Bv katalina,JuliaSM,princess! Hai bamboletta (182)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

CARMEN !!!! Sa fii fericita alaturi de famlia ta!
HAI BAMBOLETA!!! NASTERE USOARA!!!
Felicitari noilor mamici! Se pare ca numai de fiecare data cand intru am timp doar sa felicit noile mamici sa le urez bafta gravidutzelor si atat . Jobul de mamica este full time!!! Nu ma plang, nu exista sentiment mai frumos dar asta e necesita full time. Imi cer scuze ca nu am scos moatele pt fiecare dntre voi asta cum ati facut voi pt mine, dar sper sa ma intelegeti, cel putin dupa ce nasteti poate o sa ma intelegeti mai bine.
Am vazut si pozici . Numai bebei frumosi in odiseea noastra. Nu ma apuc sa-i enumar pe toti, ca toti mi-au placut doar de Isa, mortala poza cu ciu-ciu asa face si al meu fecior!
V-am puapacit pe toate! Multumesc ca existati si mai invat cate ceva de la voi.

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Citat:
citat din mesajul lui JuliaSM

Si noi am trecut cu bine de nastere,pe 7.08.2010 s-a nascut Anne,cu 56 cm si 3650g,nastere normala fara epidurala,si mami a scapat doar cu o cusatura mica-mica! :) Incercam sa ne obisnuim cu noua formatie de 5 persoane in familie... Noaptea e fain,doarme tot timpul,doar o data pe noapte suge,si atunci nu se trezeste,doar scanceste usor si suge pumnii.Dupa aceea,iar somn pana la ziua...Ma bucur ca e asa,mi-ar fi fost tare greu sa fi fost altfel!

Succes tuturor mamicutelor si viitoarelor mamici!

Felicitari bine ati revenit acasa...refacere rapida si mult laptic...bine ai venit pe lume bb Anne

Bamboletta 38+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
AMR 1+ pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Am pregatit bagajul si acum ma invart prin casa ma consolez cu gandul ca maine il vad pe bb David
Am vb cu doctorita a zis ca maine este si anestezista si facem epidurala...sa dea D-zeu ...eu ma asteptam sa mai stau cu bb la crescut..

Bamboletta 38+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
AMR 1+ pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Sunt tare suparata. Am fost la dr de familie, care mi-a cantarit puiutul si mi-a zis ca are doar 4, 200 g si ca e putin... Nu stiu ce se ia in calcul : greutatea cu care s-a nascut 3750, sau cu care am iesit din spital 3420 g. Ca daca calculam cu cat am iesit din spital am luat 700 de grame in 3 sapt, ceea ce nu e chiar asa de rau.Mi s-a dus dracului tot planul meu de a-l alapta doar la san, trecem pe LP, sa luam in greutate.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010

Stai linistita, al meu a luat 915 g in 5 sapt!!! dar a luat 7 cm in lungime!. Si eu m-am suparat can am citit ca alti bebei au luat si cate 1,5 kg intr-o luna dar fievare bebel creste in ritmul sau. Al meu vrea sa fie inalt cu fibra pe el, nu vrea inca sa puna si niste grasime. Eu il hranesc doar la san si nu am de gand sa ii bag si completare cu lp, plus de asta am incercat sa-i dau lp (in disperare ca nu se ingrasa mai mult) dar a refuzat total lp, ii place la tzitzi.

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Princess
, da, si comoara ta e un delfinas de-al nostru. Chiar zicea Otilia ca trebuie sa te treaca. Numai ca fetele care au parola sunt mai rar pe forum (belu -super ocupata cu 3 bebei, crissy - cu micuta prin iasi, otilia - a nascut de curand, aelita- cred ca tot in spital). Cred ca Michelle si Oana mai pot face modificari. Dar sa stii ca NU din rea vointa..

Julia, felicitari pt Anne, Doamne da sa fie tot asa de usor!

Paula, se ia in calcul greutatea de la nastere. Neonatologul nostru ne-a zis ca un copil sanatos tre sa ia 500 grame in prima luna. Ieri am fost la un pediatru si mi-a zis exact acelasi lucru, ca daca ia 500 grame in prima luna e un copil sanatos. In general, copiii nascuti mai mici iau mai bine in greutate decat cei nascuti mai maricei, cum e cazul tau.

Bamboleta, ti-am zis io sa nu te bazezi pe faptul ca esti ultima pe lista... Tinem pumnii pe maine, sa ai parte de o nastere usoara si de bebel sanatos tun!

Hai Bamboleta!

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Astazi a venit doctora si i-a facut lui Ducu controlul de 1 luna a luat in greutate 1300gr fata de greutatea de la nastere deci avem 4850 si 57 cm fata de 52 sunt multumita

mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )
15 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Buna seara!

Am deosebita onoare si placere sa va anunt ca astazi la 18:45 a venit pe lume bebe Victor Petru de mami Katalina.
Apgar 10, 4200 grame si 53 cm.

Sa fii sanatos, destept si frumos puiule!

------------------------
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

gata si baitzauii am zis ca nu ajung sa o mai mufez la cat de tsre urla de foame in baie
nu stiu cum de... dar parca asta seara am sanii mai moi,credca si laptic mai putinsper sa ii ajunga si sa nu ceara mai mult

Bamboletta am emotii pt tine sunt asa frumoase momentele de dinaintea nasterii ,emotiile alea cu care ast momentul si mai ales cand it auzi puiul pt prima data

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

FELICITARI KARALINA!!!BINE AI VENIT BEBE VICTOR!!!

RECUPERARE RAPIDA MAMI SI BEBE VICTOR SA VA ADUCA NUMAI FERICIRE IN VIATA SI BUCURII

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Hai Bamboletta!
Ca varsta va fi foarte bine la aproape 39 de saptamni. Si-s convinsa ca si greutatea va fi ok iar 2 degete e super, inseamna 3-4 cm.

Felicitari multe Julia si Katalina, refecere usoara! Sa fie delfinasii sanatosi si cuminti!
Ce avalansa de nasteri rapide la mamicile cu 3 copilasi.

Princess, eu am laptopul pe masuta in fata canapelei si pot sa citesc forumul cand alaptez, la fel pot scrie mesaje. Dar sa fac modificari in lista e mai greu ca am nevoie de 2 ferestre deschise, trebuie sa ma deloghez. Nici Iuliei nu am apucat sa-i completez datele.
Laurika, cum sa nu poti 3 copii. Poti 3 cezariene, poti avea gemeni data viitoare sau poti ca mine sa nasti dupa aceea natural.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput