MANIA CUMPARATURILOR

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ab5174 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luna1

Am sa ma interesez direct de detalii, insa din cate stiu credit cardul are o anumita acoperire/asigurare si daca iti este fraudat iti obtii banii inapoi (inpropriu spus, iti sterg datoria) mult mai usor decat la un debit card. Este practic asigurat de ei.

Da sint asigurate...exista tot felul de asigurari, si la conturi si la carduri- ca doar bancile stiu sa faca bani.
Noi am patit acum un an ca ma vrut sa platim cu un cec o suma mai mare, am anuntat la banca ca -Da noi am facut tranzaactia.....au efectuat plata aia .....si l-a o luna tot ei ne-au anulat cecul ca cica au fost furate.....
Pina la urma dupa multe scrisori- am vrut si noi sa aflam ce si cum - au trimis ei un raspuns cam confuz......ca a parut ca era furat ...si de asta au anulat cecurile ......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morenaA spune:

Citat:
citat din mesajul lui motanik
.... si, desigur, motivul folosit de noi toate, daca e la reducere, nu e pacat sa nu iau??

Trec si eu pe aici sa vad ce sfaturi de succes mai aveti ... si sa marturiesesc Intru ieri la un magazin de cosmetice in statia de autobuz sa iau servetele si cand sa le platesc la casa incepe fata sa turuie nu mai vreti nimic altceva, azi e ultima zi cand sunt la half price parfumurile, uite Lacoste-ul asta mic e doar 12.99 Si uite asa n-am iesit doar cu servetele... VOINTA de unde se cumpara?

Mergi la inceput