa...cu plasa de tantari aferenta.
Mai vroiam sa zic ceva....am uitat....revin

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie3Saptamani#

Mergi la inceput