Bv katalina,JuliaSM,princess! Hai bamboletta (182)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

princess, JuliaSM, Katalina felicitari! Sa va traiasca delfinasii!

mycya eu i-am dat suzeta cat timp o schimb/ spal sa nu planga

Fructele - eu le fac compot, numai asa le mananc. Bananele sunt singurele fructe pe care le mananc crude.

colici - noua ne-a zis sa ii dam Bonisan, insa i-am dat o sg data, vad ca doar ieri a avut crampe, azi a fost linistita mititica

vigantolul e ok sa il tin in frigider?

Noi nu am apucat sa scoatem bebelina afara avand in vedere ca au fost temperaturi de 40 de grade. Voi aerisiti camera cu delfinasul in ea sau il mutati in alta camera cat tineti geamul deschis?
Delfinasii vostri au facut ceva iritatie de la caldura/ transpiratie?

Mami de Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

HAI BAMBOLETTA!!!

Am mai completat eu ceva date pe prima pagina, va rog sa verificati si sa imi spuneti daca e ceva gresit

Mami de Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Felicitari Katalina bine ai venit bb Victor

Mycya-si eu am emotii mari cat casa

Otilia-m-am mai linistit deci 2 degete inseamna 3-4 cm dilatatie nu am mai intrebat doctorita eram in soc ca maine nasc
acum am dureri de spate la ca menstruatie si intepaturi..da doamne sa se declanseze travaliul

merg la nani..sper sa reusesc sa dorm..va tin la curent maine..am tel cu internet la mine

Bamboletta 38+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
AMR 1+ pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Buna seara, fetele!!

Am facut si noi baitza...a adormit pitic si asteptam sa dea semnal de lupta pentru masa de seara :D.

Felicitari Princess, JuliaSM , Katalina!!SA va traiasca minunile si sa va bucurati de puii vostri!!

Hai Bamboleta!!O sa fie totul bine, o sa vezi, maine o sa-ti tii puiul in brate!!

Si eu sunt fericita ca-s mamica, e un sentiment care nu se compara cu nimic in lume..nu ,ma mai doare nimic cand il am pe bebe in brate.

Laura Mami de Minune Cristian Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Michelle si eu ii dau suzeta dar cand nu mai are rabdare o scuipa si incepe sa planga,eu io pun la loc si tot asa

si la gargarita mea ia aparut pe gat si dupa urechiuse nise bubite micute de la transpiratie si doar aici nu e cald e chiar frig si sta imbracata binisor,dar are gusita si cum ii sta sunculita adunata la gat transpira. o mai dau cu pudra dar degeaba credca

cu aerisitul,eu cand sunt zile fara vant si e chiar caldut inchid usa sa nu fie curent cumva si las 10 minute si cu ea in camera.

in sf am terminat si de o ora am tot tras de ea sa pape,ca dupa 2 minute adormea si am insistat ca altfel lapticul nu o asteapa pe eaacum ca a adormit incerc sa o mut de pe burtica mea si poate reusesc si eu sa dorm.
nbuna delfinariu ,fara colici si sa aveti somn dulce delfinasi ca sa doarma si mamicile

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Felicitari princess, JuliaSM, katalina! Bine ati venit pe lume bebelusi dragalasi!

Hai bamboletta!

michelle, am editam si eu subiectul in acelasi timp cu tine, sper sa nu fi facut varza. Eu nu am tinut niciodata vigantolul in frigider.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Michelle si eu ii dau suzeta dar cand nu mai are rabdare o scuipa si incepe sa planga,eu io pun la loc si tot asa

as fi vrut sa-mi fie mai usor s-o invat pe Isa cu suzeta, ca si pe sora-sa, dar nu se poate, uneori isi face greata singura! aseara am iesit in oras (a fost ultima zi de fiesta) si am luat sticluta de lp cu noi. surpriza! a inceput sa scuipe, sa-si stranga buzitele si sa impinga afara biberonul, asa ca dupa scurt timp a trebuit sa ne intoarcem acasa. de fapt, nici nu am ajuns bine, a trebuit sa ma... dezbrac in masina urgent!

FELICITARI PRINCESS, JULIA SI KATALINA!!! BUN VENIT DELFINASILOR VOSTRI, va invitam sa puneti poze in albumul comun sa-i vedem si sa-i pupacim si noi

acum tocmai i-am facut baie Isabelei, masajul cam pe fuga ca o luase foamea si isi baga in gurita cand pumnii ei, cand degetele mele, cand prosopul... a luat somn in leagan, dar cu uscatorul de par dedesubt, asta ca sa n-o adorm in brate si sa se trezeasca cand o pun in patutul ei

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana n.

Buna seara!

Am deosebita onoare si placere sa va anunt ca astazi la 18:45 a venit pe lume bebe Victor Petru de mami Katalina.
Apgar 10, 4200 grame si 53 cm.

Sa fii sanatos, destept si frumos puiule!

------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Felicitari Katalina!!! Sa fiti sanatosi si fericiti!

Mami de Radu Gabriel 16.06.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bamboletta

Am pregatit bagajul si acum ma invart prin casa ma consolez cu gandul ca maine il vad pe bb David
Am vb cu doctorita a zis ca maine este si anestezista si facem epidurala...sa dea D-zeu ...eu ma asteptam sa mai stau cu bb la crescut..

Bamboletta 38+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
AMR 1+ pana vine

Hai Bamboleta!!!

Mergi la inceput

Ieri am fost si noi la dr si cantarim 5120g, ceea ce easte f bine la 2 luni (nascut cu 2700) si 62 cm. La lungime seamana cu mine Nu mai aveam cu cel imbraca, decat 3 bady-uri si am fost azi si i-am mai luat cateva de 4 luni. el nu e gras ci f lung si nu le mai pot inchide intre picioare

Avem hernie ombilicala si stam cu un banut de 50 bani impachetat in fasa stelila si legat la burtica.

Noi avem colici cam 2 zile pe sapt si celelalte 5 nu mai schitam nimic. Sper sa ne tina asa ca sunt suportabili.

Eu inca sunt racita si seara ma simt groaznic, abia astept sa ma culc

Vigantolul in tin pe noptieraAr tb la frigider la 29-30 grade cat am in dormitor.

Crispro, ce boerie pe tine, cu mama acasa

Nopate buna delfinariu!

Mergi la inceput